TRIDÉE is het nieuwe jaar goed begonnen en wij hopen dat 2018 ook voor u goed gestart is! Wij hebben een nieuwe medewerker, Karen, en enkele mooie nieuwe opdrachten. In deze nieuwsbrief leest u het allemaal.
 
Karen versterkt ons team!
 
Het nieuwe jaar brengt nieuwe medewerkers voor TRIDÉE! We zijn heel blij om Karen Oud te mogen verwelkomen.
 
Lees meer over Karen en hoe ze ons team zal versterken op onze website.
 
Mobiliteitsplan? TRIDÉE !
TRIDÉE is druk bezig met het begeleiden van gemeenten bij het maken van nieuwe mobiliteitsplannen. We startten recentelijk in Kortenaken en Rotselaar, zijn actief in Schoten, Kalmthout, Ravels en ook in het Waalse Binche werken we aan een nieuw plan. We betrekken telkens zoveel mogelijk de inwoners.
 
Lees hier meer.
 
 
Ondersteuning fietsbeleid Amsterdam & Eindhoven
 
Als een beleidsplan eenmaal op tafel ligt, kunnen wij er ook voor helpen zorgen dat dit goed opgevolgd wordt. We begeleiden steden zoals Amsterdam en Eindhoven momenteel bij de concrete uitwerking van hun fietsbeleid.
 
 
Good Move gaat vooruit in Brussel
Brussel (het Gewest) heeft nood aan een nieuw élan voor zijn mobiliteitsbeleid: beter, met meer slagkracht en breder gedragen dan het vorige plan Iris 2. De grondslagen worden hiervoor gelegd via Good Move, een vernieuwend proces, dat TRIDÉE in goede banen leidt samen met oa. Espaces Mobilité en Transitec.
 
Lees er meer over op onze website.
 
 
Studie gemengd verkeer en fiets
 
Wat zijn de kansen en uitdagingen voor fietsvriendelijk gemengd verkeer? TRIDÉE voerde een verkennende studie uit in opdracht van Fietsberaad Vlaanderen.
 
Lees hier meer over de eerste resultaten van de studie.
 
Netwerkmanager F10
Vanaf 2018 is Koos de manager van de F10: een netwerkorganisatie van Nederlandse steden die een ambitieus fietsbeleid voeren: ze gaan voor een 10 op hun rapport.
 
Lees er meer over op onze website.
 
 
Luxemburg 3x
 
Als vervolg op een eerste fietsanalyse in Groot-Hertogdom Luxemburg Groot-Hertogdom Luxemburg, krijgt TRIDÉE een nieuwe opdracht. We werken in drie bijkomende regio’s, waarvan één grensoverschrijdend met Frankrijk.
 
 
 
Volg ons nu ook op Twitter @TRIDÉE_advies & LinkedIn!