NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
 
 
Beste Oldtimer Club Leusden leden,
 
Wij ontvingen het volgende bericht.
Misschien dat er leden zijn die dit interessant vinden?
 
 
Goeiedag! Wij mogen voor Hilton Schiphol het openingsfeest van het nieuwe hotel organiseren! Er komt namelijk een spiksplinternieuw hotel te staan op de plek van het oude hotel en deze zal groots geopend worden. Hier zullen rond de 800 gasten aanwezig zijn, vele zakenrelaties en pers.
Voor deze onwijs leuke opdracht die waarschijnlijk begin december gaat plaatsvinden, zijn wij al tijden bezig met de voorbereiding.
In het Atrium, de eyecatcher van het nieuwe Hilton Hotel, willen wij heel graag enkele Oldtimers plaatsen. Deze passen perfect in de nieuwe sfeer van het hotel. Daarnaast lijkt het ons gewoon erg gaaf als wij daar enkele oldtimers hebben staan. Nu ben ik via via op jullie site terechtgekomen en het viel me op dat hier de liefde voor oldtimers gedeeld wordt. Ik zou graag aan jullie willen vragen hoe jullie erover denken om deze passie te delen ten overstaan van 800 mensen in de opening van het gloednieuwe Hilton hotel. Is het voor jullie mogelijk om drie oldtimers te verzorgen zodat deze tijdens de opening in het atrium van het Hilton staan en door iedereen bekeken kan worden?Uiteraard lijkt het ons ook interessant als er iemand mee komt die nog wat achtergrond kennis over de oldtimers heeft en deze wil delen met de genodigden.

Alvast bedankt voor de tijd en moeite en ik zie jullie reactie graag tegemoet!
Met vriendelijke groet,Sjoerd ten Asbroek
stenasbroek@kumpany.com
 
Met "oldtimer" groeten,
 
Oldtimer Club Leusden
 
Willem Posthumus Meyjes
Hans Zuidema
 
E: info@oldtimerclubleusden
M: 06-41942907

 
Nog een Koptitel Hier...