Ben jij klaar voor de volgende stap?

 
Sta je op het punt om je webshop logsitiek uit te besteden? Zorg bij de keuze voor een (nieuwe) logistieke partner dat je duidelijk weet wat je wilt. Je kiest immers voor een langdurige samenwerking.
 
Belangrijk hierbij is dat je ook kijkt naar de cultuur in het bedrijf, sluit die aan bij jouw bedrijf, hoe flexibel en oplossingsgericht is men Hoe is het gesteld met de kwaliteit van de dienstverlening en de informatievoorziening. Zijn er mogelijkheden tot groei en heeft men referenties.
 
Ook is het verstandig om op dit soort momenten het assortiment in je webshop(s)eens goed te bekijken, hebben alle artikelen wel een reëel omloopsnelheid en voldoende marge of kosten ze geld en staan ze er alleen om een breed assortiment te kunnen bieden? 

Naast de wensen op het gebied van dienstenpakket en flexibiliteit in oplossingen zijn uiteraard ook de mogelijke directe en indirecte besparingen. Staar je hierbij niet blind op het allerlaagste tarief; goedkoop, maar met weinig service en flexibiliteit betekent veel nazorg, waardoor je uiteindelijk duurder uit bent, maak je  keuze weloverwogen. Alleen zo maak je "the right choice".

 
Kwaliteit en betrouwbaarheid
 
Recensies zorgen voor een hogere ranking en grotere berouwbaarheid van je webshop. Maar hoe realiseer je dat?
Het begint natuurlijk met een goede site gevuld met de juiste foto's en omschrijvingen van de artikelen. Ook de bereikbaarheid en snelheid waarmee de klantenservice reageert hebben een positief effect op de beoordeling en wat te denken van verzendopties of late bestelmogelijkheden.
 
Allemaal zaken die jouw webshop die extra punten kunnen geven, maar uiteindelijk gaat het jouw klant om het product wat hij of zij geleverd krijgt, dat moet kloppen. Dus de hele reis van orienteren, bestellen, betalen, verzenden en ontvangen moet perfect op elkaar aansluiten. Doen wat je belooft en het liefst nog iets meer.
 
WEAF fulfilmentservices biedt een logistieke leverbertouwbaarheid van 99,9% en logistiek die aansluit op jouw wensen.

 
  Afbeeldingsresultaat voor kwaliteit
 
Voordelig verzenden
 
 
Met het uitbesteden van je webshoplogistiek krijg je de mogelijkheid om te doen wat je echt leuk vindt, ondernemen. Je business laten groeien. Daarbij levert outsourcen vaak nog meer directe voordelen op, denk hierbij aan:
 • lagere verzendtarieven
 • voordeligere verpakkingen
 • ruimere openingstijden voor je webshop
 • 6 dagen per week order verwerking
 • toegang tot alle verzendopties
Uitbesteden van webshoplogistiek geeft jouw shop de mogelijkheid onderscheidend te zijn en jouw klanten toegevoegde waarde te bieden op logistiek gebied.

 
 
Over ons
 
WEAF fulfilmentservices verzorgt logistiek op maat voor webshops met een dagelijks ordervolume tussen de 5 en 150 orders, die zich wilen onderscheiden, zonder consessies te doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.
 
WEAF biedt je o.a.:
 • Voordelige verzendtarieven ook als je een kleine webshop hebt.
 • Cut off tijd tot 22:00 uur op werkdagen.
 • 6 dagen per week verwerken van al je orders.
 • Nederland en Belgie = Next day delivery.
 • Koppelingen met de meeste e-commerce platforms.
 • Flexibeliteit in dienstverlening en persoonlijk contact.
 • Vertrouwd en met 30 jaar ervaring in fijnmazige logistiek.
Geinteresseerd? Neem vrijblijvend contact op en ontdek onze mogelijkheden:

Team WEAF Fulfilmentservices

Tel: +31 172 793 359

WEAF fulfilmentservices   *   Energieweg 51    *   2404 HE    *   Alphen aan den Rijn