Nieuwsbrief GV Delta Sport
 
Drie nationale titels Acrogym
 
 
Bijzondere prestatie voor de acroselectie van GV Delta Sport. Bij de finale Nederlandse kampioenschappen waren er drie titels voor Delta Sport teams en een zilveren medaille voor het vierde team. Er waren vier teams actief in de Ahoy Rotterdam voor Delta Sport.
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                 
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 30 juni  2023 nummer 428                       
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                      
                                                                                 
                                                                                                                              
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Laatste actie op facebook 26 juni 2023 
 
Van de Voorzitter
Als voorzitter van deze mooie club GV Delta Sport was ik twee dagen getuige van de mooie prestaties die de vier acroteams neerzette in de Ahoy Rotterdam bij de Nederlandse Kampioenschappen. Natuurlijk is het al een prestatie om als team te plaatsen voor de finale naar alle kwalificatie wedstrijden en halve finale. Maar dan presteren in een grote hal van de Ahoy waar toeschouwers heen en weer lopen, waar vijftien juryleden je beoordelen en waar de stress en spanning de boventoon voerde. Toegeslagen door veel familie en supporters.
En dan presteren binnen de beste teams van Nederland is de druk natuurlijk zeer hoog. Maar dan aan het einde van twee dagen is de optelsom gemaakt met drie nationale titels en een mooie zilveren medaille. Wie had dit verwacht? En toch was het echt werkelijkheid want het team Milou Verkerke met Faya van Wensen (D+ senioren), Senne Groenedijk, Anouk Hofman  en Evi van Dongen (C-junoren) en Babette Verkerke met Saphira van Dam (B-senioren) pakten in zeer spannend wedstrijd het volle goud. En als toetje ook nog eens zilver voor het mooie team Nora Blok en Mirthe Giljam bij de A-pupil.
Wij zijn afgelopen dagen overrompeld met felicitatie, telefoontjes, uitnodigingen bij de pers en soial medium ontplofte bijna. Wat een fantastische indruk hebben de teams achter gelaten in de geschiedenis van Delta Sport.
Namens het bestuur feliciteren wij alle teams en trainers die een bijdrage aan dit grote succes hebben gehad.
Kees Verkerke , voorzitter GV Delta Sport
 
Drie keer goud en één keer zilver
Wat een prestatie op het NK
Goud voor duo Milou Verkerke en Faya van Wensen
Goud voor Senne Groenendijk, Anouk Hofman en Evi van Dongen
Goud voor duo Babette Verkerke en Saphira van Dam
Zilver voor duo Nora Blok en Mirthe Giljam
 
Zomaar een paar foto's in de Ahoy
 
 
 
 
 
Een mooie ontmoeting met elkaar
van het Zapp-programma
Het was een spontane ontmoeting tussen deze vier kanjers in de Ahoy Rotterdam tijdens de NK. Rik en Amiee, Megan en Thijs die in voorjaar samen een TV-opnames hadden in Zwolle voor het Zapp-programma. Wat een blijde ontmoeting. Ze zagen elkaar en renden naar elkaar toe. Nog mooier kreeg Megan en Thijs een klein kadootje van de twee toppers die in de Ahoy nog eens Nederlands Kampioen werden met een record aantal punten. 
Juryleden NK die ook verbonden zijn met GV Delta Sport
Stef en Toos bedankt voor jullie inzet.....
    
Een grote eer om te mogen jureren tijdens de Nederlandse Kampioenschappen. Toos op nationaal niveau en Stef (die ook internationaal mag jureren) waren hebben hun bijdrage goed vervult.
Familie, trainers en de NK-winnaars Senne, Anouk en Evi 
Een spontane foto natuurlijk met het gouden trio en familie en trainers.
Herenselectie GV Delta Sport bij de Open Tilburgse turnkampioenschappen
Zaterdag 1 en zondag 2 juli met zeven heren
De laatste wedstrijd van het seizoen voor zeven selectieheren van GV Delta Sport vind plaats in Tilburg. Onderl eiding van trainster Jutta Padmos komen op zaterdag 1 juli Timo Beije op zes turnonderdelen uit (vloer, sprong, ringen, voltige, brug en rekstok). Nout van Welt  komt dan alleen uit op sprong. Zondag 2 juli draaie de overige heren een compleet meerkamp: Dex Karman, Jack van Uffelen, Lemmy Coomans en Thijmen de Jonge
 
Zaterdag 1 juli kleurenturnen
met 80 deelnemers GV Delta Sport
Zaterdag 1 juli komen ruim tachtig kinderen van de recreatiegroepen donderdag en vrijdag en voorselectie uit in kleurenturnen. Ee wedstrijd in meetmomenten voor de deelnemers. Er wordt in drie ronden gewerkt waar de eerste ronde start om 8.30 uur en de laatste prijsuitreiking is om 14.00 uur.
 
Nog drie nijntje beweegdiploma uit gereikt
 
Een aantal kinderen bij kind- en oudergym waren onlangs niet aanwezig voor het afronden van de opdrachten nijntje beweegdiploma. Maar afgelopen week kregen ze alsnog de kans voor dit mooie diploma te behalen.
 
Met muziek en spelvorm start kind- en oudergym
 
 
 
 
 
 
Meld je bij GV Delta Sport en sluit je
aan bij trainerscorps van onze mooie club
 
Wereldregio schrijft over GV Delta Sport
 
 
Wil je ook jury worden!!!!
                 
Onze vier nieuwe juryleden hebben een mooie start gemaakt met jureren op echte KNGU- wedstrijden. En de bevinding waren goed en zij genoten tevens van de entourage rond het jureren. Wij zouden graag nog meer jury willen opleiden. Heb je interesse? Meld je gewoon bij ons: corahout@deltasportgym.nl 
 
 
 Delta Sport bestaat  in september 60 jaar
-Grote uitvoering op zaterdag 30 september
in Laco Sportcentrum met alle groepen
Thema grote uitvoering:
GV Delta Sport door de jaren heen
Met veel muziek, acts en verrassingen
Inmiddels zijn er afspraken gemaakt en taken verdeeld om op zaterdag 30 september twee uitvoeringen te geven. Zowel in de middag als avond wordt er in Laco Sportcentrum , waar de grote sporthal in een theater is omgebouwd, zowel in de middag (start 15.00 uur) en in de avond vanaf 19.00 uur een grote show te geven van maar liefst 17 acts. Alle groepen gaan zich voor bereiden om tot een act te komen waar vooral de muziek vanaf 1960 tot 2020 een grote rol speelt. Met mooie stappen door de geschiedenis heen van Delta Sport.
Commissie: Kees Verkerke, Peter van Welt, Cora Hout, Marinda Meijer, Marina Goud, Janneke Grauss, Rebecca van Welt, Lieselore van der Wekken en Marinda van den Hoek
Hofman productie gaat geluid, licht,
effecten en aankleding verzorgen 
Hofman productie een mooi bedrijf uit Goes gaat de grote uitvoering verzorgen met geluid, licht effecten enz. 
Kaarten verkoop start op dinsdag 15 augustus
Er komen twee voorstelling zowel in de middag als in de avond. Er zal plaats zijn voor 500 toeschouwers per voorstelling. De kaartenverkoop gaat via een ticketlijn. Binnenkort geven wij aan welke ticketlijn en de kosten van een kaartje
 
Trainingsdagen Acrodemo groep 
Op twee zondagen in de maand is er een mogelijkheid om in de acrodemogroep te komen trainen. De training vind plaats in de turnhal van Laco Sportcentrum tussen 10.00-12.00 uur . Datums zijn:  2 juli en laatste trainingsdag voor zomerstop 16 juli. 
 
GV Delta Sport heeft de wedstrijden voor het
seizoen 2023-2024 inmiddels gepland
GV Delta Sport zorgt voor het nieuwe seizoen 2023-2024 weer voor wedstrijd organisaties.
De landelijke KNGU heeft gevraagd aan Delta Sport om ook in het nieuwe seizoen een plaatsingswedstrijd te organiseren in Laco Sportcentrum. Delta Sport heeft  akkoord gegeven aan de medewerking. Zo zal opnieuw uit heel Nederland turnsters naar Zierikzee komen voor plaatsing op weg naar NK. 
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2022/2023
 
Zaterdag 30 september uitvoering Delta Sport in grote sporthal.
Zaterdag en zondag 21/22 oktober OZK
Zaterdag 25 en zondag 26 november Districts KNGU dames turnen voorwedstrijd en teams
Zaterdag en zondag 6/7 januari 2024  OZAK
Zaterdag en zondag 3/4 feb. 2024 KNGU landelijke plaatsingswedstrijd dames turnen
Zaterdag 2 maart 2024 herenturnwedstrijd in turnhal
 
 
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
Agenda
Zaterdag 1 juli kleurenturnen in turnhal
Zaterdag 1 juli BBQ Brouwersdam zeil en surfcentrum Turndames
Zaterdag/zondag 1/2 juli Open Tilburgse heren turen
Woensdag 5 juli uitje acroselectie in klokhuis
Maandag 11 september ledenvergadering GV Delta Sport
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport 30 september  2023 in Laco Sportcentrum
 
    
 
  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.