ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief December 2019
Vrijzwemmen i.p.v. zwemles tussen kerst en nieuw
& aangepast rooster rondom de feestdagen
AANGEPAST ROOSTER RONDOM DE FEESTDAGEN
Vooral op dinsdag 24 december en dinsdag 31 december is er een aangepast rooster. De zwemlessen beginnen op 24 december bijvoorbeeld 4 uur eerder:
-11.30u (alle zwemlessen van 15.30u)
-12.15u (alle zwemlessen van 16.15u)
-13.00u (alle zwemlessen van 17.00u)
-13.45u (alle zwemlessen van 17.45u en AquaRangers van 17.45u)
 
VRIJZWEMMEN I.P.V. ZWEMLES
Tussen kerst en nieuw (van vrijdag 27 december tot en met dinsdag 31 december) is er voor de kinderen die bij ons zwemles volgen in plaats van zwemles, gratis vrijzwemmen* voor het hele gezin (klik hier voor de tijden). Niet gezinsleden krijgen geen entree, ook niet tegen betaling. Beide zwembaden zijn dan geopend en voorzien van het nodige spelmateriaal. U dient vooraf te kiezen in welk bad u gaat zwemmen. U kunt tussendoor niet overlopen. Kinderen zonder zwemdiploma en die nog niet in het wedstrijdbad les hebben mogen alleen in het instructiebad. Alle kinderen moeten begeleid worden in het zwembad door een volwassene.
 
*LEVER HIERVOOR AAN DE RECEPTIE DE BON IN DIE UW KIND TIJDENS DE ZWEMLES MEEGEKREGEN HEEFT
 
Bovenstaande is ook van toepassing op de AquaRangers.
 
Ook tijdens het Ouder-Baby-Peuterzwemmen is er i.p.v. les, vrijzwemmen voor het hele gezin (klik hier voor de tijden).
Wij hebben 3 vacatures!
Kom jij ons leuke team versterken?
Met een leuk, gezellig en hecht team van 25 personen zorgen wij dat 7 dagen per week de zwembaden en de kantine/receptie/lesadministratie geopend zijn. Klanten van 0 tot 99 jaar komen wekelijks bij ons sporten, lessen, ontspannen en socializen. Als Specialist in Zwemles & AquaSporten zijn wij een begrip in de regio.
 
Voor versterking van dit team zoeken wij een:
 
 
 
Open sollicitatie? Indien je interesse hebt om (ooit) bij ons te komen werken dan staan wij altijd open voor een oriënterend gesprek. Wellicht denk je na over een overstap vanaf een ander zwembad of ben je bijvoorbeeld herintreder of wil je van je huidige eentonige saaie baan af. Werken bij ons is in ieder geval leuk, afwisselend met veel klantencontact en je maakt deel uit van een gezellig hecht team. Een baan waar je energie van krijgt! Natuurlijk is het een pré als je al gediplomeerd bent maar ook als je affiniteit hebt met (zwem)lesgeven en/of (zwem)sport willen wij graag met je in gesprek. “Train skills, hire attitude!”, iemand met enthousiasme en de juiste houding leren wij graag alle vaardigheden voor een leuke job binnen ons zwemcentrum.
  
Nieuwe mobiele zwembadlift
 
 
We zijn heel blij met onze nieuwe mobiele zwembadlift. Maar nog blijer zijn onze minder valide klanten die van de lift gebruik maken. 
 
Indien u ook wilt komen zwemmen/bewegen/oefenen of ontspannen in ons warme water dan verzoeken wij u eerst dit kenbaar te maken middels een contactformulier. Wij kunnen u dan uitleggen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden en voorwaarden zijn van het gebruik van de lift. U kunt niet onaangekondigd komen omdat wij de lift moeten voorbereiden en personeel beschikbaar maken. Tevens kan de lift volgeboekt zijn.
Discozwemmen
reserveer/koop op tijd kaarten
 
De volgende discozwemavonden zijn op:

-zaterdag 11 januari 2020
-zaterdag 8 februari 2020
 
Je kunt ook een eigen discozwemfeest organiseren.
Wij wensen u gezellige feestdagen
en een spetterend nieuw jaar!
 
Rest ons nog u hele gezellige feestdagen toe te wensen en een spetterend nieuw jaar.
 
TEAM ZIB Zwemcentrum Best
 
ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41