Klik hier als u problemen hebt om de nieuwsbrief te lezen.
Oxfam Peacewalker
zaterdag 19 mei 2018, de Westhoek
Do It For Oxfam

Hallo ,

Hoor je de startlijn al roepen?
Dankzij een feestelijk programma garandeert Oxfam Peacewalker de 120 teams om magische momenten te beleven.

« Waar zijn de donaties? »
 
Deze vraag is de afgelopen maanden vaak naar ons gekomen. Het is mogelijk om op twee verschillende manieren donaties te doen: via de teampagina op onze website of via een standaard overdracht met een specifieke referentie. Via de eerste manier verschijnt het onmiddellijk, maar via de tweede manier is er een vertraging opgelopen voor deze verschijnen op de teampagina, omdat ze handmatig worden opgeladen.
We moeten veel donaties coderen met onjuiste of onvolledige communicatie en moeten handmatige correcties aanbrengen, waardoor het uploaden van jullie donaties wordt vertraagd. De wijzingen worden echter woensdag 9 mei bijgewerkt tot en met 30 april. Vanaf volgende maandag worden de donaties van mei toegewezen.
Wees gerust: elke donatie komt naar ons toe en verschijnt op de teampagina.
Als donaties na deze datum nog steeds niet verschijnen, aarzel niet om dit te laten weten door ons het IBAN-nummer, de donatiedatum, het bedrag en de naam van de donor door te geven.
Het overschakelen van databank heeft geleid tot een vertraging in de weergave van donaties op jullie teampagina's, daardoor verlengen we de fondsenwervingsperiode tot 31 mei, zodat jullie de verplichte 750 € kunt verzamelen. Je kunt dus op 19 mei beginnen, ook al heb je nog geen € 750 opgehaald. We zullen je eenvoudig vragen om een belofte te ondertekenen om de nodige fondsen te betalen.
Ter herinnering, het is altijd mogelijk om te doneren na het evenement.
Bedankt voor jullie geduld en uw vertrouwen!
 
Het uurrooster van de shuttle naar 3WP
 
Tijdens Oxfam Peacewalker kan je uw team ondersteunen zowel bij de twee Checkpoints (CP) als het Waterpoint (WP). Waarschuwing: toegang tot WP3 De Lork (Kemmel) is verboden voor auto's!
We raden aan om een fiets of de Oxfam-shuttle te nemen. De shuttle is gratis!
Uurrooster:
Vertrek: Markt van Mesen: 13:00, 13:20, 13:45, 14:00, 14:20, 14:45, 15:05, 15:25, 15:45, 16:10
Vertrek: 3WP De Lork: 13:30,13:50, 14:10, 14:30, 14:50, 15:10, 15:30,15:50, 16:10,16:30
Om de supporters te bedanken die de shuttle gebruiken, bieden wij 2 consummatie tickets aan (ter waarde van 3€).
De wielersupporters ontvangen 2 consumptietickets (totale waarde van 3 €), kunnen genieten van hapjes en drankjes op de CP's en de WP en deelnemen aan de loterij. De prijs: een weekend voor 4 in het Peacevillage.
Bedankt voor het reserveren van uw fietsen.
 
Feestprogramma
 
Vergezel ons op de Markt, aan de finishlijn van Oxfam Peacewalker, voor gratis entertainment en een democratisch geprijsde bar gedurende de namiddag.
Op het programma voor gezinnen en supporters van wandelaars: een toneelstuk: "Soupalapatate" om 13u30 in FR, "Aardappelsoep" om 15u30 in NL.
Twee concerten: een verrassingsconcert om 15u30 en 16u30 + een concert om 17u en 18u met Radio Barbã Orkestra

Zet jezelf in de schoenen van een vluchteling?

Voor de editie van 2018 zal een project worden uitgevoerd door Oxfam- Solidariteit waar vluchtelingen uit de Westelijke Sahara worden belicht. In de praktijk zullen deelnemers van Oxfam Peacewalker een "identiteitskaart" krijgen van een Sahrawi-vluchteling. Vervolgens kunnen ze de geschiedenis van de Sahrawi-vluchtelingen tijdens de mars leren kennen. Een manier om deze crisis onder aandacht te brengen, aangezien de media dit weinig doet.

Al ingeschreven?
Om te reserveren voor de maaltijd van vrijdagavond, het ontbijt, de camping, de fietsen voor de fans of om je gemiddelde snelheid te communiceren (alleen voor lopers), is het noodzakelijk om je hier te registreren.

 

Facebook Twitter Flickr Linkedin
Hong Kong Office Peacevillage West Vlaanderen
Uitschrijven | Privacy Oxfam-Solidariteit