Nieuwsbrief - Juli 2018

De klant aan het woord...

Jan-Willem Bult – IT Manager EPCOR
 
“Be-Sync heeft ons de afgelopen tijd succesvol geholpen om onze organisatie verder te professionaliseren en te digitaliseren o.a. door processen te automatiseren met behulp van SharePoint Online (Office 365). Middels een agile aanpak met als doel papierloos te gaan werken, is er grotendeels afscheid genomen van de Windows Verkenner en de papierstromen.

EPCOR, gevestigd in Schiphol-Rijk, levert services voor het onderhoud, de reparatie, de revisie en het eindtesten van APU’s en pneumatische componenten voor luchtvaartmaatschappijen over de gehele wereld. Onderdeel van onze ambitie is dat we onze processen continu willen analyseren en verbeteren en dat we state-of-the-art concepten willen bieden op het gebied van reparatie en beschikbaarheid. Om dit te bereiken is een standaardisering van processen in “de shop” (de werkvloer waar alle service werkzaamheden daadwerkelijk plaatsvinden) natuurlijk een belangrijke zaak.

Be-Sync heeft samen met ons stapsgewijs onderzoek gedaan naar de wensen per
afdeling. Deze wensen zijn ontwikkeld/ingericht in ons nieuwe intranet met een geïntegreerd documentmanagement systeem. Dit intranet is gemaakt in SharePoint Online en maakt het mogelijk voor alle afdelingen om op een digitale gestructureerde manier informatie en documenten te delen en te verwerken. Hiernaast hebben we met Be-Sync o.a. ook het indiensttredingproces gedigitaliseerd en workflows ontworpen, zoals goedkeuringen op documenten incl. handtekeningen, emailreminders op verloop van certificaten/contracten. Op deze manier is het kwaliteitsniveau van de werkzaamheden in de totale breedte van de organisatie aanzienlijk verhoogd en zijn we goed in staat om onze ambitie in de toekomst te waarborgen.
 
Tijdens de samenwerking hebben we geconstateerd dat Be-Sync goed in staat was om onze klantbehoeftes te vertalen naar concrete oplossingen in SharePoint Online. Be-Sync is flexibel in de omgang en breed georiënteerd op Office 365. Ze gaan het dialoog aan met de klant om te komen tot een klantgerichte agile aanpak. Wij zijn blij met deze samenwerking en we bedanken Be-Sync voor datgene wat we tot nu toe samen hebben gedaan en nog samen gaan doen in de toekomst.”

Lees hier het volledige artikel»

Meer informatie over de diensten van Be-Sync?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

“Go with the flow” in Office 365

De automatisering van bedrijfsprocessen staat al een lange tijd hoog op het wensenlijstje van ondernemingen.  Door processen meer te stroomlijnen worden de werkzaamheden aanzienlijk efficiënter en wordt het beheer van gegevens veel nauwkeuriger en overzichtelijker.

Be-Sync kan u met Office 365 helpen om zogenaamde workflows op te stellen voor het automatiseren van verschillende processen binnen uw onderneming. Dit kan bijvoorbeeld met Microsoft Flow waarmee verschillende gewenste onderdelen van Office 365 aan elkaar gekoppeld kunnen worden.  Zodoende ontstaat er een reeks aan handelingen die uit zichzelf of middels een trigger op de achtergrond uitgevoerd en eventueel klaargezet worden. Ook binnen SharePoint kunnen er dergelijke flows opgezet worden, die op maat ingericht kunnen worden.

Voorbeeld situatie: Denk aan de indiensttreding van nieuwe werknemers binnen uw bedrijf.
Welke verantwoordelijke personen spelen een rol bij een nieuwe indiensttreding en hoeveel taken horen hierbij? Vaak is dit een erg uitgebreid (en chronologisch) proces, waarbij er door meerdere verantwoordelijke personen over verschillende afdelingen zaken verwacht worden.
Stel: na het invullen van een formulier voor de nieuwe werknemer op uw intranet, kan met één druk op de knop een proces in gang gezet worden. De gewenste personen ontvangen hierover een berichtgeving via een persoonlijke email en de bijbehorende taken met een einddatum automatisch worden klaargezet. Kortom, een optimalisatie van een proces over meerdere schijven. 
Houdt hierbij ook de nieuwe Privacy Wetgeving (AVG) die afgelopen mei in gang gezet is in het achterhoofd. Het correct verwerken van CV informatie is b.v. met Microsoft Flow ook te automatiseren.

Uiteraard is er nog een keur aan andere processen te bedenken waarbij passend opgestelde workflows een uitkomst kunnen bieden. Hierdoor wordt er dubbel of foutgevoelig werk uit handen genomen en ligt een optimaal beheer van processen en bijbehorende gegevens binnen handbereik.
 
Be-Sync helpt u graag om dit te bewerkstelligen binnen uw bedrijf.
 

Meer informatie over de Office 365?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 

Laatste nieuws

Woningcorporatie Intermaris Live met Office 365
Intermaris is onlangs Live gegaan met Office 365. Be-Sync heeft samen met Xcellent ICT Groep het project 'Maximaal Digitaal' succesvol afgerond.
 
Be-Sync kijkt terug op een succesvolle 4PS klantendag
Gedurende de 4PS klantendag hebben wij niet alleen bestaande klanten mogen spreken maar zijn wij ook in contact gekomen met nieuwe klanten.
 
   

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van onze producten

© Copyright Be-Sync B.V. 2018