23 юли 2020 г.                                               
 
 
 
 
Енергийна ефективност
Интелигентни градове
Управление на отпадъци
Чистота на въздуха

Здравейте приятели,

Как да пестите енергия, как да топлоизолирате, отоплявате екологично и дезинфекцирате въздуха ? Този тип решения и технологии са предмет на настоящия бюлетин.

Продължаваме да Ви информираме за продуктите и услугите на компаниите, които имаха интерес да участват в тазгодишното seeSUSTAINtec. При проявен интерес за установяване на контакт с тях, можете да използвате познатата Ви вече B2b платформа.

Интервютата с представители на компаниите можете да прочетете тук

Информация за други форми на промоция, с които бихме могли да съдействаме и на Вас, можете да получите, ако ни пишете на office@viaexpo.com

Бюлетини                            Интервюта                          Изложения в чужбина

Поздрави и слънчево лято!

Виа Експо; 0888 926 587, 0888 279 796
 
 
Австрийската компания Austroflex работи в сферата на производството на системи и решения за изолация на отопление, охлаждане и разпределение на битовата гореща вода. Доставчик е на гъвкави изолирани тръбни системи, термични соларни тръбни системи и технически решения за изолация. 
 
 
 

Компанията предлага  високоефективни и нискоенергийни продукти  и решения в сферата на вентилация, климатизация, air SMART системи за пречистване на въздуха на закрито, системи за мониторинг, дезинфекция и контрол на качеството на въздуха на закрито.
 
Фирмата предлага система, която намалява до 8 пъти разходите за електроенергия. Прилага се уникална разработка - единственият в света слънчево-въздушен топлоприемник. Осигурява целогодишно затопляне, охлаждане и гореща вода, черпейки енергия от възобновяеми източници, като загубата на топлина е минимална. Намира приложение в промишлени, жилищни, селскостопански и обществени сгради. 
 
SKE е основен сервизен партньор на продуктите на Huawei Fusion Solar и Fusion Home. На клиентите на компанията се предоставя онлайн техническа поддръжка, обучения и семинари в рамките на региона на Югоизточна Европа.
 
Фирмата е специализирана в производството на нестандартно метално оборудване. Предлага проектиране, производство и монтаж на различни видове носещи конструкции за соларни електроцентрали.
 
Фирмата се занимава с развойна дейност, прототипиране и производство на съоръжения в областта на екологичното отопление и климатизация. Разработва и произвежда водогрейни котли, пелетни горелки, както и нестандартни изделия, свързани с тях.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796

Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com