Click here to view this email in your browser
  
Hej,
  
Nu lackar det mot jul och vi har därför öppet extra länge med extra många ur vår hjälpsamma personal på plats för att hjälpa er med julklappsbestyren. Om det är svårt att välja vilket garn som ska läggas under granen, eller om det kanske är du själv som hoppas få garn eller stickor i julklapp vill vi tipsa om att vi även säljer presentkort på valfritt belopp :) 
 
Idag 20 december är det öppet som vanligt, kl 11-18.
På onsdag och torsdag denna vecka, alltså 21 och 22 december har vi öppet kl 11-19
Dan före dopparedan, 23 dec har vi öppet kl 11-15
  
Julafton, Juldagen och Annandag Jul stängt
 
27-29 december kl 11-18
30 december kl 11-15

Nyårsafton & Nyårsdagen stängt

 
Sticka Selmas mössa och halsduk!
Här är vår version av den populära halskragen och mössan från årets julkalender Selmas saga. Stickad med två trådar Eco Alpaca från Viking garn är det en riktigt varm och go julklapp. Beskrivning finns i butiken och är gratis vid köp av garn. Eco Alpaca kostar 100 kr/hg och det går åt 1 hg av varje färg till mössan respektive kragen. Mössan stickas på stickor 7 mm och halskragen på 10 mm, snabba projekt som säkert uppskattas av små tjejer som ska ut på julexpeditioner :)
 
 
 
Snabbstickat var det... ;)
Lang Young är en riktigt mjuk, tjock och snygg nyhet! Superwash merinoull i riktigt snygga melerade färgställningar. En härva är 150 g och kostar 199 kr och passar till stickor 15-20 mm. En härva räcker till en sån här halskrage, eller andra snabbstickade projekt, som ju kan passa bra så här års. Du får beskrivning på köpet till båda våra kragar när du köper Lang Young.
 
 
REA! Della Q stickfodral nu med 30% rabatt!
Passa på att unna dig ett tjustigt och praktisk fodral i siden för dina rundstickor eller stickspetsar och kablar från t ex KnitPro. Nu säljer vi ut de sista fodralen vi har kvar från Della Q med hela 30% rabatt. Ett fodral för en dubbel uppsättning stickspetsar och kabel i storlekarna 2,75-12 mm kostar nu 349 kr istället för ordinarie pris 499 kr.
 
 
Nytt härligt garn från Onion!
Onion Alpaca+Merino+Nettles är en mjukt och drygt garn som precis som namnet antyder innehåller alpacka, merinoull och nässelfibrer. Garnet är kedjespunnet och passar till det mesta, t ex mössor, vantar, tröjor och koftor till både barn och vuxna. Fina färger, eller hur? Ett nystan är 50 gr och 175 m och passar till stickor 3-4 mm. Priset är 79 kr. Ett nystan räcker gott och väl till ett par av våra snygga halvvantar Panelen. Jag stickade ett par som en tidig julklapp, de har redan fått en ny ägare, men jag hann föreviga den ena vanten nästan klar, bara tummen saknades :) Köper du ett nystan Alpaca+Merino+Nettles innan december är slut så får du beskrivningen till halvvanten Panelen på köpet.
 
 
 
Ny halsduk - Z!
Ivars senaste design är den patentstickade halsduken Z, här i två olika varianter, en i Visjö Karamell Kose (till höger) och en i Cascade Casablanca (till vänster). Garnåtgång är en härva, men mönstret kan enkelt breddas eller förlängas om man vill. Beskrivningen kostar 29 kr och säljs tillsammans med garn.
 
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16
 
 
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!