Geachte relatie,
Hierbij ontvangt u geheel vrijblijvend de digitale nieuwsbrief van Silvis & Vos Accountants & Belastingadviseurs te Middenmeer. Wilt u hierover meer advies of heeft u behoefte aan een gesprek over een ander onderwerp? Neem dan contact met ons op.
Ondernemersavonden S&V = Vol
Onze ondernemersavonden op woensdag- 12 en donderdagavond 13 november zijn volgeboekt. Maar had u zich onverhoopt toch nog willen aanmelden stuurt u dan alsnog een mail naar mail@silvos.nl. Dan zullen we nog bekijken of er een passende oplossing voorhanden is.
Lees verder...
Vijf tot zes miljoen belastingplichtigen moeten betalen of krijgen minder terug van de Belastingdienst.
Dit blijkt uit een brief van staatssecretaris Eric Wiebes (VVD). De brief kwam naar aanleiding van vragen die Tweede Kamerleden stelden over het Belastingplan 2015. De Tweede Kamer debatteert volgende week maandag over het voornemen.
Lees verder...
De chipknip verdwijnt definitief
Per 1 januari 2015 trekt de eigenaar, het bedrijf Currence, de stekker uit het systeem. Het betaalmiddel is vanaf volgende maand alleen nog te gebruiken in kantines, parkeer- en snoepautomaten. De markt voor de chipknip is zo klein geworden, dat het niet langer renderend is om het overeind te houden.
Lees verder...
Mogelijk is crowdfunding ook iets voor u
Tegenwoordig staan banken niet echt te springen om uw organisatie geld te lenen. Crowdfunding is dan een goed alternatief, maar nog niet bij iedereen even bekend. Branchevereniging Nederland Crowdfunding en het ministerie van Economische Zaken starten daarom met de voorlichtingscampagne Start Crowdfunding.
Lees verder...
Silvis & Vos Accountants & Belastingadviseurs is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor in Middenmeer. Met inmiddels 35 medewerkers zijn wij al meer dan zestig jaar actief voor het (controleplichtig) midden-  en kleinbedrijf, de agrarische sector, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren. Silvis & Vos is een betrouwbaar en dynamisch kantoor met een ‘no nonsense’ mentaliteit dat streeft naar langdurige relaties.

Wenst u deze nieuwsbrief niet te ontvangen dan kunt u zich hieronder uitschrijven.
uitschrijven
doorsturen
online versie
bekijk website
Bezoekadres
Brugstraat 38
1775 BG MIDDENMEER
Postadres
Postbus 19
1775 ZG MIDDENMEER
T. 0227 - 50 40 50
F. 0227 - 50 40 40
E. mail@silvos.nl