Nieuwsbrief GV Delta Sport
Het goudenteam bij de herenturn wedstrijd in Laco Sportcentrum van Delta Sport/Turnpoint Tilburg
        
 
Onze topsponsoren.                                                       De knuffelbeer voor geblesseerde leden
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                  
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 23 februari 2024 nummer 461
 
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Laatste actie op facebook 4 maart 2024
 
Herenturnteam Delta Sport/Turnpoint Tilburg
actief op 9 maart in halve finale NK
Het herenturnteam Delta Sport/Turnpoint Tilburg turnen in de halve finale NK een meerkamp in het sportcomplex in Almere. Het team 1e divisie pupil 3 met Hylke de Rouw, Benjamin Leijten, Sven van Beurden (Tilburg) en Delta Sporters Jack van Uffelen en Joas Hout starten op de ringen en daarna de sprong, brug, rek, vloer en als laatste onderdeel de voltige oefeningen.
 
Anouk Hofman en Evi van Dongen maken
debuut in Den Bosch op zaterdag 9 maart
Trio Babette Verkerke (allianza) ook in actie
 
Het acrogym duo van GV Delta Sport Anouk Hofman en Evi van Dongen maken samen zaterdag 9 maart hun debuut als duo in de C-categorie. Een stukje geschiedenis van deze twee acrogymnasten is dat Hofman haar arm brak bij een verkeersongeluk ruim zeven weken geleden. Hierdoor viel ook het succesvolle trio met Senne uit elkaar. Deze twee acrogymnasten besloten onder leiding van Delta Sport trainers om een duo te volgen. Met een paar weken fikse trainingen hebben ze zowel de balans- als tempo efening onder de knie en zullen dit laten zien op de eerste wedstrijd zaterdag in Den Bosch. Dit natuurlijk onderleiding van Stef en Wendy. Ook komt voor de eerste plaatsingswedstrijd in actie Babette Verkerke (lid Delta Sport) maar uitkomend oor Allianza in de B-categorie met Jessie Schlaghecke en Tara Broos in trio.
Als is te volgen via www.acrosupport.nl
Tijdzone:
15.17 uur  Anouk Hofman en Evi van Dongen (c-categorie met balans)
15.21 uur  Babette Verkerke, Jessie Schlaghecke en Tara Broos in B-categorie tempo
16.59 uur Anouk Hofman en Evi van Dongen met tempo
18.33 uur Babette Verkerke, Jessie Schlaghecke en Tara Broos met balans
 
Zeventien turnsters actief
op 9 en 10 maart in Fijnaart
 
 
Fijnaart - Op zaterdag 9 en zondag 10 maart komen zeventien turnsters in actie op de meerkamp voor de 2e plaatsingswedstrijd in Fijnaart. Zowel team als individueel tellen deze prestatie voor doorstroming naar de finales. Sommige teams is in samenwerking met WIK Sint Annaland , MTV Middelburg en Turnschool Zeeland.
 
In actie komen op zaterdag 9 maart:
 
Wedstrijd 2: 6e divisie pupil 1/2/3: Anna Hoekman, Nine van der Veen, Isabelle Heeres Lotte Scherpenisse. Lizzy den Otter en Lola van Treijen (beide van WIK). Wedstrijd 3: Jeugd H: Imke van Dijke, Myan Klijn, Evi van Almenkerk. Iris Leemreijze en Amelia Izban (Beide van WIJK). Tweede team jeugd H: Ruth Simmelink, Ilse de Ronde, Lauren Kloet en Amy van Almenkerk.
 
Zondag 10 maart:
 
Wedstrijd 1 Jeugd F: Floor de Bruine, Sofie Kouwenberg en Sera Tax. Trasmi Hogesteger, Lotte van Nieuwenhuyze en Jikke Wielemaker (Laatste drie van MTV Middelburg). Werdstrijd 4 3e divisie: Suzie Zondervan, Elin Boot en Bente Bestman. Elyah Winklaar, Sela de Witte en Niah Belle (Laatste drie van Turnschool Zeeland)
 
 
 
GV Delta Sport turnteam derde
bij teamwedstrijden in Vlijmen
-Lieke van Heemst 2e en Ayla Stolk 3e
Bij de plaatsingswedstrijd turnen dames in Vlijmen is GV Delta Sport trio Lieke van Heemst, Isa van Bergen en Ayla Stolk in de vierde divisie als team derde geëindigd. Een zeer knappe prestatie, was als team met drie turnsters dus alle onderdelen telden mee, waarmee ze een bronzen medaille wonnen. Onderleiding van trainster Charlotte van Gils kwam individueel Lieke van Heems bij pupil 3 op een tweede plaats voor het zilver en Ayla Stolk wist bij pupil 1 een bronzen medaille te winnen. Isa van Bergen viel net buiten het podium.
 
 
Maud Brockhus knap derde plaats
bij meerkamp senioren F in Vlijmen
-Team bronzen plak
In Vlijmen turnde  het GV Delta Sport team bij de meerkamp wedstrijden naar een bronzen medaille voor teams. In totaal werd door Maud Brockhus, Nikki Vrijland, Deniz Vaane en Fay van de Vate 128.700 punten bij elkaar geturnd. Individueel was er voor turnster Maud Brockhus ook nog eens een bronzen medaille met 42.100 punten. Daar vlak achter maar met 42.150 punten kwam naast het podium Fay van de Vate terecht.. De DS turnsters zaten vlak bij elkaar met 42.150 pnt voor Deniz Vaane en 41.700 pnt voor Nikki Vrijland.
 
 
Gouden medaille voor het mixteam
Delta Sport Turnpoint Tilburg in Zierikzee
Bij de laatste plaatsingswedstrijd voor de landelijke have finale op 9 maart in Almere heeft het mixteam turners van GV Delta Sport met Turnpoint Tilburg een gouden medaille verdient. Jack van Uffelen en Joas Hout (beide Delta Sport), met Hylke Rouw, Benjamin Leijten en Sven van Beurden (Tilburg) verzamelden 275.500 punten. De grootste concurrent Allianza uit Waalwijk die met het team tot 275,350 pnt kwam werd tweede. Het mixteam van DS/Tilburg had zich inmiddels al geplaatst voor de halve finale 1e divisie pupil B maar met deze gouden plak verstevigde zij hun rangpositie. Individueel kwam Jack van Uffelen net naast het podium met een 4e plaats en 90.600 punten op de zes turnonderdelen. Hiermee voerde hij een perfecte sprong uit op de pegasus met een eerste plaats en jurywaardering van 17.300 pnt. Ook op de voltige werd mooi derde met 14.600 pnt. Joas Hout was goed voor een individuele 3e plaats op de vloeroefening.
De mooie turnwedstrijd met 170 deelnemers uit Limburg, Brabant, Zeeland in de turnhal van Lac Sportcentrum zorgde voor uitstekende prestaties in de vele categorieën. Zo ook kwam het Delta Sport team 1e divisie instap A met Lemmy Coomans, Thijmen de Jonge, Dex Karman (allen Delta Sport) en Remon Jilssen (Tilburg) tot een vierde plaats in de teamwedstrijd., Een mooie individuele zevende plaats voor Thijmen de Jonge op de zes turnonderdelen met 88.650 pnt. In de grote groep eindigde Dex Karman als 16e met 88.200 pnt. Lemmy Coomans, die nog wat geblesseerd is zette ook een fraai meerkamp neer maar kwam hierdoor niet op de sprong in actie waardoor de eindklassering niet belangrijk was. Wel had hij een mooie bijdrage aan het team resultaat.
 
 
 
 
 
Sfeervolle wedstrijd heren turnen
district zuid in turnhal Laco Sportcentrum
Zierikzee - Het was inmiddels het zesde evenement wat GV delta Sport organiseerde dit seizoen. Opnieuw stonden er weer voldoende vrijwilligers klaar om de op- en afbouw te realiseren. De catering, en alle werkzaamheden die rond het organiseren van een wedstrijd nodig is. Na het theater show (eind september, De OZK (eind oktober), de districtwedstrijd dames in november was het al volle tribunes en zeer veel deelnemers in Laco Sportcentrum. De start in 2024 met de OZAK recordaantal deelnemers en in februari nog eens de landelijke dames turnwedstrijd met opbouw uit vier KNGU-containers. En de herenturn wedstrijd was het klapstuk afgelopen weekend in de turnhal.
 
Alle vrijwilligers bedankt voor jullie enorme inzet om
deze zes evenementen te mogen organiseren
Een grote eer om de medailles te mogen dragen voor de kampioenen
 
Vrijdag 15 maart afgymmen
nijntje beweegdiploma in turnhal
Vrijdag 15 maart gaan ruim dertig kinderen afgymmen voor het nijntje beweegdiploma. Einde van het seizoen komen nog eens een grote groep kinderen in aanmerking om af te gymmen voor deze mooie beweegdiploma nijntje.
 
 
Kind- en oudergym in een ontspannende sfeer in de turnhal. Steeds weer nieuwe kindjes met ouders, opa's of oma's blijft een gezellig gezicht. De steeds nieuwe uitdagingen aangaan om te oefenen voor het nijntje beweegdiploma.
 
Zeeuwse kampioenschappen turnen dames
in Vlissingen hebben een record aantal deelnemers
Informatie van toernooi organisatie
Alle inschrijvingen zijn verwerkt en zoals al verwacht is de wedstrijd overvol.
Om toch alle ingeschreven turnsters te laten deelnemen hebben we besloten om de hogere categorieën in te delen op maandag 1 april.
Dit gaat om de Middenbouw turnsters Niveau 1-2-3 en de Bovenbouw 1e-2e-3e divisie.
 
Voor Delta Sport betekend dit:
 
Pupillen niveau 3: 3 turnsters
Jeugd E: 3 turnsters
Junior D: 2 turnsters
Senior C: 2 turnsters
Senior B: 1 turnster
 
Wij begrijpen dat hier niet op gerekend is maar wij waren ook niet voorbereid op zo,n groot aantal inschrijvingen.
Waren er vorig jaar nog zo’n 170 turnsters, nu zijn er ruim 300 inschrijvingen.
 
Delta Sport heeft 69 turnsters ingeschreven
 
Toernooiorganisatie KV Leotard Zeeland Cup
 
 
 
 
 
Indy Smits in voorbereiding
voorhalve finale NK turnen
 
 
GV Delta Sport turnster Indy Smits is volop in training voor de halve finale Nederlandse kampioenschappen op 17 maart in Tilburg. Smits komt uit in de derde divisie senioren en zal op die zondag starten op vloeroefening. Daarna komt ze uit op sprong-, brug- en balkoefening, Smits start in de derde wedstrijdronde (rond de klok van 16.00 uur) in sportcomplex T-Kwardraat op Olympiaplein in Tilburg.
 
 
BOAC: Bredase Open Acro
kampioenschappen op zaterdag 16 maart
in sportcentrum De Kraft in Breda
 
 
 
DELTASPORT -teams en tijden
 
Te volgen op de stream: www.acrosupport.nl
 
Blok 10 09:30: als 3 nummer 705 E-WP-INSTAP 2  Juul Zijlmans, Fenna Scheele
 
Blok 1110:09: als 3 nummer 630 E-WG-JEUGD 2 Liv van Heukelom, Nine van der Veen, Nina Guiljam
 
Blok 12 10:48: als7 nummer 604 E-WP-SEN 1 Leanne Kik, Melissa Dooge
 
Blok 13 11:27: als 1 nummer 614 E-WP-JUN 2  Megan Ringelberg, Iris van der Meer
 
Blok 20 13:00:  als 4 nummer 522 D-WG-JEUGD 2  Elin Hout, Tess van Kooperen, Evi van Almenkerk
 
Blok 21 13:39: als 8 nummer 518 D-WG-JEUGD 2  Elle de Vlieger, Maud Jansens, Norah Koster
 
Blok 21 13.30 als10 nummer 503 D-MX-SEN 2  Thijs van Welt, Milou Verkerke-Ringelberg
 
Blok 31 16:16: als 1 nummer 407 DPLUS-WG-SEN 1 balans  Indy Kromdijk, Fleur Brockhus, Nienke Grauss
 
Blok 31 16.16 als 2 nummer 404 DPLUS-WP-SEN 2 Balans Keet de Vries, Yarah Zoutewelle
 
Blok 32 16:47: als1 nummer 412 DPLUS-WG-SEN 1 Balans  Amy van Almenkerk, Tessa Roggeband, Kayleigh Schouten
 
Blok 33 17:18:  als3  nummer 407 DPLUS-WG-SEN 2 Tempo Indy Kromdijk, Fleur Brockhus, Nienke Grauss
 
Blok 33 17.18 als 6  nummer 404 DPLUS-WP-SEN 1 Tempo Keet de Vries, Yarah Zoutewelle
 
Blok 34 17:52: als 3 nummer 412 DPLUS-WG-SEN 2 Tempo Amy van Almenkerk, Tessa Roggeband, Kayleigh Schouten 
 
 
 
Wil je ook Sponsor worden?
Al vanaf € 50 tot zoveel je er voor over heb is mogelijk. Iedere week in de nieuwsbrief, op onze website of en banner in de turnhal? Geef ons een berichtje op info@deltasportgym.nl en wij nemen contact met je op.
 
   
  
 
 
 
  
Sponsor voorselectie GV Delta Sport     
 
Bordsponsor en sponsor turnpakjes D-selectie turnen dames
 
Acrowedstrijden voor de GV Delta Sport gymnasten
24/25 februari Zuid Nederlands Kampioenschap district Zuid D+, D en E-niveau Waalwijk
9/10 maart 1e en 2e Plaatsingswedstrijd C-niveau Den Bosch
13/14 april 3e en 4e Plaatsingswedstrijd C-niveau Leek
20/21 april Districtskampioenschap D+, D en E-niveau Sas van Gent
18/19/20 mei 5e en 6e Plaatsingswedstrijd C-niveau Den Bosch
25 mei 1e Halve Finale D+ D en E-niveau Oss
26 mei 2e Halve Finale D+ D en E-niveau Oss
1 juni 3e Halve Finale D+ D en E niveau Zwolle
2 juni 4e Halve Finale D+ D en E-niveau Zwolle
15 juni bondsfinale D/E ( D+) Kampen
21/22/23 juni DG The Finals C-niveau (D+) Ahoy R’dam                  
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2024/2025
 
Zaterdag 2 maart 2024 herenturnwedstrijd in turnhal
Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2025 8e OZAK in turnhal
 
  
 
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
Wedstrijdkalender voor turnsters Turndames
 
 
Agenda
zaterdag 2 maart heren turnwedstrijd district in Zierikzee
Zaterdag 2 en 3 maart 2024 voorwedstrijd dames individueel en team in Vlijmen
Zaterdag 9 maart herenturnen met Jack van Uffelen en Joas Hout halve finale teams NK in Almere
Zaterdag 9 en zondag 10 maart teamwedstrijden landelijk turn dames in Nunspeet
Zaterdag 9 en zondag 10 maart dames voorwedstrijd individueel en teams in Fijnaart
Vrijdag 15 maart afgymmen ruim dertig kids voor nijntje beweegdiploma in turnhal 9.30 en 10.30 uur
Zaterdag 16 en zondag 17 maart BOAC in Breda met acroteams Delta Sport
Zondag 17 maart Delta Sport turnster Indy Smits halve finale turnen dames NK in Tilburg
Zaterdag 23 maart start KNGU-opleiding Niveau 2 in Laco Sportcentrum met acht deelnemers GV DS
Zaterdag 30 maart Zeeuwse Kampioenschappen turnen dames in Vlissingen
Maandag 1 april 2e deel Zeeuwse Kampioenschappen turnen  dames in Vlissingen
   
 
     Hoofdsponsor GV Delta Sport                 Sponsor voorselectie GV Delta Sport  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.