VILD BALKANSK BLÅSMUSIK TILL FEST OCH DANS
Wild - Mind Blowing - Crazy - Hot Gipsy Style
 
Söndag 19/8
Bokbordet Stockholm och Nytorgsfesten!
 
På söndag blir det ingen vila för Süperstar Orkestar. Vi ska vara med överallt där det händer i Stockholm den här dagen och det händer verkligen mycket.

Bokbordet Stockholm 2018 är en kulturfestival med musik, teater, författarsamtal, poesiuppläsningar, workshops, fotomaraton m.m. Ett fantasiskt evenemang. Vi spelar runt omkring på Drottninggatan kl 12-14.

Kl 15.00 spelar vi på Nytorgsfesten på Söder, ett fantastiskt evenemang, som håller på i dagarna tre. Här finns allt från Yoga till Karneval, Pettson och Findus, Loppis, Blåsarsymfonikerna med Lena Willemark, DJs m.m.
Kolla programet på länkarna nedan. Vi spelar på Fazerscenen på Skånegatan kl 15.00 - 16.00

 
Fred. 31/8
Debaser Strand - Balkan Night!
 
Vi har nämnt det förut, men påminner igen. Det här kommer att bli helgrymt. En perfekt avslutning på sommaren.
Spelningarna på Debaser brukar vara bland årets höjdpunkter för oss och i år artar det sig till att bli något riktigt extra. Vi har planerat in en formtopp.

DJ Masaya kommer att spela under kvällen. Det betyder balkanbeats och nya balkanmixar som garanterat kommer att hålla dansgolvet kokande tills vakterna börjar köra ut publiken 03.00
Vilket drag det blir!

Tid 19-03
På scen 21.30
Fri entré före kl 20.00 Därefter 150 kr.
20 år
Debaser 

 
Fred. 31/8
Rivstart - Just D på Mosebacketerassen
 
Det känns som att säsongen har börjat för oss nu och vilken rivstart. -Puh!
Vi hoppas och tror att den här hösten kommer att bli något extra, full av roliga konserter, evenemang, bröllop, fester och annat. Bara nu på lördag spelar vi på två bröllop och om ni kommer på hip hop-legenderna Just D’s konsert på Mosebacketerrassen 29/8 kommer ni att höra oss där också.
 
Vi kommer spela ett par låtar under deras konsert och Just D har  bjudit in flera andra härliga gäster. Trubaci är helt enkelt nödvändigt för att det ska bli riktigt fest.
Entré 295 kr
18 år, endast ståplats
Södra Teatern

Vi ses!

 
 
Hälsningar
Süperstar Orkestar
 Vår e-postadress: goran@superstarorkestar.com
Vårt telefonnummer: 070 3731920

Copyright (C) 2018 Süperstar Orkestar