AGENDA 
Woensdag 28 december
19:30 uur: Labbekakkers vs Kerstkransjes
  
Zondag 1 januari 2017
16:00 uur: Nieuwjaarsreceptie
  
Zaterdag 21 januari
11:00 uur: Cubs 2 - REL/Tilburg (Boxtel) 11:00 uur: Bulldogs - Cubs 1
12:00 uur: RC Eindhoven - Junioren 2 12:00 uur: RC Hilversum-  Junioren 1
13:00 uur: Colts -  RRC/Sparta
15:00 uur: ASV ASCRUM - Dukes 1

  
Zondag 22 januari
14:30 uur: Bredase RC -  Duckes Legends
14:30 uur: DRC Wild Rovers - Dukes 3
14:30 uur: RC Groningen - Dukes 2

 
Onze Dames hervatten de competitie op zondag 5 februari 2017 om 13:00 uur thuis tegen Cas RC.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Dukes Supporter App, Twitter of de agenda op de website.
 
 
  MEER DUKES  
   
  
 
  REDACTIE  
Heb jij een wedstrijdverslag, leuke foto's, nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws. Deadline voor kopij is dinsdag.
DigiDukes wordt elke donderdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je de Dukes Supporter App, Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor DigiDukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
UITSLAGEN
Dukes 1: Dukes 1 - Waterland 38 - 5
Dukes Dames: RC Tilburg - Dukes 43 - 19
Dukes 2: Dukes - Oisterwijk Oysters 22 - 35
Dukes 3: Dukes - Oisterwijk Oysters 10 - 19
Duckes Legends: Duckes Legends - REL 39 - 27
Colts: Haarlem - Dukes 20 - 17
Junioren: Dukes 1 -  URC 59 - 10
Junioren: Dukes 2 - REL/Tilburg 41 - 33
Cubs: Dukes 1 - Amstelveense RC 5 -60
Cubs: RCH/Eemland - Dukes 2 25 - 7 
 
 
 
DUKES JUNIOREN 1 - URC
We hebben vandaag tegen Utrecht een prestatie geleverd. Er zijn een paar prachtige try's gemaakt, ook de conversies gingen prima. De centers crashen ging ook helemaal top. In de tweede helft zakten we wat in maar ondanks dat wisten we de voorsprong uit te breiden. Er was ook nog sprake van een onenigheidje waardoor er irritatie ontstond, dit was onnodig. Uiteindelijk hebben we de winst gepakt en kunnen we tevreden terugkijken op de wedstrijd. Eindstand: 59-10

Bram Hendriks
 
DUKES JUNIOREN 2 - REL/TILBURG
In het begin zetten we te weinig druk en kwamen we achter te staan. Maar toen kwam Simon er in. Daardoor draaide de wedstrijd ineens om. We waren gefocust en hadden zelf vertrouwen. Toen kwam de tweede helft. We waren daar tot de laatste 10 minuten heel scherp. Toen liep de tegenstander in met de score. Voor de rest ging het goed tijdens de wedstrijd en we tackelden te weinig.
 
DUKES DAMES
Terwijl de wolken zich verzamelden boven Brabant, verzamelden The Dukes Dames zich deze zondagochtend in Tilburg.
De eerste wedstrijd van de 3e fase was aangebroken. Voor Den Bosch de promotiepoule, voor Tilburg de degradatiepoule.
The Dukes Dames begonnen sterk en na 12 speelminuten wisten zij de eerste punten te scoren. De Tilburgse dames lieten direct weten dat ze sterk genoeg waren om zelf ook te scoren en zo bleef het in de eerste helft ontzettend spannend.
In het begin van de tweede helft hadden The Dukes Dames moeite met de opstart, toen ze hun focus weer gevonden hadden wisten ze nog enkele punten te scoren. Helaas was de tegenstander toch wat sterker in het spel en kon de opgedane achterstand niet meer worden ingehaald.
Al met al hebben onze dames zich van hun beste kant laten zien. Renske blonk hierin uit, tijdens haar tweede wedstrijd wist zij de nodige tackles te maken en daarmee werd zij de Chick of the Match.
Uiteraard ging niet alles vlekkeloos... De teamkit was vergeten in te stappen bij het vertrek uit Den Bosch, wat zorgde voor een unanieme stem op onze Dick of the Match.
 
SCHOONMAAK GEZOCHT
Gezocht een schoonmaker of schoonmaakster voor RC The Dukes. Voor het schoonmaken van het clubhuis op maandagmiddag tegen een vergoeding. Elke maandag van 13.15 tot 15.15 uur. Meer informatie bij Will van der Steen, telefoonnummer 06-30083749. 
 
VRIJWILLIGERS NIEUWJAARSRECEPTIE
Will is nog op zoek naar vrijwilligers die op 1 januari vanaf 15:30 uur een uurtje of twee willen helpen op de nieuwsjaarsreceptie. Meld je aan via accommodatie@dukesrugby.nl.
 
JEUGDTOERNOOI 2017
Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert RC The Dukes weer een jeugdtoernooi voor Turvan, Benjamins, Mini's, Cubs en Junioren. Schrijf je team(s) in via het aanmeldingsformulier op onze website.
 
FIJNE FEESTDAGEN!
De redactie van DigiDukes - Jantien, Xandra, Irene en Giel - wensen jullie fijne feestdagen. Tot ziens bij de kerstwedstrijd en de nieuwjaarsreceptie.
 
Week 51/2016
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 's-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl