....................................
BESTEL NU:

Vivaldi –
Dangerous Liaisons
16 jan-16 maart 2019 
 
Meer info
Kaarten en speeldata
 
 

....................................
 

 

Kaartverkoop ‘Amadeus’ gestart

De Theateralliantie, Het Nationale Theater en OPERA2DAY presenteren AMADEUS, een nieuwe muziektheaterversie van Peter Shaffers beroemde toneelstuk over Wolfgang Amadeus Mozart. Wanneer Mozart als jong en onconventioneel kunstenaar verschijnt aan het hof van de Keizer, is hij vastbesloten een grootse indruk achter te laten. Het lukt hem glansrijk. Hij betovert iedereen met zijn muziek die sprankelt van genialiteit. De vaste hofcomponist Antonio Salieri is verbijsterd: de muzikale inspiratie waar hij zelf vergeefs naar zoekt, moet door God royaal aan Mozart zijn geschonken. Gegrepen door jaloezie gaat hij de strijd aan met Mozart, met de muziek en uiteindelijk met zijn geloof in God.

Deze coproductie wordt geregisseerd door Theu Boermans met Sander Plukaard in de rol van Mozart en Mark Rietman als Salieri. Naast de 9 castleden staan 40 koorleden en een liveorkest op het toneel in een indrukwekkend decor van Bernhard Hammer (Soldaat van Oranje).

Hernán Schvartzman, muzikaal leider van OPERA2DAY, is verantwoordelijk voor de muziek. Daniël Hamburger arrangeerde Mozarts composities en Lucie Chartin schittert als sopraan. Dit trio werkte ook mee aan onze vorige producties Hamlet en Dr. Miracle’s last illusion.

8 Oscars
Het toneelstuk Amadeus is bekroond met meerdere Tony Awards en Olivier Awards en ging in 1979 in première in het Royal National Theatre in Londen. In 1984 won de verfilming door Miloš Forman maar liefst 8 Oscars.

AMADEUS is in juni en september 16 keer te zien in de Koninklijke Schouwburg Den Haag, in juni en juli 17 keer in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Vanaf september volgt een tournee met 48 voorstellingen in de 10 grootste Nederlandse theaters.

Klik voor meer informatie en het kopen van kaartjes op deze link.

 

STEUN OPERA2DAY EN BELEEF EEN ONVERGETELIJKE AVOND BACKSTAGE

 

Wilt u een onvergetelijke avond achter de schermen beleven en tegelijk ons gezelschap ondersteunen? Ervaar Vivaldi – Dangerous Liaisons vanaf een tweepersoonstribune op het zijtoneel en maak een avond deel uit van OPERA2DAY met het Coulisse-arrangement.

Uw avond backstage begint bij de artiesteningang, waar u de wereld achter de schermen van onze opera betreedt. Wij ontvangen u persoonlijk voor een rondleiding achter de schermen en een maaltijd in de artiestenfoyer. Vlak voor aanvang van de voorstelling nemen we u mee naar uw exclusieve zitplaatsen op het zijtoneel, waar u de voorstelling meemaakt vanuit het oogpunt van onze artiesten en technici. Vanaf uw eigen tweepersoonstribune in de coulissen ziet en hoort u de voorstelling én de levendige wereld op het zijtoneel. Onze technisch producent zit naast u en legt uit wat u allemaal op en naast het podium ziet gebeuren en hoe de organisatie in elkaar zit. Met een speciale hoofdtelefoon kunt u meeluisteren met de voorstellingsleider en hoort u onder andere hoe alle licht- en decorwissels worden aangestuurd, de artiesten naar het podium worden opgeroepen. Na de voorstelling sluiten we de avond af met een drankje en gaat u naar huis met een gesigneerd programmaboek en een persoonlijke foto, waarmee u kunt nagenieten van deze bijzondere avond.

Het Coulisse-arrangement kost € 800,– voor een geheel verzorgde avond voor twee personen, inclusief ontvangst bij de artiesteningang, rondleiding en maaltijd achter de schermen en exclusieve zitplaats op het zijtoneel met persoonlijke begeleiding van onze technisch producent. Met het arrangement steunt u OPERA2DAY en helpt u ons historisch geïnformeerde opera’s te blijven maken voor het publiek van nu. Het arrangement kan worden geboekt voor onze voorstellingen in Den Haag op 7, 15 en 16 maart.

Klik hier voor meer informatie en boekingen

 

‘Vivaldi – Dangerous Liaisons’ bijna uitverkocht

Alleen nog kaarten in Amsterdam, Groningen en Eindhoven

Bestel kaarten voor Vivaldi – Dangerous Liaisons
We reizen nog ruim twee weken met Vivaldi – Dangerous Liaisons door het land. Dankzij de lovende reacties van pers en publiek zijn vrijwel alle voorstellingen uitverkocht geraakt. Alleen voor onze voorstellingen in Amsterdam, Groningen en Eindhoven zijn nog enkele kaarten te koop. Wilt u de voorstelling nog zien? Wacht dan niet te lang met reserveren.

 
DE SPEELLIJST

> Woensdag 27 feb 2019 – 20:15 uur

Theater Rotterdam Schouwburg – Uitverkocht

> Dinsdag 5 maart 2019 – 20:00 uur

Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Reserveer kaarten

> Donderdag 7 maart 2019 – 19:30 uur

Koninklijke Schouwburg, Den Haag – Uitverkocht

> Dinsdag 12 maart 2019 – 20:15 uur

Stadsschouwburg Groningen, Groningen

Reserveer kaarten

> Donderdag 14 maart 2019 – 20:00 uur

Parktheater, Eindhoven

Reserveer kaarten

> Vrijdag 15 maart 2019 – 19:30 uur

Koninklijke Schouwburg, Den Haag – Uitverkocht

 > Zaterdag 16 maart 2019 – 19:30 uur

Koninklijke Schouwburg, Den Haag – Uitverkocht

  


VOLG ONS:


www.opera2day.nl
Facebook
Twitter

Wilt u inhoudelijk reageren, klik dan hier