maart 2020  
 
Beste leden, geïnteresseerden, bij deze weer een Nieuws! Veel leesplezier.
 
 
Evenement 26 maart
Ons volgende evenement is  donderdag 26 maart bij Tradeline  
inloop vanaf 17.00 uur, zie de uitnodiging op onze website.
 
 
Van de Parkmanagement Organisatie
In januari en februari zijn er wederom een aantal avond en nacht schouwen geweest in het kader van “samen duurzaam schoon, heel en veilig”. De bijzonderheden zoals defecte verlichting, schade aan zaken in de openbare ruimte, onveilige situatie en overige bijzonderheden zijn direct via MOR (Melding Openbare Ruimte) aan de Gemeente doorgegeven.
Heb je  zelf problemen in de openbare ruimte,  losse stoeptegels, zwerfafval, kapotte lantaarnpaal, openbaar riool, verkeersknelpunten? Dan kan je dit zelf direct online melden: www.hilversum.nl/Home/Inwoner/Openbare_ruimte_en_Milieu/Melding_doen  of anders via het telefoonnummer 14035 gemeente Hilversum.
Het Park Management vindt het altijd fijn om ook op de hoogte te zijn, dus schroom niet om contact met ons op te nemen via parkmanagement@ovhilversumzuidwest.nl
 
 
Commissie Duurzaamheid
Wij heten Joost Bennekers van harte welkom. Projectleider Be Positive:  ‘samen energie besparen’ ! Joost doet dit project in opdracht van de Ondernemersvereniging en is voor iedereen te bereiken op duurzaam@ovhilversumzuidwest.nl
 
Om zo compleet mogelijk inzicht te krijgen in wat er leeft op onze industrieterreinen gaan vanaf
maandag 5 maart een aantal leden van de Ondernemersvereniging en Parkmanagement alle ondernemers
(per huisnummer adres) op de bedrijventerreinen bezoeken.
De verzamelde informatie wordt gebruikt om de ondernemers vooral persoonlijk te informeren over aantal verplichtingen die de komende tijd op ons afkomen en waar we elkaar mee kunnen helpen. 
 
 
Nieuwe Leden 2020
Alba concepts
Hoveniersbedrijf het Gooi
Activfinance
De Gooi- en Eembode
 
 
Start commissies
Vanaf maart gaan de commissies van start:
Duurzaamheid en BE+
Marketing -communicatie evenementen ledenwerving, 
Bouwen en bestemmingsplannen.
Inzetbaarheid, scholing, werkgelegenheid
Beheer, parkeren en Keurmerk Veilig Ondernemen.
Wordt vervolgd.
 
 
Data om te noteren.
Vrijdag 13 maart Café OV vanaf 17.00 uur bij van Haren Wellness.
Donderdag 26 maart evenement bij Tradeline zie uitnodiging op de website.
Dinsdag 14 mei ALV bij Bos Elektro. Tevens afscheid van onze voorzitter René Hoven.
Juni zomer event  ( schoolvakantie vanaf 4 juli)
 
 
Wist je dat
Er voor jou subsidie te halen is!!!
   SLIM-regeling
Elke mkb-ondernemer kan een subsidieaanvraag indienen tot €25.000. Het geld kan worden ingezet om een leerrijke werkomgeving in een bedrijf te versterken, maar ook om medewerkers tijdens hun werk een (deel van een) mbo-opleiding te laten volgen. De SLIM-regeling vergoedt namelijk de begeleidingskosten van een werkgever in dit derde leerwegtraject. Werkgevers die nog niet weten of en waarvoor zij het geld willen inzetten, kunnen ook wachten tot na de zomer. In september wordt een tweede tijdvak geopend. Elk jaar kunnen bedrijven in maart en in september een aanvraag kunnen doen.
 
MijnZaak Coaching van Ondernemerschap heeft een team van doorgewinterde coaches/trainers in de startblokken staan  om alle aspecten van leren en ontwikkelen in MKB ondernemingen te begeleiden.  
Subsidie voor leren en ontwikkelen in MKB kan vanaf 2 maart worden aangevraagd. Zie www.slimwerkgeven.nl en onze website. Een voorwaarde is dat ondernemers zelf 20% van de subsidieaanvraag zelf investeren in hetzelfde doel.
Een andere voorwaarde is ook dat de gegeven subsidie ook echt opgebruikt wordt en niet in de reserves gaat.
 
Onze leden en commissies dankbaar  gebruik maken van het aanbod van Tele-Connect, de Sligro en HBC business center om te vergaderen  en van Haren Sport en Welness voor het OVCafé. Super bedankt allemaal!
Wij altijd geïnteresseerd zijn in gastbedrijven voor een evenement.
Op de website heeft ieder bedrijf een stukje ruimte om een aanbod te doen of iets te vertellen. Maak daar gebruik van ! we zijn van voor en door ondernemers.
Wij zijn actief zijn op Facebook en LinkedIn. LIKE US!
Alle mail is welkom via: info@ovhilversumzuidwest.nl
 
 
Gooi en Eembode
Graag stel ik mezelf en onze krant de Gooi en Eembode voor. 
Ik ben Richard Ferwerda en ik verzorg met veel plezier iedere week de commerciële invulling van de Gooi en Eembode. Deze huis-aan-huiskrant valt iedere donderdag op de mat bij de inwoners in zowel Hilversum als de Hilversumse Meent. Met een oplage van 40.000 bereiken wij met onze advertenties en journalistieke content vrijwel alle 90.000 inwoners.
In de krant staat het laatste nieuws over zowel de ondernemers als de actuele berichtgeving (ook online via:  www.gooieneembode.nl ).
 
Wat maakt de krant zo interessant?
Een professioneel team van journalisten verzorgt de lokale nieuwsvoorziening. Wij zijn trots dat de gemeente Hilversum al jaren ons platform gebruikt om de bekendmakingen en andere bestuurlijke zaken te publiceren. Zowel kleine als grote ondernemingen weten ons te vinden om hun boodschap naar buiten te brengen..
Lees verder op de website van OVHilversum ZuidWest.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren