Hej,
 
Plötsligt kom sommaren! Äntligen får man ta med sig stickningen eller virkningen ut och njuta av solen! Kanske dags att börja planera för semesterprojekten? Personligen har jag mycket större problem att välja vilka stickningar jag ska packa med mig än hur många par skor eller klänningar som ska få plats i väskan...
 

Nya ergonomiska virknålar från Addi!
Addi swing heter våra nya ergonomiska virknålar som är formade efter handen för att underlätta ett avslappnat grepp när du virkar. Finns i storlek 3 mm, 3.5 mm och 5 mm och kostar 79 kr/st. Kanske något för dig om du brukar får ont i lederna när du virkar?
 
Vi har ett fåtal platser kvar till vårens sista kurs:
Flerfärgsstickning från Estland - Torsdag 24 maj kl 18.30-21.00.
Pröva på två annorlunda sticktekniker som används i Estland, där du ”broderar” med garnet medan du stickar. Vi stickar med grova stickor och tjockt garn, för att få in handlaget och för att hinna prova alla moment under kursen. Vill du så kan provlappen du skapar bli en mudd. Kursledare är Triinu Andreassen. Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här: http://litetnystan.se/pdf/kurser/120524_estniska_muddar.pdf
 
 
 
 
 

Vackra, handgjorda keramikknappar!
En vacker knapp kan göra ett helt plagg! Det är verkligen sant för dessa underbara knappar som är handgjorda i keramik. Finns i åtta snygga färgställningar och kostar 65 kr styck.

Big Delight - ny kvalitet från Drops Design
Vi har fått in tre färger i det alldeles nya garnet Big Delight. 100% ull i vackra melerade färgställningar på maffiga 100-grams nystan. Garnet är entrådigt och passar till stickor 5 mm. Fram till 31 maj ingår Drops Delight i Supersale-kampanjen och kostar då 49 kr för 100g istället för ordinarie pris 70 kr.
   
 
Drops Supersale drygt en vecka kvar!
Vi har fyllt på i hyllorna och har många färger i Drops fina ull- och alpackakvaliteter hemma i lager nu. Men vill du fynda just din favoritfärg så vänta inte för länge... Till och med den 31 maj 2012 ger vi 30% rabatt på ull- och alpackagarner från Garnstudio Drops Design!
 
Klicka på biklden nedan för att se priserna, För att se vårt sortiment från Garnstudio Drops Design kan du titta här:
 
Gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 31 maj 2012. Observera att du inte har någon bytesrätt på REA-garner.
  
 
 
 
 
Tag 2 betala för 1!
Vi har fortfarande flera färger kvar i TK Yarns Amoretto. Passa på att fynda detta mjuka och sköna kvalitetsgarn i alpacka och bomull. Köp 2 härvor Amoretto och betala bara för den ena, ordinarie pris per härva är 129 kr. Utnyttjar du erbjudandet blir priset per härva bara 64,50!
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15