JAARGANG 11 • PREVIEWSPECIAL • JANUARI 2017 • WWW.NOSE.NL 
 
Nijmegen, Januari 2017
Ook Bennie Solo is er uiteraard helemaal klaar voor. Met een nieuwe outfit, een vers transportmiddel en uiteraard boordevol zin om er wederom een prachtig 'funvol en feestelijk' jaar van te maken.
...........................

Nijmegen, Januari 2017
Mit dem Peter gaat het ook dit jaar wieder los. En daarvoor hoef je echt niet af te reizen naar Oostenrijk. Aangezien er gelukkig niet het hele jaar door daar sneeuw ligt, is deze op en top Schlager zanger uiteraard ook te boeken voor optredens in Nederland!
Peter brengt een gevarieerd, maar vooral interactief programma en gehuld in onvervalste en supersexy ‘Lederhose’, zet hij de zaal iedere keer weer op z'n kop!
 
Alvast een beetje voorgenieten van Stimmung mit dem Peter?
Klik op de link
 
.................
 
Nijmegen, Januari 2017
Nog maar enkele weken en dan is het alweer tijd voor Carnaval 2017.
En natuurlijk is Bennie Solo daarbij weer van de partij. Wil je weten waar, wanneer en hoe?
 
 
.....................
 
Bij elke Lach!Krant komen we weer ruimte te kort om alles dat Red Nose Entertainment in huis heeft (voor U!) aan bod te laten komen.
Bezoek dan ook regelmatig onze site en geniet van Okkie, Piraat, Barry, Ans en nog veel meer.
.....................
 
 
Volg alles over Bennie,
De Sjonnies, Der Peter en de anderen ook op Twitter, Facebook, Snapchat, Instagram etc.
 
Dagelijks zijn ze allemaal in de weer om je volop mee te laten genieten van alles dat er wel of niet toe doet.
Wordt ook volger en ga naar
 www.nose.nl
.....................
Promotie voor
De Sjonnies bij de Dakar Rally
Paul van Schaijik is mee met de Dakar Rally, en rijdt met de perscaravan mee van www.rallymaniacs.nl …maar is ook ambassadeur van De Sjonnies en zijn lied 'Oranje om me heen’.
 
Hij promoot het hele
Nederlandse Dakar team
Feestje in de Bivak dus!
 
 
Stroopkriekstraat 2
6515 CP Nijmegen
 
 
Tel:       +31(0)24 3601597
Mobiel: +31(0)6 53755986
Fax:      +31(0)24 3609851
 
 
Belangrijk!
De Lach!Krant van Red Nose Entertainment wordt uitsluitend gezonden aan geïinteresseerden in onze activiteiten. Mocht u geen prijs meer stellen op deze per e-mail verzonden berichten meld ons dat dan direct. Wij zorgen dan dat uw adres verwijderd wordt uit ons bestand.
 
afmelden nieuwsbrief
 
 
 
Ook deze nieuwsbrief is een interactief product van team Afterdaan.
Meer weten? www.afterdaan.nl
 
 
 
Nijmegen, Januari 2017
Mede namens al onze 'medewerkers' wensen wij jullie een fantastisch, lollig, succesrijk en bovenal FunVol nieuw jaar toe. Wij zijn er klaar voor. Klaar om de boel, overal waar jullie maar willen, op te komen vrolijken of desnoods op stelten te zetten. Tijdens een feestje, presentatie, bruiloft, verjaardag of zomaar omdat het gewoon leuk moet zijn. In deze Lach!Krant een klein kijkje in de toekomst en een summier verslag van het voorbije jaar. Veel pret allemaal!
................................................................
 
 
Nijmegen, Januari 2017
Bennie Solo (in zijn hoedanigheid als Skileraar) was enige tijd geleden te gast op Airport Rotterdam. Rauw Events & Production had hem uitgenodigd om op een wel heel speciale wijze gasten van Transavia uit te zwaaien. Hij deed dit samen met een aantal stewardessen en het lijkt er op dat hiermee een nieuwe 'act' is geboren.
Zie het verslag op YouTube hier: Het Verslag op Rotterdam Airport
 
......................................................................
 
Nijmegen, Januari 2017
Feestband De Sjonnies vieren dit jaar een bijzonder jubileum. De band bestaat maar liefst 25 jaar. 25 jaar feest, 25 jaar hits en vooral 25 jaar dolle pret. En sinds enige tijd doen ze dat meet een nieuwe voorman, Bennie Solo zelf! Dat begon ooit met het plan om moederdag in Nijmegen van een extraatje te voorzien, maar liep sindsdien 'volledig uit de hand'. De band kende een revival die zijn weerga niet kent. En.... nu met een splinternieuwe promo!
Bekijk hem hier: Promo De Sjonnies
.................................................................
December 2016! Het was me het maandje wel!
Nijmegen, 1 Januari 2017
Het was druk, druk, druk, druk, druk. Niet voor niets 'de feestmaand van het jaar'. En dat hebben we gemerkt. Zowel de Sinterklaastijd als de Kerstdagen.... overal werden we ingezet om de feestvreugde te verhogen. Zo waren we o.a. op de CD presentatie van Jacques Herb. We mochten hem zijn allernieuwste plaat (Maar Nu) overhandigen en haalden er ook de krant nog mee.
Zie hier de clip: Jacques Herb met Maar Nu
Maar niet alleen Sinterklaas was overal te vinden. Dit jaar, met een splinternieuwe outfit, was ook de Kerstman volop aanwezig. Samen met zijn hulpje deed hij menig (kinder)hart kloppen.
 
................................................................
 
Sinterklaas en Okkie bij Ziggo Rotterdam
 
Okkie, Ans, Kokkie en Sinterklaas maakten van deze dag voor vele Rotterdamse kinderen een onvergetelijke. Nog even nagenieten van Sinterklaas en Okkie op bezoek bij Ziggo Rotterdam?
Kijk hier naar het videoverslag: Sinterklaas en Okkie bij Ziggo Rotterdam
...........................................................
 
 
 
Bennie Solo: ambassadeur
van Stichting
Kinderdroomwens
 
Al heel veel jaren steunt Bennie Solo het geweldige werk van deze sichting. Heel veel kinderen zijn in de afgelopen jaren blij gemaakt met de vervulling van hun allerliefste wens. Reden genoeg om het logo van de stichting een plekje op de nieuwe bus te geven. Met dank aan Robert van Mercedes Wensink Nijmegen.
Meer weten over het werk van Stichting Kinder DroomWens?
Neem een kijkje op hun site: http://kinderdroomwens.nl
 
   
Let Op! Heb je de nieuwe bus al gespot?
De oude bus had er al veel dienstjaren opzitten en het werd dus de hoogste tijd voor een vers exemplaar. Eind 2016 kwam hij voorrijden en zeer opvallend, met een splinternieuw design. Mocht je hem onverhoopt spotten, maak dan een fot van de bus, zet hem op twitter en wij sturen je de allernieuwste cd van De Sjonnies. DOEN!!!
...............................................................
Serious Request 2016. Bennie Solo was er bij!
Nijmegen, Januari 2017.
Bennie Solo was, op uitnodiging van 3fm DJ Rob Jansen, te gast bij Serious Request 2016 in Breda. Samen met Frans Bauer probeerde hij de langste polonaise ooit te maken om de aktie van Thomas een extra steuntje te geven. Na afloop gaf hij ook nog een optreden in het clubhuis van 3fm in Breda (de Mezz). Voor een verslag, zie de site van: Omroep Brabant >>>>>
...............................................................