NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
 
 
Beste Oldtimer Club Leusden lid,
 
 
Uitnodiging van Oldtimer Club Leusden
Open dag bijzondere Volvo collectie
De heer Hans Blokzijl, directeur / eigenaar van het Bomencentrum Nederland en het Groene Paviljoen in Baarn heeft een bijzondere Volvo collectie. Een paar keer per jaar zet hij de deuren open van zijn Swedish Collection. Als Oldtimer Club Leusden hebben wij gevraagd op de hoogte gehouden te worden wanneer de eerstvolgend keer dat zal zijn. Welnu, zaterdag 28 december is het zover !
Van 10:00 tot 16:00 uur zijn alle geïnteresseerden van harte welkom in het privémuseum van Hans Blokzijl.
In de laatste jaren is de verzameling fors uitgebreid met vele zeldzame modellen. Dus voor de (Volvo) liefhebber een bezoek waard.
Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Zie hieronder voor de routebeschrijving, 
Graag tot 28 december!
Voor meer informatie kunt u op onderstaande link klikken:http://www.bomencentrumnederland.nl/kwekerij/swedish-collection-open-28-12-13/0/32/934/
Routebeschrijving vanuit Leusden:Naar A28 richting Hoevelaken, Richting A1 Amsterdam: voor knooppunt Eemnes afslag Soest (afrit 10); linksaf richting Baarn Noord/Soest; bij rotonde rechtsaf; bij de stoplichten rechtdoor; na ongeveer 0,5 km linksaf (Wildenburglaan); het ronde gebouw aan uw rechterhand rijdt u voorbij, direct na dit gebouw vindt u rechts de inrit van Bomencentrum.Volg op het terrein de borden "SC".
 

Met ‘oldtimer’ groeten,
Oldtimer Club Leusden
 
Hans Albers
Willem Posthumus Meyjes
Hans Zuidema
 
E: info@oldtimerclubleusden
M: 06-41942907
 
Nog een Koptitel Hier...