NIEUWSBRIEF
Jaargang 14 - Nummer 8 - September 2016
 

 

 
Ryanair goedkoper in 2017

Michael O'Leary, de president van de Ierse vliegtuigmaatschappij Ryanair, heeft aangekondigd dat de prijzen van de tickets wat hem betreft volgend jaar met 10% kunnen dalen. De naar verwachting 37 miljoen passagiers die Ryanair volgend jaar naar Spanje zal vervoeren, zullen blij zijn met deze aankondiging.  
 
10 Tips voor bezichtiging van Spaanse woningen

Nu de vakanties weer achter de rug zijn, is het de ideale tijd om Spaanse woningen te bezichtigen. Het is nog steeds prachtig weer, maar uiteraard een stuk rustiger, zodat u alle tijd heeft om op uw gemak en in uw eigen tempo goed rond te kijken.

Bezichtigingen in Spanje, waar moet u beginnen? Eigenlijk is het heel eenvoudig en logisch…begin bij het begin en bouw het langzaam op tot het moment dat u zover bent om uw reis naar het zuiden te boeken. Op zich hoeft dat niet heel lang te duren, maar neem er wél de tijd voor, zodat u goed voorbereid in Spanje aankomt.
 

Om het u makkelijker te maken, heeft NICLA een kort stappenplan gemaakt, dat u zou kunnen gebruiken om de bezichtigingen in Spanje optimaal voor te bereiden. Op die manier weet u vooraf wat u kunt verwachten en wat u zélf al kunt doen voordat u naar Spanje afreist.

Lees verder en bekijk de tips >>

 
 
Top 5 van meest bezochte woningen
 
Deze Top 5 is samengesteld aan de hand van het aantal bezoekers op de NICLA-website alsmede de bezichtigingen ter plaatse.

Klik op de foto’s voor meer informatie. U kunt dan alle overige gegevens van de betreffende woning bekijken. Ontdek zélf waarom deze panden de afgelopen maand door zoveel mensen zijn bezocht.
 
 
 
 
 

 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.