Click here to view this email in your browser
Hej,
 
Vi längtade efter sol och passade på att skylta om för att möta de ljusare tiderna som stundar!
Det blev solgult och härligt orange! Den gula sjalen är Wavy Leaves and Butterflies stickad i Cascade Forest Hills, Den randiga tröjan är Pärltröjan i lingarnet Kalinka och den näverstickade sjalen är gjord i Zauberball, båda beskrivningarna säljs i butiken.
 
 
 
 
Hela februari månad är det 25% rabatt på Drops Big Delight och Drops Eskimo. Kampanjen heter Felting Fever och passa på att fynda garn om du är sugen på att tova dig ett par vantar, en sittdyna, ett par sköna tofflor, ett Ipad-fodral eller varför inte en väska? Massor av mönsterinspiration finns på Garnstudios mönsterbibliotek på webben. Big Delight kostar nu 53 kr istället för 70 kr och Eskimo kostar från 17 kr istället för 23 kr
 
Observera att du inte har någon bytesrätt på garner köpta på REA eller till kampanjpris.
 
 
 
 
Det är roligt att ni är så sugna på att gå på kurs, som vanligt blev förra omgångens kurser snabbt fullbokade. Denna gång bjuder vi in till Nybörjarstickning, om du själv känner att du är överkvalificerad, så sprid gärna inbjudan till någon som du tror skulle vilja lära sig grunderna i stickning :)
  
Grundkurs: Nybörjarstickning!
Onsdag 25 februari kl 18.30-21.00
 
Vill du ha en stor och härlig sjal eller halsduk att vira runt halsen? Varför inte sticka en själv?  På den här kursen får du tips och inspiration för att komma igång med ditt eget stickprojekt. Vi går igenom grunderna i stickning, du får lära dig att lägga upp och maska av och sedan prövar vi både räta och aviga maskor. Kursen passar dig som är riktig nybörjare men även dig som kan sticka sedan tidigare, men behöver en repetition för att komma igång igen. Kursledare är Karin Larsson & Ivar Asplund.
 
Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här!  
 
 
Helan & Halvan
Vår nyaste beskrivning är Helan & Halvan, en basbeskrivning på en lättstickad tumvante eller halvvante i mjuka, varma Alta Moda Alpaca från Lana Grossa på stickor 5 mm. Beskrivningen finns i dam- och herrstorlek.
Nu kan du köpa garn och stickor till riktigt bra paketpris:
Köp 2 nystan Alta Moda Alpaca (69 kr/st) i valfri färg så får du köpa ett set med KnitPros fyrkantiga strumpstickor 5 mm för endast 62 kr (ord pris 125 kr). Dessutom bjuder vi på beskrivningen, värde 25 kr.
Garn, stickor och mönster kostar 200 kr istället för ordinarie pris 288 kr.
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 28 februari.
 
  
Mönsterinspiration Delight
Drops Delight är ett användbart garn som passar till såväl vantar, sjalar, koftor, filtar och babyplagg. Ett litstarkt men ändå mjukt garn av 75% ull och 25% polyamid med spännande färgväxlingar. Ett nystan är 50 g och 175 m och kostar endast 35 kr. Vi har plockat ut några favoriter ur Garnstudios mönsterarkiv som vi gärna tipsar om:

   
 
På lördag är det Alla Hjärtans Dag! På Järbo garns blogg hittar du inspiration till hjärtliga gåvor. Dessa hjärtan på tråd var så söta att jag kan tänka mig att behålla dem själv :) Perfekt sätt att använda sina restgarner!
 
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!