Een nieuw jaar met nieuwe kansen
Januari 2012
Ook voor Be-Sync zal het nieuwe jaar weer leiden tot nieuwe kansen en ontwikkelingen.
Be-Sync weet door haar ervaring dat slimme producten, diensten en processen de brandstof zijn voor de toekomst.
 
Met bovenstaande gedachten zal Be-Sync dit jaar extra de focus leggen op:
 • Ontwikkeling van SharePoint web parts
  • Kleine stukjes functionaliteit, ook wel apps of modules genoemd
 • Bouw Informatie Portaal (SharePoint)
  • Functionaliteit voor uw bouwprojecten en samenwerken met uw partners
 • Urenverantwoordings module voor het web
  • Gebruikersvriendelijk, integratie met ERP,  accorderen op uw smartphone
 • Project-Teams®
  • Online hosten van uw project, (klant)dossiers
 • Viritueel Bouwen (BIM)
  • Het nieuwe geintegreerde online & ketengerichte bouwen
Het feit dat we meer focus kunnen leggen op deze zaken hebben wij te danken aan onze klanten. We willen onze klanten bij deze dan ook bedanken voor het vertrouwen en de gegunde business en kijken uit naar een succesvol 2012!
    
 
 
Ontwikkelkalender
 
 
 
 
 
 
 

ddd

 

 

 

 

 
Bouw Informatie Portaal
Be-Sync is bezig met de ontwikkeling van een Bouw Informatie Portaal. Binnen dit portaal moeten bouwbedrijven eenvoudig kunnen samenwerken en o.a. de beschikking hebben over de onderstaande hulpmiddelen:
 • Eenvoudig informatie relaties ophalen uit uw ERP omgeving.
 • Actuele informatie omtrent de begroting en productie.
 • Uitvoerdersdagboek inclusief urenregistratie.
 • Alle projectgerelateerde documenten.
Microsoft Word Connector
Met de Be-Sync Word connector kunt u eenvoudig vanuit Microsoft SharePoint metadata meenemen naar uw Microsoft Word sjabloon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantgegevens die u wilt gebruiken in een briefhoofd. 
 
Urenreigstratie module
Via SharePoint maakt Be-Sync het mogelijk uw urenverantwoording online af te handelen. Belangrijk hierbij is de mogelijke integratie met uw administratieve systeem. Boek uw uren  rechtstreeks op uw project en accordeer de uren via uw smartphone of tablet.
   
Wilt u meer weten over onze ontwikkelingen of zoekt u een goede SharePoint sparringpartner? Neem dan contact met ons op of bel 0318 - 43 82 26.
 
Het Nieuwe Werken & Mobiliteit
Het ‘nieuwe werken & Mobiliteit’ staat voor het plaats- en tijdsonafhankelijk uitoefenen van uw werkzaamheden. Het ‘nieuwe werken & Mobiliteit’ vraagt om een andere denkwijze bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Van input naar resultaat, van aanwezigheid naar bereikbaarheid en van opslaan naar controleren en beheren. Uw huidige werkzaamheden worden anders waarbij communicatieve en/of sociale vaardigheden belangrijker worden.
 
Om het nieuwe werken gericht te kunnen organiseren en timemanagement op de juiste manier toe te passen, kan gebruik gemaakt worden van de nieuwste mobiele communicatietechnologieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
 • Tablets: connecteer met uw SharePoint omgeving en accordeer de uren, declaraties van uw medewerkers met behulp van de Be-Sync modules.
Wat levert het nieuwe werken op?
 • Verhoging van de productiviteit: de medewerker kan meer doen met minder handeling in een snellere doorlooptijd en op andere tijdstippen.
 • Medewerkers ervaren meer rust en concentratie tijdens het werken, waardoor er een toename te zien is in de kwaliteit en de kwantiteit van de verrichte werkzaamheden.
Wilt u meer weten over het 'nieuwe werken & mobiliteit' en hoe Be-Sync u hierbij kan helpen/adviseren? Neem dan contact met ons op of bel 0318 - 43 82 26.
 
 
 
 

 
Be-Sync laatste nieuws
Vastbouw scoort....Be-Sync scoort
Vastbouw is succesvol in haar marktsegment en inmiddels ervaart Vastbouw de voordelen van de Be-Sync Project Teams.
 
Projecten online in de keten delen met alle projectbetrokkenen levert Vastbouw serieuze voordelen op.
 
Steeds meer bedrijven onderkennen de voordelen van het echt samenwerken in de keten!
 
Ook in het nieuwe jaar gaat Haco Lichtreklame door
Ook in het nieuwe jaar wil Haco Lichtreklame weer een aantal nieuwe functionaliteiten realiseren in haar SharePoint omgeving.
 
De komende tijd zullen weer een aantal nieuwe functionaliteiten voor zowel interne als externe gebruikers beschikbaar worden gesteld.
Lees meer...  
Xcellent ICT Groep geeft SharePoint opdracht
De Xcellent ICT Groep heeft Be-Sync opdracht gegeven om een klantenportaal te realiseren.
 
Middels het nieuwe klantenportaal wil Xcellent de klanten nog beter faciliteren in haar klant- c.q. informatiebehoeftes.
 
In het klantenportaal kunnen de klanten van Xcellent bij de diensten zoals Xcellent deze gepersonaliseerd aan haar klanten aanbied.
Lees meer...
 
Flexibele oplossing voor uw urenregistratie
Be-Sync heeft een flexibele urenregistratie module ontwikkeld in SharePoint. Met de module is het mogelijk om uw uren online te registreren en te verwerken in uw ERP systeem. De module bevat o.a.: registreren van uren, goedkeuringsproces, uren boeken op projecten en is meertalig inzetbaar.

Klik hier voor alle nieuwsberichten van Be-Sync.
 
Copyright ©Be-Sync B.V. 2012