Click here to view this email in your browser                                                                              Ноември 2015
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И ВЪЗОБНОВЯЕМА ЕНЕРГИЯ - изложение и конференция за Югоизточна Европа, 5-7 април 2016, София, организатор: Виа Експо

През 2016 г. за 12-та поредна година ще се проведе едно от авторитетните бизнес изяви в Югоизточна Европа - Изложението и конференцията за енергийна ефективност и възобновяема енергия. Какво ще видите?
 Традиционно силно международно присъствие на водещи компании
 Успешно действащи решения с реално приложение в практиката
В ноемврийския брой на бюлетина бихме желали да Ви представим компанията Schmack Biogas, както и част от партньорите на изявата. 
 
 Планирате участие? Заявете своето участие до 10 декември и ще получите:
• 5% отстъпка от цената на изложбената площ
• Безплатни промоционални опции, които ще ви отличат по време на изложението: цветна рекламна страница в е-каталога, лого в печатния план на залата, възможност да поставите рекламни материали на регистрацията на изложението.
 
 

 
 

Малки биогаз инсталации от Schmack Biogas – рентабилно и екологично решение за селското стопанство
Интервю с Евгени Рибалченко, търговски мениджър

Г-н Рибалченко, какъв ще е фокусът на Вашето участие в ЕЕ & ВЕ 2016 и към кои целеви групи са насочени решенията, които предоставяте?
Ще представим нашето портфолио от решения за сухо и мокро анаеробно разлагане и по-специално - малки инсталации с широко приложение в селското стопанство.
 
Разкажете ни за проекта за производство на биогаз в село Велковци.
Инсталацията е с електрическа мощност от 500 киловата и е изградена в планински район на централната част на България.  
Като суровина се използва суспензия от течен говежди тор, слама, царевичен силаж и суроватка от сирене. Проектът се откроява не само поради производството на енергия от такива  трудни субстрати, но и защото има голям потенциал за оптимизация на производствения процес.Клиентът е собственик на кравеферма и произвежда млечни продукти. Отпадната топлина при цикъла на комбинирано производство на топлина и енергия, както и част от енергията ще се използват в процеса на производството вместо дизелово гориво. След завършването на инсталацията тя има възможност да произвежда възобновяема енергия и да задоволява нуждите 1150 тричленни домакинства.  За да прочетете цялото интервю,  кликнете тук 
 
 
 
 
ARGE Compost & Biogas обединява различни национални организации и през 9-те години на своето съществуване се утвърди в австрийските и международните професионални кръгове чрез многобройните си инициативи. Основната цел на асоциацията е да създава положителен имидж и разширява полето на изява на своите членове - селскостопански производители и индустриални компании.
 
 
 
 
Европейският съвет за геотермална енергия представлява сектора на геотермалната енергия в Европа. EGEC сега има повече от 120 членове от 28 европейски страни: частни компании, национални сдружения, консултанти, изследователски центрове, фирми, извършващи геоложки проучвания, държавни органи и др. 
 
 
 
 
Фокусът на сп. Bioenergy International е биомасата и нейното превръщане в енергия. Изданието изследва целия цикъл от събирането, рафинирането и технологии за обработка до съхранение и използване на биомасата. 
Списанието излиза 7 пъти в годината.
 
 
 
 
 
Smart Grids Polska е първото издание в Полша, което разглежда темата за интелигентните мрежи (електроенергия, газ, вода, топлина). Читателската аудитория включва професионалистите, участващи в научни изследвания, производство и услуги на този пазар. Сред акцентите са: умните мрежи, интелигентно отчитане, ИКТ системи, интелигентно осветление, интелигентни градове, енергийна ефективност, електроразпределение, електрически превозни средства и др. 
 
  Организатор: Виа Експо   T 032 512 900   E  office@viaexpo.com  W www.viaexpo.com
Препратете на приятел
Намерете ни в социалните мрежи: 
 
   
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd. - www.viaexpo.com