Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 40
 
Roddels
(wat anderen over ons zeggen) 
Marion: "Vandaag met een vriendin een heerlijk dagje zeilen met Sanne Sophia op IJsselmeer. Er wordt goed op 1.5 meter afstand gelet, overal staat desinfectiemiddel. Leuke bemanning, werken hard om het jou naar je zin te maken. Wij hebben genoten (mazzel met het zeilweer) en waren echt een dagje uit. Een aanrader."
 
Annieke: "Mijn schoonouders, man en ik hebben vandaag mee mogen varen op de Sanne Sophia. Het was echt een topdag! De sfeer was heel prettig, de bemanning was stuk voor stuk super attent. We werden echt in de watten gelegd. Er was bijna continue wel wat te eten/snacken en het was geweldig verzorgd. Speciale wensen qua vegetarisch eten werd ook rekening mee gehouden. En dan werden er ook nog eens de hele dag foto's gemaakt door een even zo vriendelijke meneer. Naar de foto's ben ik erg benieuwd. Die zullen morgen al op de website staan. Kortom, een echte aanrader om zo maar eens te doen of om iets te vieren."
 
Scheepspraat
Betekenis: beschonken thuiskomen

 
Uit de oude doos: Around Cape Horn (1929)
 
Bekijk hier de prachtige beelden van viermast bark de "Peking" tijdens
haar reis naar Kaap Hoorn, het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika. De beelden zijn opgenomen in het jaar 1929.
 
Varen op de Vecht met Catootje
Salonbootje Catootje
 
Salonbootje Catootje ligt klaar om te Varen op de Vecht. Aan boord van dit sfeer- en stijlvolle salonschip heb je een prachtig uitzicht over de historische rivier en haar omgeving.
 
Deze tocht kun je boeken vanaf 4 personen met een maximum van 10 personen. Varen op de Vecht duurt 2 uur en vindt elke dag plaats tussen 12:00 en 20:00.
 
 
Scheepsonderhoud
De buiten- en binnenkant van de Mazzel

 
In de nieuwsbrief van twee weken geleden plaatste we een bericht over gepland onderhoud aan onze van Lent Salonkruiser "De Mazzel". Inmiddels is dit onderhoud in volle gang. Zo zijn we druk bezig met het schuren en lakken van de binnenkant van het in 1969 gebouwde schip. Het schuren en lakken van de binnenkant is één van de laatste onderdelen van het restauratieproces van De Mazzel.
 
Meehelpen?
Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger bij ons op de scheepswerf te werken? Of wil je graag als scheepsmaat of cateringmedewerker mee tijdens één van onze tochten? Meld je aan als vrijwilliger via de link hieronder!
 
 
 
Agenda
Zondag onder Zeil
Driemaster Sanne Sophia
 
 
Rondje Amsterdam
Salonboot de Lelie
 
 
Muider Hardzeildagen
Hijs de zeilen tijdens de Muider Hardzeildagen
 
 
 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.