NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
 
 
Beste Oldtimer Club Leusden leden,
OCl als "club" gaat nu worden omgezet in een echte vereniging. In de uitnodiging voor de "leden -bijeenkomst heeft u de reden waarom wij dit doen kunnen lezen. Even voorstellen: Anja Ikking secretaris ad interim, Hans Zuidema penningmeester a.i. en Bart Birkhoff voorzitter a.i.

Donderdagavond 26 november 2015, in het klas lokaal van de openbare basisschool "de Hobbit", was het zover, toen de aanwezigen massaal kozen voor het oprichten van een vereniging. Met een presentatie hebben we als bestuur onze ideeën naar voren gebracht. Velerlei discussies werden er gevoerd en echt goede punten werden door de aanwezigen naar voren gebracht, onze dank daarvoor.

Vanaf heden hebben we het nu dan ook over leden van de vereniging in oprichting. Het echte buitenseizoen voor onze oldtimer is nu wel voorbij. Het bestuur a.i. is de komende maanden dan ook druk met een groot aantal organisatorische zaken. Zaken zoals het oprichten van de vereniging bij de notaris en meedenken over statuten, huishoudelijk reglement, inschrijven KvK, website aanpassen, rekening openen bij een bank etc. Dus nog veel werk aan de winkel.
Als dit alles gebeurd is worden de statuten rond gestuurd en moet er nog een verkiezing komen om van het ad interim bestuur een echt gekozen bestuur te maken. Hierbij zeggen we dat we als bestuursleden ons beschikbaar stellen. Al met al kunnen wij jullie ideeën en hulp goed gebruiken.
Dank voor jullie komst en bijzondere dank aan Willem Posthumus Meyes voor al het voorwerk wat hij heeft gedaan alsmede Jacques van Houtert voor het beschikbaar stellen van de school. Indien er nog vragen zijn, laat het ons weten.
 
Uw voorzitter a.i,
Bart Birkhoff
 
Bijlage: Notulen 
 Met "oldtimer groeten",
Oldtimer Club Leusden
 
Anja Ikking 
Bart Birkhoff 
Hans Zuidema 
 
E: info@oldtimerclubleusden
 

 
Nog een Koptitel Hier...