Nieuwsbrief | Jaargang 6 | Nummer 10 | december 2018
Lian Spijkerman
 
IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
• Verhuizing
 
• Product van de maand
   (mét aanbieding)
 
• Slank & Slim recept
 
• Wat vinden jullie van
   ons?
 
Afvallen? Dat doen we samen!
 
Studio Contour gaat verhuizen
Het is tijd voor een nieuwe move. Letterlijk: want ik ga met Studio Contour verhuizen. En wel naar mijn eigen huis in Woensel, waar ik op dit moment bezig ben om op de begane grond een hele fijne en sfeervolle behandelkamer voor jullie in te richten. Doordat ik nu vanuit huis werk, ben ik nóg flexibeler qua tijden. Na mijn kerstvakantie waarin de studio gesloten is, van 23 december tot en met 7 januari, zijn jullie vanaf 8 januari allemaal van harte welkom op mijn nieuwe werkplek. Ben heel benieuwd naar jullie reacties! Bij deze wens ik jullie allemaal een mooie decembermaand en alvast een lekker en gezond 2019.
 
Het nieuwe adres van Studio Contour is:
Generaal Stedmanstraat 30
5623 HX Eindhoven
 
T: 06-25090208
info@studiocontour.nl
 
Met lieve groet,
Lian
 
Product van de maand

 
Al jaren onze nummer één tijdens de wintermaanden: warme chocolademelk van PowerSlim. Liever een romige cappuccino? Dat kan ook. Beide warme dranken bestel je nu extra goedkoop. En je maakt ze in een handomdraai klaar. Makkelijk, lekker en warm. Heerlijk voor dit seizoen.

Nu in de aanbieding:
van € 17,95 voor € 13,95 per doos (7 stuks).

 
Slank & Slim recept
 
 
Gambaspiesjes
  • 150 gram rauwe gepelde tijgergarnalen (3 per spies)
  • olijfolie
  • 16 teentjes knoflook
  • 8 el limoensap
  • Peper en zout
Pers de knoflook. Meng in een schaal de knoflook, olijfolie en het limoensap tot een marinade. Voeg dan de garnalen toe en laat deze minimaal een halve dag marineren. Verhit dan 2 el olie in een pan en bak de garnalen. Spies ze daarna pas aan de prikkers. Heerlijk ook bij de gourmet!
 
Tip: haal bij mij nu het eerste PS magazine, boordevol verantwoorde kerstrecepten. Waaronder heel veel gourmet-tips!
 
 
Wat vinden jullie van ons?
 
“Oh, wat heb ik gevloekt! Niet tegeloven, gaf die k…. weegschaal zomaar het idiote getal aan van 95 kilo. 95 kilo!!! Ik kon het niet geloven, maar het stond er duidelijk. Ik schaamde me kapot. Naar Lian, maar vooral naar mezelf. Hoe had dit zó ver kunnen komen???!!!
Oja, appeltaart, chocola, ijs, kaasjes, wijn en heel veel lunches en diners buiten de deur. Ik ben een echte Bourgondiër, dus ik geniet daar ook écht van. Maar dit is dus het bewuste jojo-effect. Eerst met best wat moeite zo’n 12 kilo afvallen om vervolgens toch weer méér dan ooit aan te komen. Dat ík daar in zou trappen. Grrrr, de stoom komt nog uit mijn oren. Heerlijk hoor, om effe nergens meer aan te denken qua eten of drinken. Maar als dat ‘effe’ een paar jaar duurt, dan krijg je het op je bordje hoor! Geen wonder dat ik zo’n last van mijn rug en knieën begon te krijgen. BAM, het kwartje was weer gevallen! En nu? Ook nú is Lian er natuurlijk voor me, zoals altijd. Ze had de weegresultaten natuurlijk ook omhoog zien gaan, maar wist ook dat ik eerder niet de motivatie had om weer te gaan Slincen of Powerslimmen. Zucht.
Nou, die motivatie is met die 95 kilo weer helemaal terug! Het roer gaat nu écht om. Omdat ik deze maand drie weken op vakantie ga, heb ik besloten eerst twee weken te gaan crashen. Niet door me uit te hongeren, maar wel door slechts 3x per dag een Powerslim product te nemen, aangevuld met zoveel rauwe groenten als ik wil. En natuurlijk thee en koffie zonder suiker en frisdrank light. En het gaat super. Elke kilo die ik niet mee hoef te zeulen op vakantie, is winst. Dikke winst, haha. Na de vakantie, ga ik meer verantwoord verder. Die weegschaal zal me nog vaak zien! En ik zal ‘m een poepie laten ruiken!
 
Groetjes,
Iris
 
Studio Contour biedt onder persoonlijke begeleiding diverse behandelingen en keuze uit twee voedingsprogramma’s:
PowerSlim en Slinc. Kijk voor meer informatie op www.studiocontour.nl
 
 
Studio Contour - Generaal Stedmanstraat 30 - 5623 HX  Eindhoven
T 06 2509 0208
E info@studiocontour.nl W www.studiocontour.nl