Nieuwsbrief
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

Onze 20 finalisten zijn bekend. We stellen ze graag aan u voor in deze nieuwsbrief. De halve finale op zaterdag 16 mei in Nieuwpoort was een groot succes. Alle kandidaten hebben hun beste beentje voorgezet om bij de laatste 20 finalisten te zijn.

Vooraleer op zaterdag 7 november in het Kursaal te Oostende onze nieuwe miss wordt verkozen, zullen de finalistes nog héél veel leuke activiteiten meemaken. In de komende nieuwsbrieven bezorgen we u telkens een verslag.

Mvg,
Charline Declercq,
Voorzitter VZW MCB


HALVE FINALE MISS COAST 2015

De kandidaten voor Miss Coast Belgium 2015 hebben voor een mooie show gezorgd. Er werd gedefileerd in de nieuwste collectie kledij van boetiek "Guapa" uit De Haan en in bikini's van "Nickey Nobel".

halvefinalehalvefinale
halvefinalehalvefinalehalvefinale
halvefinalehalvefinalehalvefinalehalvefinale
halvefinalehalvefinalehalvefinalehalvefinalehalvefinale

Elke kandidate heeft zich aan het publiek en jury voorgesteld en in groep voerden de meisjes reeds een mooie choreografie uit. De choreografie werd aangeleerd door onze choreografe Grace Van Eycken.

halvefinalehalvefinalehalvefinalehalvefinale
halvefinalehalvefinale

Tijdens de show was er ook een optreden dat verzorgd werd door Devoo Beatbox.

 

Uiteindelijk werden 20 kandidaten weerhouden. Zij ontvingen het lint van "Finaliste Miss Coast Belgium" uit handen van onze top drie van vorig jaar, namelijk Shirley, Nona en Nele. Ook Daphne (Miss Coast Belgium 2012) was aanwezig en overhandigde een ruiker bloemen en een pakket Babor zonneproducten aan de finalistes.

halvefinalehalvefinale

Graag bedanken we De Nieuwe Haarmode, Blankenberge om de kapsels te verzorgen alsook het team visagisten! Dank aan de schoonheidsschool, Bo Weiss, Astrid Huyghe, Bonita Leimbergen. Ook de kandidaten die niet geselecteerd werden, gingen niet met lege handen naar huis. Ze kregen een goodiebag, alsook een waterfilterkan van Brita.


VOORSTELLING FINALISTEN

Wij stellen u graag onze finalisten voor die op 8 november zullen strijden voor het felbegeerde kroontje van Miss Coast Belgium.

10 Celine Vanhoenshoven

1 Céline Vanhoenshoven

 

08 Luna Timmerman

2 Luna Timmerman

 

21 Louna Moreels

3 Louna Moreels

 

11 Anke Winkelmans

4 Anke Winkelmans

 

01 Axelle Deruddere

5 Axelle Deruddere 

 

15 Laura Matthijs

6 Laura Matthijs

 

02 Annelien Reynaert

7 Annelien Reynaert

 

27 Anna Strelcova

8 Anna Strelcova

 

26 Leen West

9 Leen West

 

23 Karen Van de Meerssche

10 Karen van De Meersche

 

03 Sharon Van Waes

11 Sharon Van Waes

 

17 Gentiane Demaj

12 Gentiane Demaj

 

13 Quincy Poelman

13 Quincy Poelman

 

25 Angel Whitfield

14 Angel Whitfield

 

12 Laura Declercq

15 Laura Declercq

 

04 Tailina Seery

16 Tailina Seery

 

18 Emilie Gorgon

17 Emilie Gorgon

14 Fatimah Keshinro

18 Fatimah Keshinro

30 Lene Van Renterghem

19 Lene Van Renterghem

07 Marie Baveye

20 Marie Baveye


SPONSOR IN DE KIJKER: PG Cars en Premium

18 Emilie Gorgon

PG Cars heeft groot nieuws te melden dus hangen we het meteen aan de grote klok!

PG Cars staat bekend om haar unieke kwaliteit en uitgebreide service. Ze beloven niet voor niets dat u in goede handen bent. Met een verkoop van meer dan 1000 wagens per jaar, weten ze als geen ander hoe ze hun klanten het allerbeste kunnen dienen zowel voor, tijdens als na de verkoop.

Ook hun carrosserie-afdeling Bril streeft dag in dag uit naar de perfectie. Al hun medewerkers zetten al jarenlang elk hun speciaal talent in op nieuwe wagens en oldtimers. Hun toegewijde inzet ervaart u bij elke aankoop, elk onderhoud, elk contact met deze garage. Om u nog beter van dienst te zijn, breiden ze hun service nog verder uit, met Premium.

Voortaan bieden ze u topkwaliteit in tweedehandswagens aan.

Ook bij Premium kunt u op dezelfde trouwe, persoonlijke en uiterst straffe service en aanpak van PG Cars rekenen. Ze verkopen er enkel en alleen betrouwbare wagens én staan ook in voor hun onderhoud. Hun premium wagens zijn één voor één pareltjes. Ze zijn misschien niet volledig nieuw, maar ze stralen zonder twijfel diezelfde klasse uit.

Cut the crap. Get a Premium!

Toegegeven, ze maken er niet veel woorden aan vuil. Zonder poespas, transparant en eerlijk gaan ze voor uw vertrouwen en comfort. Zo kent u PG Cars, en die lijn trekken ze door in Premium, de nieuwe tak van hun bedrijf.

Verbonden aan een fabrikant en dus op de hoogte van het ganse reilen en zeilen, kunnen ze alle merken van jonge Premium wagens aan. Ze breidden daarvoor hun diagnose- en reparatietoestellen gevoelig uit, scherpten hun kennis bij en zijn dus op geen enkel moment gebonden aan een bepaald merk.

Bovendien kiest u bij de herstelling van uw Premium-wagen voor originele merkonderdelen of voor goedkopere wisselstukken van hun betrouwbare Duitse invoerder, die alle onderdelen van een HD label met 4 jaar voorziet.

Kortom, zij gaan door zoals ze bezig zijn, maar met nog meer keuze, service en mogelijkheden voor hun klanten. Kom snel langs en ontdek pure klasse, pure kwaliteit en pure service onder één betrouwbaar dak!

Premium, the specialist in second-hand premium cars.

PG Cars en Premium
Bedrijvenlaan 1
B-8630 Veurne
T +32(0)58 311 444
F +32(0)58 315 147
www.pgcars.be

halvefinale


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
Garage Billiau Garage Billiau movebrugge