17 януари 2020                                               
 
 
 
 
Надяваме се, че сте имали един добър старт на 2020 г. Ако сте включили в своя план за развитие някои от тези цели:
• Да реализирате на пазара ново решение
• Да разширите своята бизнес мрежа 
• Да повишите разпознаваемостта на бранда ви
 
Станете част от seeSUSTAINtec
7-9 април, София

   
 
Изложението ще демонстрира възможностите на световни иновации за управление на отпадъци и рециклиране, чистота на въздуха, възобновяема енергия и енергийна ефективност, интелигентни градове. Те могат да решат така актуалните към днешна дата проблеми, свързани с качеството на околната среда. FIMIC (Италия) предлага авангардни автоматизирани съоръжения, приложими в рециклирането на пластмаси. Сред продуктовите презентации ще бъде техника за преработка на биомасата като възобновяем енергиен източник, предлагани от Прайм Технолоджийс, дистрибутор на Komptech. Menart (Белгия) произвежда широка гама от машини за компостиране и обръщачи, които се доказаха в най-екстремните условия на работа. През юни миналата година фирмата внедри решение в депото в Бяла. Hitachi Zosen Inova (Швейцария) осигурява чиста и здравословна среда чрез технологии за енергийно оползотворяване на отпадъците. Представител на IFE Aufbereitungstechnik (Австрия) разкри плановете на компанията, свързани с ускоряване на бизнес активностите й в източноевропейските страни. „Очакваме към 2030 г. депонирането да бъде забранено и в България.Това е една от причините общините да търсят по-отговорни и природосъобразни решения за управление на отпадъците." - коментира Никола Овчаров, управител на Geocycle България - изложител на seeSUSTAINtec.
 
Водеща тема в конферентната част ще са източниците на финансиране.
 
 
Новини
• Като национална банка за развитие, ББР планира да инвестира най-малко 15% от своя кредитен портфейл в проекти на енергоспестяващата икономика и еко иновации. Това обяви главният изпълнителен директор на Стоян Мавродиев във втория ден от Годишния икономически форум за Централна и Източна Европа, който се провежда във Виена. 
• ЕС ще отдели една четвърт от бюджета си за борба с климатичните промени. За целта ще бъде създадена схема за пренасочване на 1 трилион евро за инвестиции, които да направят икономиката по-екологична в следващите десет години.

 
 
 
 
    
 
Част от партньорите на seeSUSTAItec
• Унгарската федерация за управление на отпадъците (HOSZ) представлява интересите на унгарската индустрия за рециклиране.
• RecyclingInside е водещият уеб сайт в глобален мащаб, който информира бизнеса за последните иновации в рециклирането.
• Recover информира своите читатели, като им предоставя подробни проучвания за рециклиране, възстановяване, оползотворяване на отпадъци от разрушаване в строителството, извеждане на индустриално оборудване и обезвреждане.
 
Резервирайте щанд или организирайте семинар на seeSUSTAINtec

Свържете се с Таня Булдеева на тел. 032/960 011, 088 679 31 72, tanya@viaexpo.com.
Присъединете съм към групите ни в      
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".
 Организатор: Виа Експо - www.viaexpo.com