Leergang (onafhankelijk) voorzitter (Centrale) Cliëntenraad
 
 
 
Het voorzitten van een (centrale) cliëntenraad lijkt vaak gemakkelijker dan het is.
Soms lijkt een cliëntenraad op een kruiwagen met kikkers: hoe houd je ze allemaal binnen? Je taak is om te zorgen voor focus binnen de raad; het uitvoeren van de medezeggenschap. En dan het liefst ook nog in een prettige sfeer en met goed contact met de Raad van Bestuur of de directie.
 
Om jou, als (onafhankelijk) voorzitter, zo goed mogelijk voor te bereiden heeft NCZ een Leergang ontwikkelt om je inzicht te geven in je rol, je taak èn je functie.  

In 3 dagdelen ga je onder leiding van de trainer, Hans van Dinteren, aan de slag om ervoor te zorgen dat je na afloop van de leergang de focus binnen de raad op het uitvoeren van de medezeggenschap weet te stimuleren en te controleren.
Je hebt nu voldoende kennis opgedaan over je rol als voorzitter en over de rol van de cliëntenraad in de samenwerking met de Raad van Bestuur / Management en andere geledingen.  

    De bijeenkomsten worden gehouden in Duiven op de volgende dagdelen: 8 februari 2018, 8 maart 2018 en 5 april 2018 telkens van 13.00 tot 16.00 uur. 
 
 
    
WWW.NCZ.NL