STUDENTENCONCERT: DISNEY

Het is bijna zover, op zondag 6 april zullen 21 studenten van singsing! het beste van zichzelf geven tijdens het studentenconcert dat volledig rond het thema Disney draait.  Bij deze ben je van harte uitgenodigd om je te laten trakteren op een programma van prachtige solo's, duo's en ensembles.  De zangers zullen je meenemen in de wereld van Beauty & the Beast, The Lion King, Jungle Book, Anastasia, Hercules, The Wizard of Oz en andere films die ongetwijfeld nostalgische gevoelens zullen opwekken.

Je sponsort met je komst de studenten, die met hun passie voor zingen heel veel uurtjes hebben geïnvesteerd in het samenstellen van deze namiddag.  Dus... reserveer de fanbussen maar, de studenten zullen je dankbaar zijn! ;-)


Wanneer? zondag 6 april om 15.30 uur
(deuren om 15.10 uur)

Waar? Zaal Flormanic
Gemeenteplein te Melle (voldoende parking)

Prijs? voorverkoop €5 (tot 4 april)
aan de deur €6

Kaarten reserveren: via de student die je kent of mail naar sarah@singsing.be - indien mail onmogelijk: bel 0479/25.98.72

We hopen jullie in grote getale te mogen begroeten op 6 april!

Met dank aan Frans Babbelaar voor de organisatorische steun...


*

+15.000 BEZOEKERS OP YOUTUBE!

Ik ben erg trots dat ik jullie kan meedelen dat er reeds meer dan 15.000 mensen mijn filmpjes op YouTube hebben bekeken :-)  Hierbij wil ik jullie graag uitnodigen om ook eens of nogmaals een kijkje te nemen en je te laten verrassen door de verschillende stijlen die ik beoefen.  Ik vind het erg leuk als je me laat weten wat je er van vindt!  Een 'comment' kun je enkel plaatsen als je zelf een account hebt, maar die is makkelijk en in 5 minuutjes aangemaakt.  Veel plezier!