Wandelnieuwtjes januari 2019                        Volg ons ook via  
 
WANDELINSPIRATIE
 
 
Te Gekke Wandelingen
 
Eva Daeleman en Guy Swinnen zetten hun schouders onder de Te Gekke Wandelingen en trekken in 2019 hun wandelschoenen aan.
 
Er staat deze week nog heel wat te gebeuren rond de Te Gekke Wandelingen: morgen lanceren we onze splinternieuwe campagnewebsite en zondag gaan we van start met de eerste wandeling van het jaar in Eeklo!

Wandel jij mee tijdens de Te Gekke Wandelingen om ernstige psychische problemen bespreekbaar te maken? 
 
Limburg Wandelt

Wandelclub De Bokkenrijders Overpelt vzw zetten hun 50ste jubileumjaar op een gepaste manier in met de organisatie van Limburg Wandelt op zondag 3 februari. Bovendien wordt het de allereerste wandeltocht die plaatsvindt in de nieuwe fusiegemeente Pelt. 
 
Mix het rijke verleden van de bokkenrijders en overgiet alles met de Limburgse gastvrijheid. Voeg daar nog Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen bij. Dit zijn de ingrediënten van Limburg Wandelt te Pelt. 
 
Voor de jongste stappers werd gedacht aan een kidswandeling met onderweg leuke opdrachten en een kleine beloning bij aankomst. 
 
 
Zoals steeds zetten de Bokkenrijders hun beste beentje voor om de organisatie in goede banen te leiden. Tijdens Limburg Wandelt geniet je niet enkel van het groen en de uitzichten, maar steek je ook nog heel wat op over de streek!
 
Fiets- & Wandelbeurs 
 
 
Op zaterdag 2 en zondag 3 februari slaat de Fiets- en Wandelbeurs, de leukste beurs voor je actieve vakantie, zijn tenten op in Flanders Expo in Gent. 
 
Wandel tijdens de Fiets- & Wandelbeurs eens naar Wandelsport Vlaanderen vzw in Hal1 stand B4. 
 
In het Paviljoen van de Wandelsport vind je ook infostanden van de Internationale Tweedaagse Blankenberge vzw en de Vierdaagse van de IJzer vzw. Verder kom je alles te weten over Vlaanderen Wandelt in Puurs/Sint-Amands en Roeselare, ontdek je de wandelchallenges binnen het platform trailwalk.be of verneem je op de WalkOn-stand alles over onze wandelvakanties in binnen- en buitenland. 
 
Wil je erbij zijn, KOOP NU aan voordeeltarief je inkomkaarten. 
 
WalkOn 2019

Een groene, milieubewuste en gezondere wereld staat centraal tijdens het WalkOn- wandelcriterium 2019. Samen met 'Mooimakers' lanceren Vayamundo en Wandelsport Vlaanderen vzw een nieuwe campagne in de strijd tegen zwerfvuil. 
 
Samen met alle leden en onze partners wil de wandelsportfederatie Vlaanderen mooier en properder maken. 
 
 
 
Tijdens het WalkOn-wandelcriterium van 3 februari t.e.m. 28 december 2019 wordt hierbij ingezet op materiaal, handhaving, opruiming en natuurlijk ook bewustwording.
 
De participerende wandelclubs staan € 0,10/deelnemer of voor het WalkOn-platform, waarbij we gezamenlijk de aanbouw van een heus WalkOn-wandelbos ambiëren. Als deelnemer kan je tegen een kleine bijdrage peter/meter worden van je eigen WalkOn-boompje
 
Like de WalkOn-facebook pagina!
 
WEBSHOP
 
Ontdek onze vernieuwde wandelwebshop
 
Hij is er: de vernieuwe wandelwebshop! We vonden het hoog tijd om onze onlinewinkel ook eens in een nieuw jasje te steken!
 
Ontdek nu ons assortiment Wandelsport Vlaanderen kledij. Of wat denk je van onze hippe wandelsokken en unieke wandelpetjes
 
 
 
Nu te bestellen via de wandelwebshop van Wandelsport Vlaanderen vzw. Breng snel een bezoekje! Wedden dat je zo bezwijkt? 
 
WANDELVAKANTIES
 
 
        
 
WalkOn Wandelclassics 2019   
 
Onbezorgd genieten, wandelen en beleving voor jong en minder jong op de WalkOn Wandelclassics te Houffalize.
 
Wandel van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september 2019 mee in hartje Ardennen. Twee dagen lang volop wandel- en belevingsplezier met telkens andere wandelomlopen. Op zaterdag stap je richting Bernistap, zondag staat de omgeving van de bekende Brouwerij Achouffe centraal. Zaterdagavond is er muzikale ambiance met een blarenbal. De tocht op zondag is tevens Plus-Wandeldag in samenwerking met Plus Magazine.  
 
BOEK NU je wandelweekend met deelname aan de
WalkOn Wandelclassics 2019 en geniet nog van 15% extra korting tot en met 31 januari as. 
 
Ledenkorting
 
Goed nieuws voor de leden van Wandelsport Vlaanderen vzw ! 4% korting op het volledig aanbod van de Thomas Cook Inspiratiereizen
 
Ben je lid van onze federatie en heb je je oog laten vallen op een reis in het Thomas Cook Inspiratiereizen aanbod? Dan krijg je vanaf nu in de Neckermann vakantiewinkel 4% korting op de totale reissom.
 
Thomas Cook Inspiratiereizen biedt verschillende thematische vakanties: zoals tennisvakanties, yogavakanties, begeleide cruises en begeleide rondreizen naar Middellandse Zee bestemmingen of verder weg.
 
 
Ook op het aanbod Thomas Cook wandelvakanties CorfuIbiza en Madeira i.s.m. Wandelsport Vlaanderen vzw geniet je van 4% korting. De korting is geldig voor alle nieuwe boekingen vanaf 15/12/2018 en met afreis tussen 15/01/2019 en 31/10/2019.
 
Voorwaarden ? Deze korting is exclusief geldig bij boeking in een Neckermann vakantiewinkel. Op zoek naar een kantoor in je buurt ? KLIK HIER voor de store locator. Procedure ? Vergeet je WSVL-lidkaart niet mee te nemen en geef je lidnummer door bij boeking. 24u later, na controle van het lidnummer, zal de korting in het dossier verwerkt worden.