Scheveningen Light Walk
                              8 december 2018 
 
3e Scheveningen Light Walk Nieuws 07-12-2018

Wij kijken uit naar een bijzondere editie van de Scheveningen Light Walk morgen. De enige spelbreker zou het weer kunnen zijn; niets is tenslotte zo veranderlijk en onvoorspelbaar als het weer. 
 
Wij laten ons continue goed informeren over lokale weersverwachtingen en krijgen regelmatige actuele updates. Op dit moment is er geen aanleiding om de Scheveningen Light Walk af te gelasten. Mochten er zodanige veranderingen in de weersomstandigheden zijn dat dat van invloed is op de Scheveningen Light Walk, dan zullen wij dat via onze facebookpagina www.facebook.com/scheveningenlightwalk en website www.scheveningenlightwalk.nl laten weten. Het is dus belangrijk dat je onze Facebookpagina of website goed in de gaten houdt!
 
Stempelkaart en andere documenten

Dit jaar hebben jullie de startbewijzen en de eventuele extra bestelde parkeerkaart en/of Pier Proeverijvoucher per post thuis gestuurd gekregen.
 
Parkeren en HTM

Bijna overal is er betaald parkeren in Scheveningen. Houd hier rekening mee.
Voor diegenen, die een parkeerkaart besteld hebben, geldt:
  • De parkeerkaart, die je hebt ontvangen is je UITRIJkaart en dien bij je te hebben!;
  • Met deze uitrijkaart kun je 24 uur lang de parkeergarage gratis verlaten. Van zaterdag 8 december 18.00 tot zondag 9 december 18.00 uur;
  • Bij binnenkomst parkeergarage gewoon een inrijkaart trekken;
  • Met je ontvangen uitrijkaart, rijd je bij vertrek gewoon naar de uitgang van de parkeergarage;
  • Bij de slagboom, stop je deze uitrijkaart in de automaat en kun je “gratis” uitrijden.
De 7,5km wandelaars lopen vanuit de garage naar de halte van tramlijn 9 ( Gevers
Deynootweg) richting centrum. Na 4 haltes (ongeveer 5 minuten) kom je al bij Halte
Madurodam aan. Jullie dienen zelf een tramkaartje te kopen. Voor diegenen die op Madurodam gaan parkeren, geldt hetzelfde in omgekeerde richting.

Wedstrijd “Wie is de leukste, gekste, eigenzinnigste, mooiste verlichte wandelaar?”


Er zijn een paar mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Scheveningse ondernemers, te winnen. Deze zijn een beauty arrangement in het Kurhaus, een lang weekend (2 nachten) overnachten in Hotel Aquarius te Scheveningen en een dinerbon ter waarde van 150 euro ter beschikking gesteld door Simonis.
Willen jullie voor deze prijzen in aanmerking komen stuur dan een mooie foto naar info@scheveningenlightwalk.nl voor zondagavond 24.00 uur. Wij plaatsen deze dan samen met andere binnengekomen foto’s maandag op onze FB pagina. De foto’s met de meeste likes etc. bepalen de publieksuitslag. Deze telt voor 50% mee in de einduitslag. Onze jury zit in OUD-Scheveningen en zal een geheel eigen keuze maken. De drie outfits met de meeste stemmen winnen uiteindelijk de prijzen. Bij gelijke punten geeft de uitslag van de officiële jury de doorslag.

Pier Proeverij


Het “Walking dinner” is door ruim 800 deelnemers besteld. Je kunt deze voucher tussen 15.00 en 23.00 uur gebruiken voor de diverse happen.
 
 

Madurodam en 7,5km
 
In Madurodam zijn GEEN honden toegestaan. Voor deelnemers aan de 7,5km betekent dat, dat jullie je hond niet mee mogen nemen naar binnen. De 7,5km mag heel Madurodam bezoeken. Jullie kunnen daar al vanaf 14.30 uur terecht. Deelnemers aan de 18,5km wandelen enkel over de buitenring van Madurodam. En daar mag je wel met een hond lopen.


Stickers Wandelboekje

Op veler verzoek hebben we ook dit jaar weer een echte SLW sticker voor in jullie wandelboekje. Vraag daar expliciet naar bij het ontvangen van je finishstempel en herinnering.

Kurhaus Key of Lights Act

In samenwerking met Feest aan Zee speelt a.s. zaterdagavond de bekende Nederlandse pianist Cor Bakker op de vleugel in de glazen tent op de boulevard voor het Kurhaus. Van 20.00 – 20.30 uur en 21.00 uur – 21.30 uur. Daarbuiten speelt onze eigen pianist Joris van Goudoever de piano. Elk laatste kwartier van het hele uur kunnen de pianisten onder onze wandelaars achter de vleugel plaatsnemen om op hun pianoklanken het Kurhaus met licht te laten “shinen”.

Met grote wandelgroet,
Organisatie Scheveningen Light Walk