BINNENKORT...
 
5 januari
Diploma zwemmen
 
 
 
Stuur deze email door naar een vriend

Krijg je deze nieuwsbrief nog niet in je mailbox? Schrijf je dan hier in. 
Diplomazwemmen
Op zaterdag 24 November was er weer diplomazwemmen in zwembad “De Kragge”.
Alle kandidaten zijn geslaagd. De organisatie was in handen van Stefan Zwanenburg, Diddy Roeten, Alex Huizinga en Jan Rook. Als rapporteur van de NPZ was aanwezig de heer J. Zwiers uit Hardenberg.
 
Meer informatie, de geslaagden en foto's zijn terug te vinden op de website.
 
Halloween
Zaterdag 3 november was er weer het jaarlijkse Halloweenzwemmen. Dit jaar werd het georganiseerd door Nina Mooiweer die voor haar opleiding aan Landstede sport & bewegen een aantal activiteiten moet organiseren.
 
Het zwembad was in stijl versierd en op het terras was zelfs een heus spookhuis. Lees het hele verslag van deze geslaagde activiteit op de website.
 
 
Voorstellen
Inmiddels ben ik alweer een jaar werkzaam binnen de Stichting Zwembaden Zwartewaterland. Hoog tijd voor een voorstelrondje dus. Mijn naam is Maikel Kampjes, 31 jaar en woonachtig in Heerenveen samen met mijn vrouw en 3 kinderen.
 
Meer weten over Maikel? Lees verder op de website.
 
Aqua Board Fit
Wil jij meedoen met een super leuke, uitdagen en gezellige les waarbij je ongemerkt spieren traint waarva je niet eens wist dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core stability en je houding en balans verbeteren? Dan is Aqua Board Fit de les voor jou!
 
Lees meer over Aqua Board Fit op onze website, voor de tijden klik je hier.
 

 
 
Ouder en kindzwemmen
Samen met je kindje ontdekken hoe leuk en prettig water kan zijn? Dan is ouder en kindzwemmen een aanrader.
 
Je bent samen met je kindje in het water en gaat onder begeleiding een aantal oefeningen doen. [...] lees verder op de website.

 
 
 
Zwembad de Kragge, Julianastraat 24a, Zwartsluis
www.zwembaden-zwartewaterland.nl