Nieuwjaarsbrief 2016
 
Lieve iedereen,
 
Naar aloude traditie ben ik laat met mijn nieuwjaarsbrief. Maar deze keer heb ik een goed excuus... Mijn hele hebben en houden, zangstudio inclusief, heeft een nieuw nestje gevonden!
 
 
 
Persoonlijk vind ik het op alle vlakken een upgrade. Hopelijk zal jij dat ook vinden ;o)
 
Klik hier om te bekijken hoe je tot bij mij raakt.
 
Mijn persoonlijk 2016 is alvast met een grote gebeurtenis gestart. Aan jou wens ik vooral gezondheid, groei, rust, passie, connectie, zingeving en natuurlijk héél veel muziek.
 
Lieve groetjes,
 
Sarah
 
PS: O ja, binnenkort zal je een uitnodiging voor een feestje in je mailbox vinden! Het wordt een Ik-ben-33-jaar-geworden-ben-verhuisd-en-het-is-al-veel-te-lang-geleden-dat-ik-een-karaoke-feestje-heb-gegeven-feestje.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
singsing!
Liefbilkstraat 11
B-9032 Gent, Wondelgem
België
(0032)479 25 98 72
http://www.singsing.be
sarah@singsing.be
BE 0890.538.687
IBAN BE16 9795 2599 9174
BIC ARSPBE22
De emoties van loslaten en een nieuw begin...

 
Eindelijk ben ik verhuisd!
 
Ik wilde het al jaren, en een aantal keer was het bijna zover. Maar elke keer opnieuw ging het niet door. Eerlijk gezegd heeft dat me de voorbije jaren regelmatig triest gemaakt. Ook al heb ik mooie tijden beleefd in de Haverstraat, er waren genoeg redenen waarom ik vooruit moest.

Ik moest groeien. singsing! moest groeien.

Lees hier verder.
 
 
 
Groepslessen Intro tot CVT & Solozang
zaterdag 27 februari 10 - 13 uur & andere data

 

 
Er is nog 1 plekje vrij voor de Introles van 27 februari. Klik hier als je mee wil beslissen over andere data in januari en februari.
 
Er is ook een Doodle voor het prikken van een datum voor een Groepsles Solozang.
 
3 uur, 4 personen, €65 pp
 
Stuur mij een mailtje voor inschrijven & meer info.
 
 
Complete Vocal Technique voor sprekers

In 2015 heb ik vaak gewerkt met (professionele) sprekers. Acteurs, leerkrachten, logopedisten, telefonisten, verkopers, bedrijfsleiders, coaches,...
 
Veel mensen hebben tijdens workshops en privé coachings geleerd dat het mogelijk is om je stem creatief en strategisch in te zetten om je boodschap over te brengen zoals je zelf wil.
 
 
In de wereld van coaching wordt er al langer gefocust op lichaamstaal, woordgebruik, opbouw van een presentatie, algemeen gezond stemgebruik en dergelijke.

CVT is een perfecte aanvullig op deze onderwerpen. Leer hoe je de klank van je stem kunt veranderen, zodat ze perfect illustreert wat je op dit moment wil overbrengen. En dat kan vandaag helemaal anders zijn dan morgen. Alles kan, alles mag, zolang je maar weet hoe je dat op een gezonde manier kan doen.
 
Neem contact op voor meer info over privé stemcoaching, of een formule op maat binnen jouw bedrijf of organisatie!
 
Reveil 

 
Op 1 november 2015 hebben grote en kleine namen tijdens zonsondergang hun lokale begraafplaats laten heropleven in een ingetogen gloed van muziek en verhalen.
 
Accordeonist Ruben Schelstraete en ik hebben samen met Frederik Sioen en PJDS (2/3 van de Piepkes) enkele liedjes gebracht op Campo Santo in Gent.

Hier vind je een verslag, een videootje en enkele foto's.
In 2016 ben ik er alvast opnieuw bij. Dank aan Zinger voor dit initiatief!
 
 
Waarom maakt samen zingen gelukkig?
Evta-Be jaarthema 2016: Teamwerk & Ensemble
 
 
Evta- Be heeft een prachtig werkjaar achter de rug en dankt de partners, de workshopgevers en presentatoren op het symposium, de leden en deelnemers voor de mooie samenwerking.
 
 
Klik hier voor een overzicht van onze activiteiten in 2016. Je vindt er workshops en ons symposium, gericht op teamwork en ensemblezang. Vergeet niet dat je als lid aanzienlijke kortingen krijgt ;o)
 
Ik ben erg blij om te mogen aankondigen dat we erin geslaagd zijn om Peder Karlsson en Jim Dhaus Hjernoe naar België te krijgen voor 3 dagen. Zij introduceren ons begin november grondig in de wereld van the Organic Choir, hun concept waar ik in 2015 met besmettelijk enthousiasme kennis mee gemaakt heb in Tours, Freiburg en Riga.

Lees hier mijn verslagen van deze conferenties om meer te weten te komen.
 
 
Zangtip 
Bescherm je oren en vertrouw je intuïtie!

De zangtip in deze nieuwsbrief is eigenlijk een oor-tip. Maar die heb je ook nodig tijdens het zingen ;o)
 
In 2011 heb ik ernstige acute gehoorbeschadiging opgelopen. Hyperacusis, tinnitus en sudden deafness, the whole shabam. Bedankt, Prince @ Sint-Pietersplein Gent. Tijdens het concert zelf merkte ik niet dat er iets fout was, aangezien... Lees verder
 
 
 
Sarah op de Sociale Media

          
 
singsing! op de Sociale Media
 
        
Sarah Algoet
Zangeres
Vocal coach
Authorized CVT-Teacher
Vicevoorzitter & medeoprichter Evta-Be
Belgisch loco-helper Complete Vocal Technique
Stemonderzoeker