Nieuwsbrief Acticomm
MAAK KENNIS MET DE ACTICOMM EVO
 
 
In deze nieuwsbrief laten wij u graag als eerste kennis maken met de nieuwe Acticomm Evo. Dit nieuwste Acticomm-model is herontworpen naar aanleiding van uitgebreid gebruikersonderzoek en praktijkervaringen. Behalve een nieuw meubel is de Acticomm Evo voorzien van een nieuwe ingebouwde computer en ook de software heeft weer een upgrade gekregen.

Na 17 jaar nog steeds relevant
 
De Acticomm viert dit jaar al zijn 17e verjaardag. Waar ‘gewone’ computers veelal werden vervangen door tablets en iPads, hield de Acticomm trouw stand voor mensen die méér nodig hebben. De Acticomm is ontstaan vanuit en ontwikkeld met cliënten. Dankzij het uiterst robuuste meubel, de eenvoudige en veilige software, én de mogelijkheden voor alternatieve bediening is de Acticomm nog steeds een geliefde computer voor mensen met ernstige verstandelijke of meervoudige beperkingen.

Gebruikersonderzoek
 
In de afgelopen jaren heeft de Acticomm al diverse updates gehad aan de ingebouwde pc en de software. Maar het kan altijd nog beter. Daarom hebben wij vorig jaar een gebruikersonderzoek uitgevoerd en praktijkervaringen geïnventariseerd. Dat leverde waardevolle feedback op, vooral met betrekking tot het meubel.
 
 
Acticomm Evo

Evolutie
 
Met deze input hebben wij de Acticomm Evo ontwikkeld, met een aantal sterke verbeteringen:
 1. Herontwerp van het meubel, met o.a.
  • een nieuwe monitorarm waarmee u het aanraakscherm gemakkelijker verstelt;
  • verbeterde gewichtsverdeling, zodat de Acticomm Evo nog beter bestand is tegen duwen en trekken;
  • handvatten, transportstand en verbeterde plaatsing van de wielen, waardoor u het meubel makkelijker naar andere ruimtes rijdt;
  • alle hardware verborgen achter een klep aan de achterzijde;
  • makkelijkere montage van een module voor oogbesturing.
 2. Uitbreiding van de Active software, met o.a.
  • een vereenvoudigde en veilige internetbrowser;
  • een functie voor het afspelen van dvd’s;
  • een importfunctie met compressie voor het afspelen van (grote) filmbestanden;
  • een functie om medialijsten af te spelen met één knop.
 3. En een update van de hardware, met een krachtige ingebouwde mini-pc.
Verder hebben wij de Acticomm Evo herkenbaar gehouden, met vertrouwde uitstraling en kleuren.

Sneak preview
 
Acticomm Evo
 

Upgraden?
 
Wij kunnen uw Acticomm naar wens upgraden met de onderdelen van uw keuze, zodat u geen compleet nieuwe Acticomm hoeft aan te schaffen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden. En denk bij een upgrade ook eens aan de mogelijke add-ons, zoals een module voor oogbesturing, Pillo kussens, schakelaars of aanvullende software. Daarmee kunnen nog meer cliënten plezier hebben van de Acticomm.

In de kast??
 
Zoals zoveel waardevolle hulpmiddelen en spelmaterialen komt ook de Acticomm soms ongebruikt in een hoek of kast te staan, bijvoorbeeld door verloop van medewerkers. Dat is natuurlijk zonde. Wij helpen u graag weer op weg! Neem contact met ons op om te bespreken hoe we uw Acticomm samen weer nieuw leven in kunnen blazen, bijvoorbeeld met een opfrisinstructie.
 
 
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes. Via deze kanalen delen wij ook regelmatig nieuwe filmpjes en tips.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.