Cari amici, beste wijnvrienden, 
 
We zitten in de laatste rechte lijn naar de feesten toe. Wij zijn volop de laatste primeurs aan het samenstellen en uitleveren. Nog eventjes geduld, want jullie bestellingen komen er zeer binnenkort aan.
 
Verder lezen jullie het goed. We hebben met Stappato nog een schitterende actie in het verschiet. We geven namelijk de inflatie cadeau. Zoals jullie in de pers konden lezen bedroeg deze voor de maand november 10,63%Voor al je eindejaarsaankopen hoef je van de inflatie uitzonderlijk niets te merken.
 
De actie loopt vanaf donderdag 1 december tot en met zondag 4 december middernacht. Tijdens deze dagen kan je dus éénmalig winkelen aan een uitzonderlijke korting van 10,63%*.
 
De correcte korting zal verrekend worden bij het opmaken van je factuur na je online aankoop. De korting geldt uiteraard enkel voor de beschikbare referenties op de website en zolang de voorraad strekt. Klik snel door naar onze webshop.
 
Chiara Condello
 
Net voor het eindejaar kondigen we met veel animo nog een nieuw domein aan. Chiara Condello is al lang geen onbekende meer voor ons, want al enkele jaren is ze de sympathieke wederhelft van Giampiero Cordero, recent nog bekroond tot Italië beste sommelier en de drijvende kracht achter het familierestaurant Il Centro in Priocca, een van onze favoriete adressen in Piemonte. Chiara en Giampiero zijn al jaren boezemvrienden en de aandachtige proevers konden hen al spotten op onze jubileumdegustatie in juni achter de tafels van Guiseppe Mascarello en Poggio di Sotto.
 
Chiara Condello is een energieke, ambitieuze jonge wijnmaakster uit Romagna die de laatste jaren wel wat furore heeft gemaakt, getuige het feit dat Fortune Italia haar recent opnam in de lijst van meest beloftevolle wijnmakers onder de 40 jaar. Vanaf haar eerste jaargang 2015 zet ze haar regio Romagna en meer in het bijzonder Predappio met verve op de (wijn)kaart. Ondek snel de unieke Sangiovese crus. Let wel, de beschikbaarheden zijn beperkt, maar gelukkig mogen we in 2023 de nieuwe jaargangen lanceren. 
 
Benvenuto Chiara nella squadra di Stappato!
 
Salute e saluti,
 
Jens, Jeroen & Robin
 
© 2022 Stappato, www.stappato.be