november 2020  
 
Beste leden en geïnteresseerden van onze Ondernemersvereniging,
 
 
Vooraankondiging ALV.
Op donderdag 26 november 2020 hebben wij een ALV via Teams.
Aanvang: 14.00 uur einde 15.00 uur.
Aanmelden kan via: secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl en je ontvangt een link. Agenda volgt.
 
 
Van, Voor en door leden
De rest van het jaar staat Nieuws! In het teken van Van, voor en door leden
Check op onze homepage rechts de button om te zien wie allemaal wat aan te bieden hebben!
 
 
Van de voorzitter
Lieve mensen,
Met z’n allen zitten we noodgedwongen in een enorme achtbaan! 1,5 meter lukt natuurlijk niet als je in de bochten zo tegen elkaar geduwd wordt. Van de eerste corona looping door naar de tweede en vervolgens nu midden in een verkiezings-wokkel terecht gekomen. In de hoop dat we hierna rustig naar de finish kunnen gaan en weer opgelucht adem kunnen halen na deze heftig rit. Houd vol ik denk dat de finish eraan komt! Ik koop alleen niet een nieuw kaartje voor nog zo’n rit en ga dan liever eerst bijkomen op het terras. 
Sterkte allemaal, Bas Brüll
 
 
Van de PMO
Van de Parkmanagement Organisatie.
Wist je dat,
-De gemeente een aantal zaken zoals extra onderhoud en schade reparatie aan openbare weg, groenvoorziening extra (snoeien) en graffiti bestrijding versneld aan het uitvoeren is.
-Heel zuid west voorzien is van Led straatverlichting.

-Politie en gemeentelijke handhaving druk bezig is met oplossen knelpunten parkeren vrachtvervoer trawlers, wrakken enz.

-De 2 camera’s op de Loswal en Kinninelaantje geplaatst worden.

-De openbare AED’s voor het einde van het jaar geplaatst zijn.

-McDonald’s binnenkort met een speciale zwerfafval fiets gaat rijden en bij klachten over zwerfafval dit direct komt opruimen

-De ondernemers van OVHZW  worden opgeroepen door gemeente om mee te denken aan een meerjarige oplossingen voor duurzaam parkeerplannen (mobiliteitsplan 2040) op onze bedrijven terreinen.

-Coronasnelteststraat op ons bedrijventerrein in Kerkelanden is gevestigd en speciaal voor ondernemers in Hilversum met de code OVHZW een samenwerking is aangegaan om de voordelen van snel testen onder de aandacht te brengen. www.coronasneltesthetgooi.nl 
-De commissie scholing en stage voor het eerst via Teams samen is gekomen.
-De commissie duurzaamheid voor het eerst via Teams samen is gekomen.
 
Heb je vragen, opmerkingen, adviezen en ideeën in het kader van samen duurzaam, schoon, heel en veilig voor de
PMO-KVO Commissie, schroom niet mail aan parkmanagement@ovhilversumzuidwest.nl, bel 06-57822894. 
Kijk ook even op de website ovhilversumzuidwest.nl/parkmanagement. De PMO is er altijd voor je.
 
 
Inventarisatie Bedrijventerreinen Zuid West stand van zaken.
De PMO is succesvol bezig met persoonlijke bedrijfs- contact bezoeken (Corona Proof) aan leden en alle bedrijven die gevestigd zijn op en om onze bedrijfsterreinen. Er wordt veel nuttige informatie verzameld en veel directe verbindingen gelegd en heel belangrijk kennis gedeeld. Het duurzaam naar elkaar omzien, elkaar bijstaan en helpen werkt echt geweldig.
 
Tot op heden zijn er 84 gesprekken geweest. Vanuit deze bezoeken zijn er 44 afspraken voortgekomen voor BePositive en duurzaamheid.  Ook hebben wij nu al 22 nieuwe leden mogen verwelkomen. 
 
Wens je  al eerder een persoonlijk informatie contact inventarisatie  gesprek of heb je  buren of relaties die wij kunnen benaderen Mail ons info@ovhilversumzuidwest.nl of  secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl en parkmanagement@ovhilversumzuidwest.nl, wij sturen je de info direct toe en maken natuurlijk graag een afspraak.
 
 
 
 
In de schijnwerper
 
 
Simpel, Snel, Slank! Dankzij ons geavanceerde apparaat slank je af terwijl je ontspannen ligt!
Wie wil dat nou niet?!
Tijden een intakegesprek vragen we naar jouw doel en bespreken we in welk tempo je dat wilt bereiken. Uiteraard vertellen we hoe ons apparaat werkt, o.a. met ultrasound en electrostimulatie.
We leggen uit hoe jij dat het beste kunt aanpakken; De een krijgt een volledig voedingsschema, een ander vind het makkelijker om onze eigen maaltijdshakes te gebruiken; een ander wil alleen de behandelingen met ons apparaat om de spieren te verstevigen..Het kan allemaal!!  
Pas als dit helemaal duidelijk is, onderga je de behandeling met ons apparaat en kunnen wij jou helpen naar het doel dat je wilt bereiken!
Lijkt het jou wat neem dan kontakt met ons op , dit kan telefonisch op 0651110957 of online www.easyslim.nu/hilversum en maak gebruik van onze speciale ondernemers aanbieding voor de intake en proefbehandeling.
Je kunt bij het inboeken de notitie OVHZW plaatsen zodat wij weten dat je via OVHZW komt.
We hopen je snel te zien in onze gezellige studio!
 
Groetjes Karin en Larissa
 
 
Wil je met je bedrijf in de schijnwerper?!

 
 
 
 
   Website:   www.ovhilversumzuidwest.nl
 
 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren