Nieuwsbrief GV Delta Sport
Het was wel spannend toen sinterklaas een bezoek bracht aan de turnhal bij kind- en oudergym. Lees er alles van in deze uitgebreidde nieuwsbrief.
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 1 december  2023 nummer 450                            
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website        
Sinterklaas bracht voor alle kinderen een kadootje          
                                 
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
     
Laatste actie op f acebook 29 november 2023
 
Sinterklaasje kom maar
binnen met je knecht
Wat een feest afgelopen woensdagmorgen bij kind- en oudergym in de turnhal van GV Delta Sport. Sinterklaas bracht een bezoek en wat waren de kinderen blij. Sinterklaas had voor iedereen een kadootje meegenomen en de kinderen zongen sinterklaasliedjes. tevens ging de sinterklaas meedoen aan de spelletjes die waren uitgezet om een zakje pepernoten te verdienen.
Vrijdagmorgen komt sinterklaas ook meer in onze volgende nieuwsbrief....
 
 
 
   
   
 
Bedankt alle vrijwilligers
Het waren de laatste vrijwilligers zondagavond rond de klok van 21.00 uur. Een lekker biertje of limonade om het weekend echt af te sluiten. De turnwedstrijd was weer geslaagd maar de materialen moeten altijd weer opgeruimd worden. Materialen terug in de container en ook de toestellen weer naar de turnhal en zorgen dat deze weer training klaar staat op de maandag.
Bedankt alle vrijwilligers in deze speciale commissie, de opbouwploeg en afbouwploeg, materialen commissie, de catering ploeg, kassa medewerkers, jurymeisjes/jongens, en alle extra handjes zoals de teltafel, muziek verzorgen en natuurlijk het Laco-personeel voor de ondersteuning in het hele weekend.
 
Dag na de wedstrijd gaan de KNGU
containers naar een volgende wedstrijd
De twee containers waarin een vloer en een mattenset in zitten zijn weer opgehaald door Van Bree Containers. Deze gaan dan weer naar de centrale plaats in Brabant en vanuit daar gaan ze naar een nieuwe wedstrijd ergens in het land. Mooi om te weten dat er 25 containers staan van de KNGU met diverse turnmaterialen. Zaterdag 2 en zondag 3 februari komen er vier containers naar Zierikzee want dan organiseert GV Delta Sport in samenwerking met KNGU een landelijke dames turnwedstrijd.
 
Eerste dag plaatsingswedstrijd turnen dames
district in Zierikzee levert negen medailles
op voor turnsters GV Delta Sport
Zierikzee - Bij de eerste plaatsing wedstrijd turnen dames in Zierikzee waren succesvol voor de turnsters van GV Delta Sport. Met negen medailles stonden de turnsters van zowel de C-selectie als turndames selectie regelmatig op het podium in Laco Sportcentrum. Quinty van der Wekken was met goud de kampioen van de dag met 43.700 pnt op de meerkamp. Zij won de sprongenserie en was de beste turnster op balkoefening. Ook de vloeroefening was met een tweede plaats uitstekend. Zij werd gevolgd met zilver door clubgenoot Jennifer van Alphen en de bronzen medaille was voor Yasmijn van de Guchte..
De C-selectie turnsters van GV Delta Sport mochten in teamverband bij de laatste wedstrijdronde de bronzen plak ophalen met Maud Brockhus, Nikki Vrijland, Deniz Vaane en Fay van de Vate. Bij de derde wedstrijdronde was er een mooie zilveren medaille voor het C-selectie team Vera Flikweert, Nadia van der Perk (WIK), Jenthe Schoute, Indy Kromdijk, Eva de Bruine en Isa Vogelzang (Combinatieteam niv. 6 en 5). Het combinatieteam DS/WIK stonden op het derde podium gedeelte met brons omhangen voor Anna Hoekman, Nine van der Veen, Isabelle Heeres, Lotte Scherpenisse , Lizzy den Otter en Lola van Treijen (laatste twee  WIK). ) De eerste wedstrijdronde was er een knappe bronzen meadille individueel voor Aseel Kanan in niv.  7.
Bij niveau 6 supplement H mochten Ilse de Ronde na de meerkamp op de zilveren positie gaan staan op het podium gevolgd door brons haar clubgenoot Evi van Almenkerk. Voor de teamprestatie was er een zilveren medaille voor het combinatieteam  DS/WIK St. Annaland Iris Leemreijze, Amelia Izban (beiden WIK), Imke van Dijke, Mya Klijn en Evi van Almenkerk. In totaal kwamen al ruim dertig turnsters van GV Delta Sport in actie met mooie resultaten op de eerste dag van deze districtwedstrijden.  
 
Tweede dag plaatsingswedstrijd turnen dames
district in Zierikzee levert zes medailles
op voor turnsters GV Delta Sport
Zierikzee - Op de tweede dag van de districts plaatsingswedstrijd turnen dames in Zierikzee werden er door de turnsters van de C-selectie GV Delta Sport zes medailles gewonnen. In Laco Sportcentrum mocht op zondagmiddag het Delta Sport team supplement G al met 125.300 punten de gouden medaille ontvangen. Een knap resultaat waarbij Rosanne Klink, Julia Heijboer. Ilona Hoogerwerf en Leonie Vrolijk uitstekende prestaties leverde op de meerkamp. Daarnaast was Julia Heijboer ook individueel de kampioen van de middag met een gouden medaille in jeugd G met 41.500 punten op de meerkamp. Haar clubgenoten Rosanne Klink werd tweede en Leonie Vrolijk behaalde een derde plaats waarmee het grote podium geheel blauw kleurde. Bij de pupil 2 was er een mooie bronzen medaille voor Ayla Stolk. Bij deze middenbouw was er voor Lieke van heemst, Isa van bergen en Ayla Stolk een mooie vierde plaats in teamverband. Bij de pupil 3 niv 4 viel ook Lieke van Heemst in de prijzen.
In de derde divisie jeugd D kwam Nienke Grauss tot een mooie knappe zesde plaats met 43.050 punten op de meerkamp. Vooral sprong werd met 11.20 pnt gewaardeerd door de jury (4e) en brug was een mooie oefening met een 5e plaats en 10.550 pnt. Lisa Uiterwijk werd negende met 41.500 pnt. Beide turnsters hdden ruim een week niet getraind door een schoolkamp in Parijs. Sophie van Zijp werd bij de senioren in de vierde divisie twaalfde.
Een reeks foto's van de twee mooie
dagen GV Delta Sport turnsters
   
   
   
   
   
   
   
 
GV Delta Sport turnster Indy Smits wint balkoefening
in Dokkum bij de landelijke KNGU plaatsingswedstrijd
Dokkum -Bij de landelijke KNGU plaatsingswedstrijd in Dokkum heeft GV Delta Sport turnster Indy Smits de balkoefening gewonnen met 11.550 punten. Een mooie oefening waar de elementen goed werden uitgevoerd. Het was een opsteker want bij de brugoefening kreeg zij te veel aftrek voor een hoge positie in de meerkamp. Samen met clubgenoot Rosanne Mol kwamen zij in actie in de derde divisie senioren. Rosanne Mol zette een mooie sprongenserie neer via de Pegasus met als 8e van de 24 turnsters. De twee turnsters eindigden op de meerkamp halverwege het deelnemersveld. Beide turnsters zijn eerste jaar senioren dus was het een knappe prestatie om zich goed te handhaven binnen de meerjaarse senioren van Nederland.
Dit waren onze sponsoren voor de districtwedstrijd
 van zaterdag 25 en zondag 26 november
 
Van der Maas uit Oosterland levert weer de rijplaten
https://www.loonbedrijfvdmaas.nl
 
Voorselectie turnsters mochten even kijken
Zondagmiddag mochten de turnsters uit de voorselectie even kijken op de tribune naar de grote dames turnen wedstrijd. de voorselectie had even kleine pauze tijdens hun training in de turnhal.  De voorselectie traint twee keer per week (woensdagmiddag en zondagochtend) om de basis en lenigheid te oefenen. deze groep is talentvol en de bedoelong is dat zij straks doorstromen naar de wedstrijd selectie groepen.
 
Nieuw Sponsorbord in gang bij turnhal
Wij hebben een nieuw sponsorbord in de gang bij de turnhal. Michel van Wrapped uit Zierikzee heeft een nieuw bord gemaakt en voorzien van de huidige sponsoren. Wij zijn vol op bezig om nieuwe sponsoren aan te trekken voor GV Delta Sport.
Wil je ook Sponsor worden?
Al vanaf € 50 tot zoveel je er voor over heb is mogelijk. Iedere week in de nieuwsbrief, op onze website of en banner in de turnhal? Geef ons een berichtje op info@deltasportgym.nl en wij nemen contact met je op.
 
Nieuws van de acroselectie
  
De acroselectie heeft opnieuw twee programma uitjes staan.
Vrijdag 8 en zaterdag 9 december kampweekend in buurt van de Westhoek
Zaterdag 16 december presentatie acroselectie teams die de wedstrijden in gaan op district en landelijk niveau. Tijd van 16.00-19.00 uur in de turnhal Laco Sportcentrum. Publiek is van harte welkom. 
 
Kledingcommissie bemiddeld in verkoop GV Delta Sport kleding
Eén seizoen gebruikt en voor een mooie prijs
Zaterdag komt er een kledingrek in de turnhal te staan waarop trainingspakken verkocht kunnen worden. Omdat de pakken  nog maar één seizoen gebruikt zijn is er één prijs gehanteerd. Dit zijn de prijzen:
jasje kind    € 23,00
jasje volw   € 25,00
broek kind  € 11,50
broek volw  € 13,50
Dat is de helft van de aanschafprijs van het vorige seizoen. Broek en jasje worden apart verkocht. De turnsters/ouders kunnen de broek en/of jasje voorzien van eigen naam en telefoonnummer in het rek. Wij adviseren om met een tikki af te rekenen naar elkaar.
Voor info: vraag kledingcommissie of trainers. 
 
 
   
  
 
 
 
7e OZAK krijgt een apart medailleplein
De OZAK commissie is volop aan het werk om de grote organisatie rond te krijgen. Er komen een record aantal deelnemers naar Zierikzee. De belangstelling was zo groot dat de commissie niet alle teams konden plaatsen. Het echte maximale aan teams is bereikt en dat telt 218 teams (vorig seizoen 180 teams). Dat betekent dat ruim 550 acrogymnasten op zaterdag 6 en zondag 7 januari naar Zierikzee komen.
Medailleplein
Inmiddels zijn de medailles weer besteld met de bijzondere afbeelding. ook wordt de gehele 7e OZAK via stream uitgezonden en is John met de juiste techniek aanwezig om alles in goede banen te leiden. Deze editie krijg ook weer een internationale tintje met Duitse teams en natuurlijk is speaker Niels Daniel weer aanwezig.
Hotels en bed&breakfast kunnen zich weer opstellen om de vele deelnemers en begeleiding te huisvesten. Vele zullen overnachten omdat de wedstrijden al om 8.00 uur starten op beide dagen. 
Niels Daniel ook bij de 7e OZAK speaker
Niels Daniel reist de hele wereld rond voor speaker bij de Europese- en Wereld kampioenschappen turnen, acrogym enz. Grote internationale toernooi's waar hij als beste speaker van de wereld is te horen. Niels komt ook voor de tweede keer de OZAK begeleiden en daar zijn wij heel trots op. Niels was onlangs ook op de WK-turnen in Antwerpen te horen
 
  
Sponsor voorselectie GV Delta Sport                           
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2022/2023
 
Zaterdag en zondag 6/7 januari 2024  OZAK
Zaterdag en zondag 3/4 feb. 2024 KNGU landelijke plaatsingswedstrijd dames turnen
Zaterdag 2 maart 2024 herenturnwedstrijd in turnhal
 
  
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
Agenda
Vrijdag 1 december sinterklaasbezoek aan kind- en oudergym, Aanvang 10.00 uur
Zaterdag 2 december nijntje beweegdiploma bijscholing KNGU in Laco Sportcentrum
Vrijdag 8 en zaterdag 9 december acroselectie kampweekend in Haamstede
Zaterdag 9 en zondag 10 december dames voorwedstrijd district individueel en teams in Breda
Zondag 10 december herenturn wedstrijd in Weert met deelname van Delta Sport
Zaterdag 16 december presentatie acroteams voor de wedstrijden in turnhal vanaf 16.00-19.00 uur
Zaterdag 16 december turnwedstrijd in Varsseveld voor Turndames
Zaterdag 16 en zondag 17 december dames voorwedstrijd district en individueel in Prinsenbeek
Zaterdag 5 en zondag 6 januari 2024 de 7e OZAK (acrokampioenschappen) in Zierikzee
Woensdag 3 januari kleurenturnen voor recreatie turnen in de turnhal
Vrijdag 12 januari 2024 bijeenkomst nieuwjaars feestje trainers en vrijwilligers GV Delta Sport
Zaterdag 13 januari 3e kwalificatie turndames in  Alphen aan de Rijn
Zaterdag 20 januari KNGU opleiding in Laco Fundamentfase
Zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024 dames voorwedstrijd en teams in Drunen
Zaterdag 27 januarie voorjaarswedstrijd heren turnen in Reuver met deelname delta Sport turners
Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 landelijke kwalificatiewedstrijd dames turnen in Zierikzee
Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024  dames voorwedstrijd en teams in Kaatsheuvel
Zaterdag 24 februari KNGU opleiding in Laco Fundamentfase
zaterdag 2 maart heren turnwedstrijd district in Zierikzee
Zaterdag 2 en 3 maart 2024 voorwedstrijd dames individueel en team in Vlijmen
Zaterdag 9 maart KNGU opleiding  in Laco Fundametfase
Zaterdag 9 en zondag 10 maart dames voorwedstrijd individueel en teams in Fijnaart
   
 
     Hoofdsponsor GV Delta Sport                 Sponsor voorselectie GV Delta Sport
 
  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.