Nieuwsbrief  
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

Op zaterdag 27 september ging onze finale avond door. De 20 fantastische finalistes Miss Coast Belgium 2014 gaven het beste van zichzelf tijdens deze slotshow. In deze nieuwsbrief wordt een verslag weergegeven van deze show.

Veel leesgenot,

Charline Declercq,
Voorzitter VZW Miss Coast Belgium


DINER 'T HOEVEKE EN OVERNACHTING DE ZEEKAMEL

Miss Coast Belgium Miss Coast Belgium

Alvorens de dames de strijd aangaan voor het kroontje, werden ze nog een laatste avond samengebracht door de organisatie. Place to be was restaurant 't Hoeveke in Westende. Daar konden ze genieten van een lekkere maaltijd! Daarna ging het richting "De Zeekamel" in Lombardsijde waar de dames bleven overnachten.

Na een lekker ontbijt werden de koffers klaar gemaakt en vertrokken we naar het Kursaal van Oostende. Op het programma, veel repetities en dan 's avonds de eigenlijke finale show.


FINALE MISS COAST BELGIUM 2014

Zaterdag 27 september 2014 om 20.00u: Het Casino Kursaal van Oostende is meer dan goed gevuld. Backstage is de spanning te snijden. Twintig mooie finalistes staan vol ongeduld te wachten tot de aftrap wordt gegeven van hun finale show: de finale van Miss Coast Belgium 2014.

Ongeveer zes maanden eerder hebben deze kandidates zich ingeschreven voor de preselecties. Nu is hun moment aangebroken. In het voorjaar en de zomer zijn ze professioneel klaargestoomd om te schitteren. Onze dames zijn schitterend opgemaakt mede dankzij de professionele inbreng van de kappers van "De Nieuwe Haarmode" (Blankenberge), de officiële kapper van Miss Coast Belgium, alsook van de visagisten van de schoonheidsschool en Make-up Artiste Bo Weiss.

Voor de start van de finaleshow konden onze VIP's genieten van een lekker aperitief en maaltijd verzorgd door Traiteur "Cardinal".

Om 20.00u startte de show. De finalistes kwamen op in een prachtige tankini van Nickey Nobel en schoenen van Jane&Joe (Blankenberge). Ze gaven het beste van zichzelf in een openingsdans die aangeleerd werd door Grace Van Eycken.

Miss Coast Belgium Miss Coast Belgium

 

Eén voor één stelden onze finalistes zich voor aan het publiek, stijlvol gekleed in Jane&Joe (Blankenberge).

Miss Coast BelgiumMiss Coast BelgiumMiss Coast BelgiumMiss Coast Belgium

 

Naar jaarlijkse traditie kon een optreden van Showteam Gevada ook dit jaar niet ontbreken.

Miss Coast Belgium

 

De presentatie was dit jaar terug in handen van Frederic de Vos en Charline Declercq. Dit jaar werd Charline gekleed door Scarpellini (Oostende).

Miss Coast Belgium

 

Ook dit jaar hadden de finalistes de opdracht gekregen om in groepjes van vier een act te brengen. Het moet gezegd worden, de acts waren ongeloofelijk mooi en van een topniveau. Geen makkelijke opdracht dus voor de jury om de beste groepsact te verkiezen.

Groep 1

Miss Coast Belgium Miss Coast Belgium

Groep 2

Miss Coast Belgium Miss Coast Belgium

Groep 3

Miss Coast Belgium Miss Coast Belgium

Groep 4

Miss Coast Belgium Miss Coast Belgium

Groep 5

Miss Coast Belgium Miss Coast Belgium

 

Het publiek kon genieten van een optreden van "Eurosongs", een nieuw popgroepje bestaande uit 3 musicalartiesten. Zij brachten Eurosongfestivalnummers in een leuke medley met live zang en leuke choreo's.

Miss Coast Belgium

 

In het volgende onderdeel van de show défileerden onze finalistes in kledij van boetiek Couture Edouard uit Oostende. De finalistes schitterden in de kledij die deze dameswinkel aanbiedt.

Miss Coast Belgium

 

Tijdens de pauze werden onze VIP's nogmaals verwend door traiteur "Cardinal" en dit met een overheerlijk dessert.

In het 2de deel van de show dansten de finalistes in beachwear van Nickey Nobel en défileerden ze in de mooie collectie bikini's.

Miss Coast Belgium
Miss Coast Belgium Miss Coast Belgium

 

Een wel héél speciale act maakte ook deel uit van onze finaleshow. Niemand minder dan onze eigen Miss Coast Belgium 2013 Shana en haar eredames Vicky & Céleste traden op en dit onder de naam "Lana Vega".

Miss Coast Belgium

 

Het publiek kon in het 2de deel ook genieten van een modeshow in lingerie van O'lolo (De Haan). De finalistes showden met klasse de mooie lingerie en nachtkledij.

Miss Coast Belgium

 

Na een spectaculair intermezzo van Iciar Van Den Bergh kwamen onze dames on stage in kledij van boetiek Guapa (De Haan). Guapa presenteerde dit najaar opnieuw een prachtige collectie. Onze finalistes waren op en top "dressed in style".

Miss Coast BelgiumMiss Coast BelgiumMiss Coast Belgium

Miss Coast Belgium

Miss Coast Belgium   Vooraleer de bekendmaking van onze nieuwe top 3 kon het publiek genieten van een rasartiest, Raf Coppens.

 

Na deze schitterende act kwamen onze finalistes opnieuw op in de prachtige galakledij van Jane&Joe (Blankenberge). Het was tijd voor de bekendmaking van wat onze finalistes door hun inspanningen verzamelden voor het goede doel. Er werd zowaar een mooie som van 2016 euro geschonken aan het goede doel "VZW Autimismus".

Miss Coast Belgium

 

En dan, dames en heren, brak het grote moment aan! De prijzen werden verdeeld.

Miss Coast Belgium

 

De prijs "Missitems Award" werd in de wacht gesleept door Kylie Vermeulen.

Miss Coast Belgium

 

Sandrine Van Buynder sleepte de mooie titel "Miss Sympathie" in de wacht.

Karen Michiels mocht met de "Publieksprijs" naar huis.

De prijs voor de "Beste Act" gaat naar Nele Van De Walle, Marieke Catry, Sandrine Van Buynder & Shirley Zeebroek.

Saida Chebil kaapte de "Prijs van de organisatie" weg!

Onder de finalistes koos Sunspa Benelux een dame uit die een jaar lang het gezicht zal zijn van hun merk. Hun keuze ging naar Saida Chebil.

En dan is er de finale prijsuitreiking. De eerste vijf van deze editie van Miss Coast Belgium worden bekend gemaakt. Op de vijfde plaats kregen we Sandrine Van Buynder, de vierde plaats was weggelegd voor Karen Michiels.

Miss Coast Belgium   Miss Coast Belgium
4de plaats Karen Michiels   5de plaats Sandrine Van Buynder

 

En dan, dan de bekendmaking van dé top drie.

Miss Coast Belgium

Tweede eredame werd Nele Van de Walle. Naast tal van andere prijzen krijgt Nele een mooie LCD televisie, geschonken door Star Plus (www.starplus.be).

Eerste eredame werd Nona Bollaert. Zij krijgt naast de vele andere prijzen een keuken ter waarde van 7000 euro, geschonken door Red Point Keukens (www.redpointkeukens.be).

Na een jaar trots en eervol dragen van de kroon, mocht onze Miss Coast 2013, Shana Sonck haar kroon doorgeven aan Shirley Zeebroek. Zij werd Miss Coast Belgium 2014!

Shirley wint naast de talrijke andere prijzen de mooie Ford Ka, geschonken door MoveBrugge Autobedrijf (www.movebrugge.be) en de VZW Miss Coast Belgium.

Miss Coast Belgium

 

Het moet gezegd worden. Dit jaar was een fantastisch jaar. Proficiat aan alle finalistes voor hun inzet.

Onze bijzondere dank gaat uit naar alle mensen die van Miss Coast Belgium een topper maken: de vele medewerkers voor en achter de schermen die altijd en overal klaarstaan, de sponsors van Miss Coast Belgium, alle sympathisanten ...


NOG EXTRA PRIJZEN VOOR DE FINALISTES VAN MISS COAST BELGIUM 2014

GUILL D'OR schenkt aan de finalistes van Miss Coast Belgium 2014 een professionele kwaliteitsnagellak.


SPONSOR IN DE KIJKER: JERODESIGN

Miss Coast Belgium

Deze maand hebben wij de eer één van onze hoofdsponsors in de kijker te plaatsen. Sedert vele jaren is JeroDesign een trouwe partner van Miss Coast Belgium. Als organisatie Miss Coast Belgium wensen wij dan ook dankbaarheid te uiten naar de zaakvoerder Jelle Roels voor het vertrouwen dat hij ons geeft.

Jelle Roels is een jonge dynamische ondernemer die van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Met zin voor perfectie en originaliteit ontstaan er creaties die indruk maken door hun gevoel voor elegantie en schoonheid. Dit koppelend aan service maakt van JeroDesign een topper. Jek an hier immers terecht voor alle herstellingen en transformaties die uitgevoerd worden in een compleet uitgerust atelier. Over de haren heeft JeroDesign ook niet stilgezeten. Zo zijn ze van een 8m etalage naar 22m gegaan met de bedoeling hun klanten nog veel beter te kunnen bedienen. Door een grotere aanbieding in merken heeft de klant meer keuze. Jong en oud, in deze collecties vindt iedereen wel iets voor zichzelf of voor een geschenk.

Op zoek dus naar iets "unieks", een "follieke" of een "speciaal uurwerk", dan bent u op het goede adres! Kom binnen en vraag hun deskundig advies. U wordt ontvangen in een aangename klantvriendelijke sfeer.

JeroDesign staat tot uw dienst op volgende momenten:

* Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag: van 10.00u tot 12.30u en van 13.00u tot 18.00u.
* Zon- en Feestdagen van 14.00u tot 18.00u.
* Sluitingsdag: dinsdag, in vakantieperioden alle dagen open

JeroDesign kan u ook bereiken via het internet www.jerodesign.be. Hierop vindt u alle collecties terug. Bovendien wordt de website vaak vernieuwd. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!


FREDERIC DE VOS

Miss Coast Belgium  

12 jaar was Frederic toen hij zijn eerste eigen radioprogramma had. Van een lokale radio ging hij naar de populaire radiozender Radio Contact en zo naar Radio 2 nationaal. Dit combineerde hij met theater in een van de oudste theatergezelschappen van België, waar hij later voorzitter van werd om zo in tal van televisieseries terecht te komen waaronder Spoed, Vennebos, Familie ...

Als mannequin model was/is hij aan de slag in binnen- en buitenland. Frederic presenteerde als weekendgezicht als nieuwsanker zes jaar het nieuws op de Oost-Vlaamse televisie. Tijdens shows allerhande staat hij tussen onze grootste artiesten. Van Bart Peeters tot Natalia, van Clouseau tot Frans Bauer ...

Frederic wordt bijzonder geapprecieerd om zijn professionalisme. Stijlvol en charmant is zijn werkwijze. Tussen ministers of de grootste wielrenners zoals Tom Boonen of Fabian Cancellara, leden van het koningshuis of (internationale) rasartiesten, Frederic past zich perfect aan, vaak met een kwinkslag en dan weer ernstig. De Gentse Feesten, wielerwedstrijden, modeshows of missverkiezingen, kwissen, debatten allerhande, de kans is groot dat u Frederic tegenkomt.

En op onze finaleavond was hij van ons! We zijn blij dat we hem konden strikken, intussen al 12 jaar. En binnenkort vertrekt hij naar Fiji om de modellenverkiezing van Miss World te presenteren. Veel succes!

© Peter Laurens


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
selfiks PG Cars Garage Billiau Garage Billiau