Meditatie video 'Gods liefde ervaren'
 
Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Ieder mens is op zoek naar liefde. Je komt pas innerlijk tot rust als jij je geliefd VOELT.
Je geliefd voelen is iets anders dan met je ratio weten of geloven dat God van je houdt.
Vaak zijn er hardnekkige diepe innerlijke overtuigingen van onwaardigheid, schuld en schaamte, niet goed genoeg zijn, enz, die ons belemmeren ons ook daadwerkelijk geliefd te voelen. Soms zit ook een negatief Godsbeeld ons in de weg van oordeel en straf.
Die negatieve overtuigingen zitten in ons onderbewustzijn en zijn vaak ontstaan in onze kinderjaren of zelfs in de generatielijn van onze ouders.
Gelukkig kunnen we deze negatieve overtuigingen loslaten en vervangen door Gods helende Waarheid met behulp van Gods Geest.
Want de Waarheid, Gods Waarheid, maakt vrij. Door de Waarheid van God steeds opnieuw tot je te nemen, er over te mediteren, het diep door te laten dringen tot in je gevoelslagen en je te laten beminnen door Gods liefde, komt er van binnenuit een diep genezingsproces op gang.
Ik heb een meditatie gemaakt die je kan helpen Gods liefde diep te ontvangen. Neem de tijd om deze te beluisteren zonder afleiding. Om het echt diep te laten doordringen kun je deze meerdere dagen achter elkaar gebruiken bv voordat je gaat slapen.
Zie video.
https://youtu.be/SOB8lH68qu0

Maria zalf voeten van Jezus met kostbare mirre
Joh 12 (gratis 22 delige video cursus over Johannes evangelie)

Daarnaast adviseer ik veel tijd door te brengen met het aandachtig lezen van de Bijbel. Vooral het Nieuwe Testament om zo Gods bevrijdende en helende Waarheid te ontvangen en je eigen te maken.
Vind je de Bijbel nog wat lastig om te lezen dan nodig ik je uit mijn gratis Bijbelstudie programma te volgen van het Johannes evangelie.
Hierin lees ik het evangelie voor in een makkelijke Bijbel vertaling en geef ik uitleg zodat je de geestelijke lessen uit de verhalen kunt toepassen in je leven.
Meld je gratis aan voor de 22 delige video cursus via onderstaande link.
https://cursus.agapecoach.nl/courses/bijbellezen-voor-beginners/
 
Live uitzending goddelijke genezing + gebedsverzoek, 10 febr 20:00 uur
Maandag 10 februari geef ik om 20.00 uur weer een live gestreamde video uitzending waar je aan mee kunt doen vanaf smartphone, tablet of pc.
De uitzending gaat over goddelijke genezing met een bedieningstijd van gebed.
Je kunt tevoren je gebedsverzoek in dienen. Ik nodig je uit actief mee te doen en mee te bidden. Ik geloof in de kracht van gezamenlijk gebed.
Als je een gebedsverzoek indient via het formulier zal hier tevoren al voor gebeden worden in een gebedsteam. De gebedsverzoeken neem ik mee in de live streaming uitzending zoals God het leid. Echter zonder namen te noemen. Je gebedsverzoek wordt vertrouwelijk behandeld. Tijdens de uitzending zal ik enkel algemene gebeden uitspreken.
Ik geloof dat het weer een heel krachtige uitzending zal worden waarin we onze gebeden mogen bundelen.
Mattheüs 18:19  Ik verzeker het jullie nogmaals: als twee van jullie hier op aarde eensgezind om iets vragen, wat het ook is, dan zal mijn Vader in de hemel het voor hen laten gebeuren.
Je kunt je gebedsverzoek indienen via onderstaande link. Via deze link kun je maandag ook de uitzending volgen om 20:00 uur.
https://agapecoach.nl/healing-webinar/

*Deze live uitzending kost veel tijd en energie in voorbereiding. Ik kan dit alleen blijven doen als er ook inkomsten tegenover staan.
Daarom staat er een mogelijkheid bij om een donatie over te maken. De donatie staat los van je gebedsverzoek en is uiteraard niet verplicht.
 
Nieuwe korte spontane bemoedigende video's op instagram.
https://www.instagram.com/leveningod/
 
Ervaar je diepe blokkades om Gods liefde te ervaren en vrij te zijn en kom je er alleen niet goed uit?
Voel je vrij om contact met me op te nemen. Dan kunnen we kijken of ik iets voor je kan betekenen via een of meerdere consulten.
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,
 
Robert van Mierlo
https://agapecoach.nl/
 
https://www.leveningod.nl/