NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
 
 
Beste Oldtimer Club Leusden leden,
 
Van Oldtimerland hebben wij de volgende uitnodiging ontvangen:
 
Wie droomt er nu niet van de mooie Italiaanse ontwerpen zoals, Bertone, Pinninfarina, Ghia, Touring, Vignale, Zagato en Michelotti? 
Wij bij Oldtimerland in ieder geval wel. En gezien het succes van de Italiadag van vorig jaar, en vele mede liefhebbers met ons. Dit is ook de reden dat we wederom de handschoen hebben opgepakt om iedereen weer van deze mooie tijdloze ontwerpen te laten genieten.
Op Zondag 7 september vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom bij Oldtimerland, Motoren Revisie Amersfoort en Oldtimerwereld aan de Wiekenweg 41- 45 te Amersfoort voor de derde Italiadag. Alle ingrediënten, om samen als liefhebbers te genieten, zijn aanwezig. Naast alle mooie Italiaanse klassieke auto’s, is er ook echt Italiaans ijs, Italiaanse bollen, snacks en niet te vergeten Italiaanse muziek. De leuke stands waar onderdelen, boeken, tijdschriften, wijnen en aanverwante artikelen te koop worden aangeboden zijn natuurlijk aanwezig.
Tevens is er gelegenheid om de auto technisch te laten keuren door één van onze Technisch specialisten en vragen te beantwoorden die u altijd al heeft willen stellen. Ook is er een kunstcollectie te bewonderen van bekende kunstenaressen, die iets heel bijzonders hebben gemaakt. Tevens is er de mogelijkheid een kijkje te nemen in de keuken van motoren en versnellingsbak revisie en in de showroom waar u een mooie collectie klassiekers kunt bewonderen.
Ook aan de bambino’s is uiteraard gedacht. Naast  een springkussen hebben we een hele verzameling Disney films klaar staan. 
Wij verzorgen de setting, het succes komt van U. 
Tot 7 september in Amersfoort.
De liefhebbers bij Oldtimerland

Met vriendelijke groet,
Ronald 
 

Met ‘oldtimer’ groeten,
 
Oldtimer Club Leusden
Hans Albers
Willem Posthumus Meyjes
Hans Zuidema
 
E: info@oldtimerclubleusden
M: 06-41942907

 
Nog een Koptitel Hier...