SINGSING! OP DE GENTSE FEESTEN

De spanning stijgt, de laatste groepslessen vinden plaats, de kriebels komen op... Het is bijna zover! Volgende week donderdag treden de studenten van singsing! op op het podium van de Korenmarkt.

Bij deze ben je van harte uitgenodigd om onder het genot van het zomerweer (Sabine heeft het beloofd!) en gezellig feestgewoel je te laten overweldigen door 2 uur zonnige party-muziek van krachtige stemmen die willen gehoord worden.

Balletschool Lamariposa zorgt voor spetterende choreografi├źn tijdens de nummers, dus verwacht je aan een totaalspektakel!

waar?: De Korenmarkt, Gent
wanneer?: do 24 juli van 14.30 tot 17.15 uur
prijs?: nikske ;-)

Allen daarheen!

*

PETER & SARAH OP DE GENTSE FEESTEN

Omdat ons aperitief-concertje jammer genoeg niet doorgaat, zullen wij ook zingen op de Korenmarkt. De juf en de singsing!-bas zullen u dus ook proberen te bekoren met hun stem ;-)

*

JONGE WOLVEN

Tijdens de Feesten loopt het concours van Jonge Wolven. Jonge muzikanten/groepen uit Vlaanderen worden uitgedaagd om hun creaties voor te stellen aan het publiek en een professionele jury om zo mee te dingen naar de eerste prijs. Fiona, een nieuwe studente van singsing!, neemt deel samen met haar band Zemmeny.

waar?: de Spiegeltent aan het Baudelopark, Gent
wanneer?: woe 23 juli vanaf 22 uur uur
prijs?: niks, nada, noppes, nul de botten :-)

singsing! duimt voor haar!

*

18-22 AUGUSTUS: SINGSING! GESLOTEN

Omdat je als zanger(es) je hele leven blijft leren, blijf ik op zoek naar nieuwe zangmethodieken die mijn kennis als zangeres en docent kunnen verrijken. Deze keer stel ik mezelf onder de hoede van het Deense Complete Vocal Institute tijdens een masterclass in Tilburg... Spannend!

*

FOTO'S

Er staan nieuwe foto's van een optreden in mijn album en in dat van de studenten. 5 Daarvan hebben namelijk onlangs opgetreden tijdens een buurtfeest op het Van Beverenplein. M├ęt succes, want er zijn verschillende aanvragen voor optredens uit voortgekomen.  Proficiat aan de zangers!