Click here to view this email in your browser
 
  
Hej,

Äntligen lite vinterväder så här lagom till adventstiden! Visst är det trevligare med om inte snö, så åtminstone frost och kyla, snarare än regn och rusk när vi nu ändå har vinter? :) Som en extra bonus får man ju användning för alla sina stickade sjalar, mössor och vantar också!

Garnsmycken
Nu säljer vi jättefina smycken för garnnördar! Örhängen med nystan och stickor, halsband med liten härva eller texten KNITTER. Smyckena passar perfekt som present till dig själv eller nån annan som också älskar garn.  
 
KNITTER-halsbandet är gjort i acrylglas och ca 6.5 cm brett och kostar 120 kr.
Halsbandet med härva har guldpläterad kedja, härvan finns i olika färger och är ca 3.5 cm bred, priset är  99 kr.
Örhängena med stickor och nystan har stift i kirurgiskt stål och garnet är handfärgat, stickorna är ca 14 mm långa, örhängen kostar 110 kr paret.
 

Det hör inte till vanligheterna att jag skriver nyhetsbrev om vad vi inte har att sälja i butiken, men i det här fallet blir det just så, vi har nämligen inga örhängen kvar. Örhängen med stickor och nystan visade sig vara precis vad Sticksverige saknat, för de sålde slut på nolltid! Vi  har redan beställt fler och räknar med leverans innan jul. 
 
Om du vill ha ett par (eller fler) så maila till oss på info@litetnystan.se och berätta vilken/vilka av följande färger du vill ha: röd, gul, blå, grön, turkos, cerise, lila, svart, vit, mörkgrå, vit med guldtråd, svart med guldtråd.
Vi behöver din beställning senast lördag 9 december för att hinna få iväg den med sista beställningen innan jul. Du ser alla färgerna som finns här nedan. Observera att alla örhängen är lika stora, det är bara fotona som är lite olika stora :)
 
Vill du köpa något av de snygga halsbanden så har vi fortfarande några kvar i lager!
 
 
 
Kragen Semita
Malin har stickat en riktig snygg halskrage i en av våra favoritblandningar av garn, Sandnes Tweed och Sandnes Tynn Alpakka Ull. Den är snabbstickad och blir mjuk, lätt och varm och passar perfekt under jackan när det blåser kallt. Kragen heter Semita och kan stickas i flera fina färgkombinationer. Ett nystan vardera av Tweed och Tynn Alpakka Ull går det åt, garnkostnad 139 kr. Vi bjuder på beskrivningen, värde 29 kr, vid köp av garn. Erbjudandet gäller till och med den 13 december!
 
 

Raggsocksrally!
Senaste veckorna har jag visst blivit biten av "the sock bug" för jag har stickat flera par raggsockor, jag som inte brukar räkna mig till det sockstickande släktet. Men det är riktigt kul, och sockor är ju alltid uppskattade presenter! Vi har just nu flera snygga och lite mer klassiska raggsocksgarn, både Tresko från Sandnes garn och Kampes raggsocksgarn. Tresko passar till stickor 3-3.5 mm och Kampes raggsocksgarn stickar du med 3.5-4 mm. Tresko kostar endast 25 kr per nystan (50 g) och Kampes Raggsocksgarn kostar 55 kr per härva (100 g).
 

Önskas mer färg och lite mindre rustika sockor så har vi nya snygga färger i LanaGrossas grövre sockgarn Sportwolle, det passar också till stickor 3.5- 4 mm och priset är 79 kr per nystan (100 g).
 
 
 
Nyhet: Gomitolo merino
Gomitolo Merino är en entrådig ren merinoull med "randiga" färgskiftningar. Finns i åtta snygga färgställningar och kostar 75 kr/nystan på 50 g och 100 m. Passar till stickor 4.5-7 mm och blir jätteskön till mössa, halsduk eller vantar. Den pastelliga färgställningen blev genast kompis med den rosa Lun Ull från Sandnes, de får bli ett par vantar till en liten tjej i min närhet!
 
 
 
REA! Stickset från HiyaHiya
Vi rensar på lagret av Hiya Hiya-produkter och rear nu ut flera fina set med utbytbara spetsar med riktigt bra rabatt - 30%!
Vad sägs om t ex Bamboo Interchangeable set stl S för endast 559 kr mot ordinarie pris 799 kr, eller Ultimate Knitting Set Sharp med möjlighet att bygga ihop både rundstickor och jumperstickor i flera olika storlekar, med flera olika tillbehör i fina fodral. Ordinarie pris 1349 kr, nu endast 945 kr. Gäller så långt lagret räcker!
 

 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16 
 
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!