Nieuwsbrief - September 2018

De klant aan het woord...

Edwin Nijssen – Adviseur Informatisering en Automatisering Intermaris.

“Klaar voor de toekomst met opslag in de Cloud met betere samenwerkingsprogramma’s, gebruik makend van de rekenkracht van lokale programma’s, was onze wens. Dit kan met Office 365, want op die manier zijn we altijd up-to-date en kunnen we makkelijker, sneller en beter met elkaar communiceren en samenwerken. De geïntegreerde Office 365 applicaties en diensten, zoals Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, Yammer en Onenote helpen ons daarbij.

Intermaris is een volkshuisvester! Wij bieden de vaak kwetsbare mensen met een laag inkomen betaalbare woningen en een aangename woonomgeving. Dat is onze taak; nu en in de toekomst! Wij verhuren ruim 17.000 sociale huurwoningen, appartementen en garageboxen. Intermaris is actief in de regio’s West-Friesland (Hoorn) en Waterland (Purmerend en Monnickendam), heeft een wisselend aanbod aan woningen en heeft het KWH-Huurlabel en KWH-participatielabel.

Onlangs zijn we live gegaan met Office 365. Be-Sync heeft samen met Xcellent ICT Groep het project 'Maximaal Digitaal' succesvol afgerond. Be-Sync heeft implementatie van de diensten SharePoint (Intranet), OneDrive, Yammer en Microsoft Teams​ voor haar rekening genomen en was verantwoordelijk voor de begeleiding, inrichting, governance en de training van de medewerkers."

Lees hier het volledige artikel»

Meer informatie over de diensten van Be-Sync?
Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Optimaal informatie ontsluiten met ERP en SharePoint

Zo'n 17 jaar geleden kwam de eerste versie van SharePoint op de markt. Sindsdien heeft de ontwikkeling van het platform door Microsoft verre van stilgelegen en dit zal in de toekomst ook niet veranderen. Hierdoor is het een betrouwbare basis (geworden) voor de dagelijkse manier van (samen)werken bij inmiddels vele grote en kleine bedrijven.

SharePoint is een uitermate geschikt platform voor online samenwerken, document- en procesmanagement. Daarbij is het de laatste jaren met de integratie van Office 365 applicaties steeds gemakkelijker geworden om reeds beschikbare (ERP-, CRM-) informatie te koppelen aan SharePoint als Informatieportaal. Zodoende ontstaat een centrale en optimale ontsluiting van onder andere documenten en andere (project) gerelateerde ERP of CRM informatie, die volledig up-to-date en snel te lokaliseren zijn.
 
In diverse sectoren zien we steeds meer van deze Informatieportalen, waarin informatie en kennis wordt gedeeld naar de keten. Door een goede koppeling met ERP-, CRM-, projectmanagement- en financiële systemen kunnen bedrijven hun vaak grote hoeveelheid aan informatie op een efficiënte en prettige manier delen. Denk hierbij aan Klantportalen, Onderaannemersportalen of een Medewerkersportaal. Een dergelijk digitaal portaal in SharePoint biedt dus de mogelijkheid om enerzijds op een snelle, efficiënte manier in contact te staan met uw interne collega’s en anderzijds tot het samen werken met opdrachtgevers en ketenpartners.
 

Meer informatie over de koppeling van uw ERP met SharePoint?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Office 365: the Cloud with a silver lining

Deze veilige omgeving die Microsoft aan klanten biedt, krijgt veel aandacht in de vorm van voortdurende ontwikkelingen in de vorm van uitbreiding, verbetering en beveiliging. Met een flexibel licentiebeheer geeft Office 365 u enorm veel mogelijkheden voor een slimmere en optimale samenwerking, zowel intern als extern. Dit alles op een vertrouwde en gebruiksvriendelijke Microsoft-manier, waarmee u door de goede betaalbaarheid ervan tevens aanzienlijk in hardware- en beheerkosten kunt besparen.

Enkele voorbeelden van de kracht van Office 365 zijn:
  • Efficiënt licentiebeheer (flexibel bij- en afschakelen);
  • Perfect door Microsoft beveiligde (online) werkomgeving;
  • SharePoint voor Intranet en documentenbeheer;
  • Online samenwerken in (project) Teams;
  • Online samenwerken in documenten (Word, Excel, PowerPoint etc.);
  • Diversiteit aan additionele functionaliteiten zoals OneNote, Planner en Flow;
  • Skype voor Bedrijven kan reiskosten reduceren en maakt overleggen op afstand (thuiswerkers, andere werklocaties/vestigingen) op eenvoudige wijze mogelijk.

Meer informatie over Office 365?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van onze producten

© Copyright Be-Sync B.V. 2018