VILD BALKANSK BLÅSMUSIK TILL FEST OCH DANS
Wild - Mind Blowing - Crazy - Hot Gipsy Style
 
Lördag 4 februari, Umeå
 
Våra kompisar i Mullin Mallin ställer till med en enorm balkanfest i Umeå på lördag 4/2. Det kommer att bli så mycket Balkan.
Vi har glädjen att spela på konserten.
Det kommer att bli jättekul. För första gången utanför Stockholm, spelar vi många av de nya låtar som vi har repat in på sistone och som blev en sådan succé på Fasching senast. Mullin Mallin Band spelar och det blir även klubb med DJ: Jovan Radomir som spelar hits och glödhet dansmusik från Balkan.
 

 
Heldag med Balkan
 
I Umeå blir det inte bara konsert utan också mängder med andra aktiviteter. Vad sägs t.ex. om sångworkshop med Sonya Bakoeva från Bulgarien, dansworkshop på med Mea Nordenfeldt och filmvisning, ”Min faster i Sarajevo” på Folkets Bio.
Jovan Radomir har ett fullspäckat schema under dagen och mycket godbitar av bjuda på i många former. Han börjar med personliga berättelser och boksignering. Senare på dagen håller han matworkshop och sist på kvällen, efter att banden spelat, är han DJ.
Snacka om att ha många strängar på sin lyra!

Vi har inte hört talas om något liknande event, lite som en endagsfestival, kan man säga.

Gå in på Mullin Mallins hemsida och läs hela programmet!
 

 
Borlänge, Nytt museum m.m.
 
Februari ser ut bli en bra månad för oss.
Torsdagen den 16/2 spelar vi på Wasabryggeriet i Borlänge, ett av Sveriges trevligaste och bästa ställen att vara på, vågar vi påstå. Kom dit! Samma vecka spelar vi också skolkonserter i Borlänge under tre dagar.
Vi har också glädjen att spela på invigningsfesten för det nya Scenkonstmuseet i Stockholm (tyvärr ej offentlig spelning).
Jubileumsåret har börjat bra och snart blir det vår också.
 
Vi ses!
 
Hälsar
 
Süperstar Orkestar
 
 Vår e-postadress: goran@superstarorkestar.com
Vårt telefonnummer: 070 3731920

Copyright (C) 2016 Süperstar Orkestar