Beste en ,
 
Bezoek Italauto en overige evenementen.
 
Beste Oldtimer vrienden,

Op zaterdag 12 oktober om 10:00 zijn de leden van de Oldtimer Club Leusden te gast bij Italauto in Achterveld. Italauto is een garagebedrijf specifiek gericht op het onderhoud van Italiaanse auto's welke in 1982 is begonnen door onze clubgenoot Kees van Stokkum.
De huidige eigenaar, Jelle de Vries, zal ons samen met Kees bijpraten over het onderhoud aan vooral oudere, dus voor het jaar 2000 toegelaten, Alfa's, Lancia's, Ferrari's, Maserati's, Lambo's en soms een enkele Cisitalia. Dus nog uit de tijd van de stroboscooplamp en de afstelling van carburateurs!
Wellicht is er het een en ander aan bijzondere auto's te zien.
Inschrijving voor deze ochtend is verplicht, gaarne voor donderdag 3 oktober en wel via deze link https://www.oldtimerclubleusden.nl/inschrijven-klein-evenement/
Bij inschrijving graag vermelden met hoeveel personen je komt.
Het adres is De Fliert 14, 3791 PW Achterveld.

Tevens wijzen wij je erop dat op maandagavond 14 oktober om 20:00 een Wheels & Coffee avond in cafe de Swartesteegh in Leusden gepland staat waar we gezellig kunnen napraten over het bezoek aan Italauto. 

Voor zaterdag 9 november staat een bezoek aan Carrosseriebedrijf Ravenhorst gepland, en op maandagavond 9 december wordt een thema-avond georganiseerd in de bibliotheek Leusden over de affaire Schlumpf. Meer informatie hiertoe volgt in een volgende nieuwsbrief.
Zet alle data alvast in je agenda!

Tot zaterdag 12 oktober!

Namens het bestuur van de Oldtimer Club Leusden:
Ron den Hertog
Paul van Waveren
Hans Zuidema

 

FEHAC lidnummer 2016350
 
Bezoek onze website om naar de website van een sponsor te gaan.