28/07/2017
 
Hallo Toogoloogers!
 
Het is alweer een tijdje geleden…
maar in de drukte van het seizoen willen we jullie toch op de hoogte houden van wat nieuwtjes in Den Toogoloog.
 
Allereerst: we hebben beiden ons eerste jaar zythologie (in mensentaal: bierkennis) met glans doorstaan. Jürgen deed dit een tweetal jaar terug en Sabine afgelopen jaar, iets waar we eigenlijk best trots op zijn!
De kennis die we opgedaan hebben, willen we vooral gebruiken om jullie als bierliefhebbers te helpen in jullie keuze naar bieren toe.
 
De laatste maanden werden er al heel wat nieuwe bieren op onze suggestielijst geplaatst en een aantal daarvan kregen ondertussen een plaatsje tussen de vaste waarden op onze bierkaart.
Een paar voorbeelden hiervan zijn de bieren van De Plukker uit Poperinge, Hügel met bieren van de Zeven Zonden, brouwerij Van Honsebrouck, en brouwerij Bink.
Onze laatste verrassende ontdekking: twee bieren die je als bierliefhebber zeker geproefd moet hebben:  Tungri Bitter en Tungri Walk On The Wild Side (exclusief!!) van Amburon Belgian Artbrewery. Een ander bier van deze brouwerij, Tungri Blond, komt binnenkort ook op ’t vat.
 
Als afsluiter: Dit jaar werden we erkend als ambassadeur van Orval, kregen we het gouverneurschap van La Trappe én op Tripadvisor het “certificaat van uitmuntendheid” toegekend.
In september zijn we 3 jaar bezig en deze erkenningen zijn voor ons een mooie beloning.
Maar zonder jullie zijn dit slechts plaatjes aan de muur, dus zijn we vooral trots op waar Den Toogoloog voor staat: een gezellige en sfeervolle plek waar iedereen zich goed voelt, waar men zich amuseert en terug wil komen!
We willen jullie een goeie service geven met net dat tikkeltje meer, en daar blijven we aan werken!
 
Hopelijk tot gauw!
 
Jürgen, Sabine, Maren en Lauren
en
het hele Toogoloog-team
 
 
 
 
 
 
http://www.dentoogoloog.be