NIEUWSBRIEF
Jaargang 18 - Nummer 6 - Juni 2020
 

 

Het Coronavirus in Spanje: grenzen open vanaf 21 juni 2020!

"Nu bijna alle Spaanse regio's in Fase 3 zitten (met uitzondering van Madrid, Barcelona en delen van Castilla en León), komt het einde in zicht." Dat was de gedachte voordat Pedro Sánchez op zondag 14 juni op televisie verscheen.

Hij kondigde aan, dat de Spaanse grenzen vanaf 21 juni heropend zullen worden voor alle Europese reizigers uit Schengenlanden inclusief Engeland, maar exclusief Portugal. Reizigers uit landen buiten Europa en Portugal zijn vanaf 1 juli weer welkom in Spanje.

Dit en meer updates van de laatste maand leest u in het complete verslag over Covid-19 in Spanje.

Omdat het nieuws en de daarbijbehorende regels zeer snel op elkaar volgt en de nieuwe regels vaak oudere vervangen, heeft NICLA een uitgebreid blog geschreven dat steeds verder wordt aangevuld. Op deze manier kunt u op de hoogte blijven en vorm het straks, als deze Corona-crisis achter de rug is, een mooie terugblik op een historische gebeurtenis.

NICLA heeft dus geschiedenis geschreven, terwijl het gebeurt!

Lees het hele verslag >>
 
 
Rijd mee met NICLA:
De kustweg van Villaricos naar San Juan de los Terreros

NICLA neemt u mee voor een ritje over de kustweg tussen Villaricos en San Juan de los Terreros aan de Costa de Almería. Onderweg naar bezichtigingen of, in dit geval, een fotoshoot wordt vaak aan mooie plaatsen en geweldige uitzichten voorbij gereden, terwijl het zeker de moeite waard is om hier even bij stil te staan.

Hoewel letterlijk stilstaan soms niet mogelijk is, zou het zonde zijn om deze beelden niet met u te delen. Vandaar deze video...geniet van het uitzicht!

Bekijk de video >>
 
 


Klik op de foto voor een kijkje achter de schermen tijdens
de bewerking van de 360° foto's voor een virtuele bezichtigingstour!
360° foto's; een kijkje achter de schermen

Een 360° Virtuele Bezichtigingstour is een geweldige manier om op afstand een woning te bekijken.
U 'loopt' als het ware via uw smartphone, tablet of computer op eigen tempo door de woning en kunt overal letterlijk rondkijken.

Omdat steeds meer mensen gebruik maken van deze virtuele bezichtigingen, kreeg NICLA vragen over de manier waarop een dergelijke virtuele bezichtiging gemaakt wordt Vandaar dat NICLA u in de vorige Nieuwsbrief een kijkje achter de schermen bood bij het maken van de opnames. Deze keer krijgt u te zien hoe deze foto's bewerkt worden, zodat u de gewenste woning(en) kunt bekijken.

Bekijk de video hier!
 
 

Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.