Innehåll
 
- Positivt tänkande
- Sommarerbjudande
- Dunkträning
- Varma bär
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
  
 
i-landsproblem
  
 

Hoppas detta klipp får dig att tänka på att kontrollera förhållanden INNAN du dyker så du inte skadar dig i sommar.
 
 
Citat
 
Most smiles are started by another smile.

A smile is something you can't give away; it always comes back to you. 

“We tend to think that being unhappy leads people to complain, but it’s truer to say that complaining leads to people becoming unhappy.” — Dennis Prager
Går det alltid att tänka positivt?
 
Det var meningen att jag skulle skickat ut detta nyhetsbrev för någon vecka sedan och med en annan inledning, men med tanke på vad som då precis hade hänt i Norge kändes det fel att skicka ut något som handlade om glädje just då. Det finns de som säger att det finns något positivt med allt som händer, men i det här fallet kan jag inte se något positivt. Det vi alla kan hjälpas åt är väl att sprida värme och glädje för att visa personer runt oss att det alternativet är mycket bättre än avund, hat och liknande så att det inte samma sak upprepas igen. Nästa gång någon gör något som får dig att må bra eller gör dig glad tänk inte bara oj vad duktig/rolig hon/har är som ... utan säg det till personen och du kommer definitivt att glädja minst en person denna dag.
 
Förhoppningsvis sprider detta mail lite glädje som får dig att möta människor med mungiporna uppåt. Bilden nedan tog jag när vi var i Skärhamn på Tjörn och är ett bevis på att det behövs inte så mycket för att få folk att le.

  
Vacker utan Photoshop & Botox
 
Ett mail som gjorde mig väldigt glad kom för några veckor sedan. Bakgrunden till mailet var följande: När jag hämtat min senaste bok från tryckeriet åkte jag vägen om en av mina största kunder och önskade Peter en trevlig sommar och så gav jag honom en bok. Dagen efter fick jag ett mail som sa "Jag gillar din bok skarpt. Jag visade den för min granne och han tyckte boken var fantastisk och vill köpa 20 ex till sin avdelning".
 
Jag är väldigt nöjd med boken, men innan andra sett och läst den samt kommit med kommentarer vet man inte om man är ensam om sin åsikt. När jag hade läst mailet hoppade jag runt och sjöng en stund. Ibland behövs det bara några ord eller rader för att man ska bli glad.
 

 
Nu är sista chansen för det strålande sommarerbjudandet på min nya bok "Vacker utan Photoshop & Botox - den verkliga "må bra boken". Du köper 2 men betalar bara för 1 = 200:- = ca 50% rabatt på Bokuspriset. Den extra boken blir perfekt att ge bort till någon du tycker om. Skicka ett mail till erbjudande@personbasta.se med kontaktuppgifter så skickas boken till dig senast dagen efter din beställning. Om du istället vill ha två olika titlar kan du byta ut ett ex mot Lucky Loser och lära dig mer om mental tuffhet. Vi återkommer och bekräftar din beställning.
 
Bonus: Med bokens hjälp kommer du åt extra material på nätet. Detta material kommer hela tiden att utvecklas och nyckeln till att komma åt materialet får du genom ett bokchiffer. Den 1 augusti är det premiär för detta material.
 
Du kan provläsa lite ur boken på följande adress (obs att pdf:en är lågupplöst för snabb filöverföring, därför kan inte kvalitén jämföras med den riktiga boken) www.personbasta.se/smakprov_vacker_utan_photoshop.pdf
   
 För dig som är chef kontakta mig för ett bra erbjudande om du vill ha boken som en sommarpresent.      
 
Dunksving 2
  
I förra månadens nyhetsbrev visade jag att det inte behövdes mycket utrustning för att få till en bra övning. Ett rep och en liten dunk, räckte bra. Denna månad kommer ytterligare några övningar som kan köras med ett rep och en dunk. Denna gång fäster du repets ena ände i något fast föremål ex ett träd, dunken fäster du mitt på repet och sedan är det bara att börja svinga precis som om du skulle veva ett hopprep. Har du en hel del vätska i dunken kan jag lova dig att det krävs en hel del kraft innan du lyckas sträcka repet. Tycker du att det är för lätt är det bara att veva med en hand. Variera mellan både höger och vänstervarv.
 
 
  
Du kan också använda dunken och repet som en hantel och låta fantasin hjälpa dig att hitta på bra övningar, nedan ser du ytterligare två.
 
 
  
Varma bär på glass
 
 
Okej glass är inte det bästa livsmedlet som finns men det är väldigt är gott att äta på sommaren. Utnyttja alla bär som finns nu och värm lite av dessa i en kastrull. När det börjar bli lite varmt tar du en gaffel och mosar en del av bären (annars kan det bränna i kastrullen), stäng av plattan och rör runt lite. Häll det sedan över den kalla glassen och njut. Ett tag senare har du fått tillräckligt med energi för en löprunda eller en långpromenad i det vackra vädret :-)
 
Skapa en bra dag,
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080 begin_of_the_skype_highlighting            0768-147080      end_of_the_skype_highlighting eller
 
Personbästa Förlag & Event AB  www.personbasta.se