AMGEN Singelloop Breda
Campanile Bedrijvenloop
21 april 2015
  
In mei begint jouw aanloop... 
  
Breda is hardloopstad. Natuurlijk op de vertrouwde eerste zondag in oktober, in 2015 de 30e verjaardag van de AMGEN Singelloop Breda. Vanaf 1 mei kun je je al voorinschrijven.
 
En hoe mooi is het als je meteen op 3 mei jouw startschot geeft voor je voorbereiding? Dan is Breda het landelijk middelpunt van het wereldwijde loopevenement Wings for Life World Run.
Inschrijven kan nog steeds!
 
In deze nieuwsbrief lees je alles over deze twee toploopevenementen in Breda in 2015.

Wings for Life, Breda als perfecte gastheer 
 
 
Wings for Life World Run is een wereldwijd evenement, waarbij gelijktijdig in 33 landen duizenden lopers en loopsters van start gaan. Breda is die dag om 13.00 uur hét startpunt van de Nederlandse editie. In alle deelnemende landen klinkt gelijktijdig het startschot. Er zijn dus ook landen waar ’s-nachts wordt gestart en gelopen.
 
Catcher car
Tweede bijzonderheid is dat er geen vaste finishlijn is. Een half uur nadat de deelnemers zijn gestart, begint de catcher car te rijden. Deze auto begint langzaam en verhoogt geleidelijk de snelheid. Een deelnemer die door de catcher car ingehaald wordt, is daarmee gefinished. Hij of zij loopt of wandelt naar het dichtsbijzijnde verzamelpunt en wordt van daar uit met een bus teruggebracht naar de start.
 
Goede reden
De Wings for Life World Run zamelt geld in voor ruggenmergonderzoek. Een extra goede reden dus om mee te doen! Daarbij is het de perfecte training voor de Bredase Singelloop. Hoe is het gesteld met je loopconditie? Wat is nog haalbaar voor oktober?
 
Inschrijven Wings for Life kan nog!
Schrijf je tot 28 april online in op www.wingsforlifeworldrun.com of meld je op de dag zelf twee uur van te voren. Lees op de website meer hierover. Het volledige inschrijfgeld gaat naar ruggenmergonderzoek, ren voor degenen die dat niet kunnen!

Voorinschrijven voor de Bredase Singelloop
 
We willen je alvast wijze op de start van de voorinschrijving voor de Bredase Singelloop van zondag 4 oktober 2015. Vanaf 1 mei 18.00 uur kun je via www.bredasesingelloop.nl alvast online je startbewijs bestellen. 
 
Zo kan het eerste weekend van mei helemaal in het teken van hardlopen staan: je schrijft je in voor de Bredase Singelloop en start de voorbereiding daarop met het meedoen aan de Wings for Life World Run. Mooi toch?

Meer activiteiten dan ooit, volg ons jubileumjaar!
 
Op 1 mei a.s. vindt de kick-off plaats
van het jubileumjaar. Houd je digitale brievenbus in de gaten, wordt vervolgd.
 
Wil je op de hoogte blijven van nieuws, de jubileumactiviteiten én de inschrijving voor 4 oktober 2015:
volg de Bredase Singelloop op TwitterFacebook en Pinterest.
 
Praat mee, deel en upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. 
 
Je bent natuurlijk ook welkom op de website www.bredasesingelloop.nl