Coronavirus HDC, Update 21 BELANGRIJK
Beste ouders
 
Het schooljaar 19-20 zit erop. We willen jullie bedanken voor de steunende en constructieve houding van de afgelopen maanden. Het heeft ons erg geholpen om het hoofd boven water te houden. Ook voor het mee ondersteunen en coachen van de leerlingen willen we jullie bedanken en feliciteren. We zijn bijvoorbeeld best wel in onze nopjes met de wijze waarop de heel grote meerderheid van de leerlingen de spiegelexamens heeft opgevat en afgelegd.
 
Er is 1 zaak die ouders/leerlingen van het eerste tot en met het vierde jaar nog moet doen, en er zijn enkele dingen die sommige ouders/leerlingen nog moeten doen.
 
 
1.       Wij moeten van alle leerlingen van 1 t/m 4 een inschrijving ontvangen, of een uitschrijving. In vorige communicaties hebben we dat niet voldoende duidelijk gemaakt. Het is de bedoeling dat u dat doet via het studiekeuzeformulier.

Daarvoor gaat u op de startpagina in Smartschool naar:
 

en vervolgens naar: 3. Studiekeuze

Deadline: zondag 5 juli
 
 
2.       Leerlingen van het 5e jaar die zich wensen uit te schrijven uit HDC, doen dat via dezelfde weg.
 
3.       Voor mocht het niet duidelijk zijn: via dezelfde oranje knop “praktische info laatste dagen schooljaar” verneem je ook waar je het rapport kan vinden, en waar je verneemt welk attest je zoon/dochter kreeg.
 
4.       Leerlingen met vakantietaken en bijkomende proeven kunnen nu maandag 6 juli tot 12.00 u op het secretariaat terecht voor het afhalen van de noodzakelijke boeken.
 
We zullen volgend schooljaar nog in belangrijke mate moeten rekening met corona. Om ons daar goed op voor te bereiden houden we een korte bevraging over de afgelopen periode. U hoort er weldra van.
 
Intussen wensen we u een deugddoende vakantie
Frank Baeyens, directeur
 
 
Dit is een no-reply adres. Gelieve niet te reageren op de afzender van dit bericht.
Voor wijzigingen in contactadres, contacteer secretariaatsmedewerker nick.caron@hdc.ksleuven.be